Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
KasztP
csendes tag
válasz
dr_strange
üzenetére
Köszi, nspluginwrapper megy szépen, compizzal valahogy szépen kinyírtam xfce-t, most átálltam gnomera + berylre, de nem is bánom, mert végre egy eléggé letisztult desktopot sikerült összehoznom.
brazso: miután leszedtem cpufreqd-t azután a sima kernelbe fordított cucc már rendesen állítgatja 1-1,8-2ghz-re ondemand módban a procit, viszont hiába húzom biosban 2,4re visszarakja mindig 2re
...szóval most úgy van, hogy mikor épeen emergelek vmi komolyabbat, akkor szépen kikapcsolom C&Q-t biosban, és akkor marad a 2,4Ghz, mikor meg csak ''használom'' a rendszert, akkor szépen állítgatja.
kernelbehalásra szerintem meg: make clean && make menuconfig && make modules_install
aztán menüs résznél nézd át, hogy nincs-e benne valami nem odaillő
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen alaplapot vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Fujifilm X
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- ÚJ! 32GB (2x16GB) Kingston DDR5 5600MT/s RAM készlet Bontatlan
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
...szóval most úgy van, hogy mikor épeen emergelek vmi komolyabbat, akkor szépen kikapcsolom C&Q-t biosban, és akkor marad a 2,4Ghz, mikor meg csak ''használom'' a rendszert, akkor szépen állítgatja.