Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
birno
addikt
válasz
dr_strange
üzenetére
Közben próbálkoztam a felrakással, a grafikussal(nem olvastam előtte a hsz-ed), networkless módban, de a live cd is eleve érdekesen viselkedett, nem ismerte fel normálisan az nvidia kártyát, legalábbis vesa drivert rendelt hozzá, weboldalak lapozása közben szaggat az egész, fél perc mire egy "page down" végbemegy, a telepítő közben a legördíthető menüknél ugyanez volt, telepítés után a grub-ot nem is rakta fel magától.
emerge-el próbáltam az mc-t felrakni, de nem sikerült, nem tudott szerverekhez csatlakozni, miközben a ping ment.Szerintem az lesz, hogy jővőhéten a minimal verzióból próbálom meg felépíteni a kézikönyv alapján, kinyomtatni sajna nem tudom, majd a links-el nézem közben.
Csak annyi a gáz vele, hogy rengeteg idő lesz mire feltelepül a fordítások miatt, főleg egy grafikus felülettel együtt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Yoga Pro 9 - RTX 5070 - 64GB - multitouch laptopok! - LENOVO GAMER BAZÁR - új lista (2026.03.03)
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy Z Flip5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 146 - 147 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest