Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi
addikt
válasz
TrollBalint
üzenetére
Te, a net.example a legnagyobb teljesség, amit Linuxon valaha láttam! MINDEN hálózati dolog benne van, leírással, példákkal, valamint kommentezett konkrét sorokkal együtt. Szakaszokra oszlik, egy szakasz egy hálózati dolog (ADSL, DHCP, ISDN, WiFi, stb.).
De mondom, ha az égvilágon semmit nem adsz meg, csak elkészíted a net.eth0 linket és elindítod, akkor pont DHCP-vel fog címet kérni, és megy minden turkálás nélkül.
Jaja, tanárvégzettségem van, de sosem lettem az. (Na jó, csak egy kicsit, és néha tanfolyásokat tartottam.) Ööö, hallottad? Miféle verebek csipognak itt?
Sipi
Mod.: no, Batman, van netetek?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- BESZÁMÍTÁS! MSI X570 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Kolink Unity Lateral ARG 750W
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 16GB 1TB FHD+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Te, a net.example a legnagyobb teljesség, amit Linuxon valaha láttam! MINDEN hálózati dolog benne van, leírással, példákkal, valamint kommentezett konkrét sorokkal együtt. Szakaszokra oszlik, egy szakasz egy hálózati dolog (ADSL, DHCP, ISDN, WiFi, stb.).