Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi
addikt
válasz
asturel
üzenetére
Hm... Nekem unmaszkolva van a mesa, xorg-server, xorg-x11, x11-drm. A beryl* és emerald* cuccok nem. És normálisan megy. Berylből a sabayon overlay-t használom, abban most a 0.1.3-as van, ja, most nézem, az xefefcts-ben is. A -9999-esről olyasmit olvastam, hogy nincs benne valami extension támogatása, macerásabb belőni. A Mesa jelenleg a 6.5.2-nél tart.
A sabayonban van 7.2-es ebuild, de ez nem jelent semmit. Ez úgyis csak egyéb csomagokat ránt be - nekem mintha már minden a 7.2-es szintjén állna.
Most akkor mi a helyzet? Ati driverrel nincs composite, meg egyébként is ratyi. Az xorgos driverrel viszont megy, nem? Vagy itt hibás az OpenGL?
Szerintem állj rá valamelyik verzióra, driver, xorg, mesa, beryl szinten pl. csak ~-es maszkra.
Sipi
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- DUNE médialejátszók topicja
- Iparági legendával erősít az Intel
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Sorozatok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 12.20
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (utolsó DARAB!)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- Lenovo IdeaPad Slim 3 83ER00J0HV Notebook
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs