Hirdetés
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi
addikt
válasz
TrollBalint
üzenetére
Te, a net.example a legnagyobb teljesség, amit Linuxon valaha láttam! MINDEN hálózati dolog benne van, leírással, példákkal, valamint kommentezett konkrét sorokkal együtt. Szakaszokra oszlik, egy szakasz egy hálózati dolog (ADSL, DHCP, ISDN, WiFi, stb.).
De mondom, ha az égvilágon semmit nem adsz meg, csak elkészíted a net.eth0 linket és elindítod, akkor pont DHCP-vel fog címet kérni, és megy minden turkálás nélkül.
Jaja, tanárvégzettségem van, de sosem lettem az. (Na jó, csak egy kicsit, és néha tanfolyásokat tartottam.) Ööö, hallottad? Miféle verebek csipognak itt?
Sipi
Mod.: no, Batman, van netetek?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- OLED TV topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Túra és kirándulás topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vicces képek
- Itt a ChatGPT végső megoldása
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- Dell Latitude 3301 Core i5-8265U CPU / 8GB DDR4 RAM (Zsanér törött)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Te, a net.example a legnagyobb teljesség, amit Linuxon valaha láttam! MINDEN hálózati dolog benne van, leírással, példákkal, valamint kommentezett konkrét sorokkal együtt. Szakaszokra oszlik, egy szakasz egy hálózati dolog (ADSL, DHCP, ISDN, WiFi, stb.).