Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
birno
addikt
válasz
dr_strange
üzenetére
Közben próbálkoztam a felrakással, a grafikussal(nem olvastam előtte a hsz-ed), networkless módban, de a live cd is eleve érdekesen viselkedett, nem ismerte fel normálisan az nvidia kártyát, legalábbis vesa drivert rendelt hozzá, weboldalak lapozása közben szaggat az egész, fél perc mire egy "page down" végbemegy, a telepítő közben a legördíthető menüknél ugyanez volt, telepítés után a grub-ot nem is rakta fel magától.
emerge-el próbáltam az mc-t felrakni, de nem sikerült, nem tudott szerverekhez csatlakozni, miközben a ping ment.Szerintem az lesz, hogy jővőhéten a minimal verzióból próbálom meg felépíteni a kézikönyv alapján, kinyomtatni sajna nem tudom, majd a links-el nézem közben.
Csak annyi a gáz vele, hogy rengeteg idő lesz mire feltelepül a fordítások miatt, főleg egy grafikus felülettel együtt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- iPhone-ra és iPadre is megérkezett a Control Ultimate Edition
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bittorrent topik
- Sorozatok
- PLC programozás
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Asus BTF White GAMING PC! 7800X3D / RTX 5070 Ti / B850 / 32GB 6000MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T440,14",HD,i5-4300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest