- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- TCL LCD és LED TV-k
- Az aktuális Xbox konzolokon is megfogja majd a játékos kezét a Copilot
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Asztrofotózás
- Epson nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi
addikt
válasz
asturel
üzenetére
Hm... Nekem unmaszkolva van a mesa, xorg-server, xorg-x11, x11-drm. A beryl* és emerald* cuccok nem. És normálisan megy. Berylből a sabayon overlay-t használom, abban most a 0.1.3-as van, ja, most nézem, az xefefcts-ben is. A -9999-esről olyasmit olvastam, hogy nincs benne valami extension támogatása, macerásabb belőni. A Mesa jelenleg a 6.5.2-nél tart.
A sabayonban van 7.2-es ebuild, de ez nem jelent semmit. Ez úgyis csak egyéb csomagokat ránt be - nekem mintha már minden a 7.2-es szintjén állna.
Most akkor mi a helyzet? Ati driverrel nincs composite, meg egyébként is ratyi. Az xorgos driverrel viszont megy, nem? Vagy itt hibás az OpenGL?
Szerintem állj rá valamelyik verzióra, driver, xorg, mesa, beryl szinten pl. csak ~-es maszkra.
Sipi
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Linux Mint
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Z270 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB GameMax Storm 2 AB Adata 600W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xeon E5 1650 v3, 2680 v3, 2690 v3 processzorok
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest