Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jonnyjoker01
veterán
Jé és tényleg
Akkor ez chest reset lehet ami régen WL növekedésnél jött elő, mert tényleg emlékszem hogy ezeket már egyszer nyitottam.Sorry a hirtelen ellentmondásért, kicsit PTSD-m van ettől a "chest respawn" dologról, mert 99%-ban csak clickbait és egy kezemen meg tudom számolni mennyi "új" chest került be meglévő régiókba megjelenés óta (most konkrétan egy a dragonspine-ban levő és egy liyuében a 4 ruin guardian mellett található ruin hunternél ugrik be).
Szerk:
The chest in Dadaupa Gorge is, actually, available from day 1. The problem is that the same chest is used during the “Crystal Tears” Archon Quest, and contained one of the items needed to purify Dvalin.
But miHoYo overlooked the fact that a chest (the “new” one) was previously placed there. If you triggered the quest without looting it (which many players did), it would vanish forever even after completing the storyline.
This was a bug, and it was corrected in the recent version. So don’t panic if you can’t find this chest. You were probably one of the lucky few who actually got it way back.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- PayPal
- Milyen egeret válasszak?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Futás, futópályák
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- OTP Bank topic
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Akkor ez chest reset lehet ami régen WL növekedésnél jött elő, mert tényleg emlékszem hogy ezeket már egyszer nyitottam.
Sordoran