- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- Fujifilm X
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
kill_switch
senior tag
válasz
Sordoran #8199 üzenetére
Hát, konkrétan az egyik legjobb F2P pyro karakter. Főleg ha ki van maxolva, érdemes vele foglalkozni.
Többen vannak még mindig akik igyekeznek nem költeni a játékra és ehhez a hozzáálláshoz Xiangling must have.
De ha van mellé egy Tartaglia, egy Benneth meg egy anemo, akkor csúnya dolgokat lehet velük művelni. -
Sordoran
addikt
Most nem is tudom gyors összefoglalni, az biztos hogy a PC-ről PS-re költözés a komplikáltabb, és kevésbé hibatűrő.
A PS-es és mihoyo fiókod e-mail címe meg kell egyezzen, és amelyik platformra költözöl azon még ne legyen elkezdett játék. Mihoyo fiókok e-mail címe egyszerűbben változtatható, így PS-ről átköltözni nem olyan vészes, de ha PS-en már elkezdted a játékot, akkor másik PSN fiók használata csak bonyolítja az életed.
kill_switch: Értem amit írsz, de amúgy ki akarja Xiangling-ot használni, hogy köré építsen csapatot? Vagy lemaradtam valamiről?
Van C6-om belőle B csapatba, de csak mert nincs másik pyro supportom most.
-
kill_switch
senior tag
válasz
xeon forever #8189 üzenetére
Szerintem az emberek nagy része nem Tartaglia miatt akarja Tartagliát, hanem azért, mert Xiangling mellett elég jól működik, így még több erőt tudnak kisajtolni a lányból és inkább ez érdekli őket. :Đ
-
Sordoran
addikt
válasz
sz.mich #8195 üzenetére
Dátumokat oda írthatnád mégis mikor álltál át PC-re, mert nagyon sokáig nem volt lehetséges PS-es mentést folytatni PC-n és fordítva. Ha valóban a PS-es mentésed folytattad PC-n (ami 2.0-tól lehetséges, tehát július 21-től), akkor annak kéne betöltenie most PS-en. Ha korábban volt a "váltás" akkor valami nem kerek, mivel 2.0 előtt nem lehetett átvinni mentésed. Sőt, nem is mentés átvitelről van szó, simán felhőbe ment. (vagyis nem kell kézzel piszkálnod a mentésed)
-
sz.mich
tag
Képzeljétek mi történt velem... Ugye amikor kijött a játék, én is rálestem ps4-en, lvl20-ig (karakter) elvittem, aztán átálltam pc-re, mert ott mégis csak jobban/szebben futott. Itt lvl40ig húztam a karaktereket, az akkori területet teljes egészében felfedeztem, de aztán elmúlt a varázs és letettem. Most pedig, hogy lett ps5-öm, gondoltam rálesek. Na, és találjátok ki, hol folytathattam a játékot? Hát ott, ahol ps-en letettem, lvl20-nál. Azért az érdekelne, hogy ezt mégis hogyan sikerült összehozni, hiszen pc-n is ugyanazzal az e-mail címmel és kóddal jelentkeztem be, mint ps-ről (elvégre a fonalat is lvl20nál vettem át/fel, tehát nem a nulláról kezdtem, kvázi újra, hanem folytattam a már elkezdett, ps-es játékállást).
Ehhez hozzá kapcsolódik még, hogy Noelle eddigre a szintjének megfelelően fel volt szerelve, ám a kari az esetemnek megfelelően eltűnt, mindenestől, most oldottam ki (megint) ingyenes matériából.
De, ha mindez nem volna elég, látom, hogy eléggé kinyílt a világ, mert, habár nincs felfedezve, azért a határvonalakat így is látom. Milyen kár, hogy elveszett a játékállásom, mert így, csaknem a nulláról (értsd: az abszolút kezdőtereület van meg, a nagy fa előtt állok) se időm se leki erőm nincs újra nekiveselkedni az egésznek.
-
Sordoran
addikt
válasz
Roland861010 #8193 üzenetére
Láttam tegnap azt is, de kézbe nem vettem. Sorohatnám okokat miért nem akarok Mi11-et, illetve az idei Android modelleket se, valamint miért mozgat az iPhone, de ez nem az a topik.
Amúgy nem akarok úgy telefonon játszani, néha ha szükség úgy hozza fellogolok majd. Valamint van pár dedikáltan mobilos játék még amiket pár perc alatt letudok, de ennyi. Ha komolyabban játszani akarok, arra van konzol. -
Roland861010
veterán
válasz
Sordoran #8191 üzenetére
Eddig a poco F3-nál jobb de itt is vannak akadások.
Viszont minden maxon van a kijelző felbontása WQHD+ és 120Hz.
De majd próbálgatom, hogy van-e különbség.Ha telefonon akár valaki játszani vele ott mindenképpen az iPhone a nyerő már csak a dedikált kontroller támogatás miatt.
Nekem a Samsung Mogat nem sikerült működésre bírni.
Vettem külön programot is de gépen is mokolni kellett volna..Majd keresek valami olyan kontrollert ami alapból rendelkezik editor programmal.
-
Sordoran
addikt
Én a dream solvent és a billet-ek miatt ütöm többit is. Ennyi változatosság legyen, amúgy csak Raiden Shogun-nak ütném artifactjait egész héten.
Roland861010: Nekem a Mi9 SD855-el melegszik eléggé, bár nem is szoktam nagyon nyomni vele. Problémát se okoz, de frusztrál. Na de hamarosan váltás, és remélhetőleg az új készülékkel nem lesz ilyen gondom.
Daily jutalmakat adja, és van kis webevent is ahol... nézzétek meg mi van. Jópofa. -
Roland861010
veterán
Na mától be húzhatók az ingyen kívánságok, vagy csak nekem nem tűnt fel eddig?
-
F34R
nagyúr
En is joforman, csak kell meg Bennet es Jeanhez is.
Nah jah elsorol lemaradtam, masodik tryra tetszett... ugyanaz a baja mint a legtobb burstdps nek. egyebkent szerintem azert viszont jo tudol sebezni a chargeddel is, jo gyors az elemental skill is. ... viszont az uptimeok horribilisek... a switching elcseszett, nem marad meg az adott " harcforma" karakter valtas utan. egy masfajta artifact es buff sokat segitene rajta... en biztos kesobb, Fountain ekezesekor runoltattam volna csak ujra. -
Roland861010
veterán
Na ma rá fekszel a játékra megnézzük hogy bírja a Xiaomi MI11...meg a SD 888!
-
Shiro
senior tag
Nálam 2-böl 1 adott. Már csak Signorát és Azhdahát ütöm, a többiektől már "túl sok" materiál van
A childe rerun még mindig nem tud meggyőzni.
Elvileg sokan szeretnék, de látszólag egyszer sem teljesített valami jól.
Valahogy egy másik karakter mindig elvitte előle a rivalda fényt.
S ez szerintem így lenne (lessz?) harmadjára is. -
F34R
nagyúr
válasz
Sordoran #8184 üzenetére
3 heti boss, nothing.. NOTHING!!
elvileg first Tartaglia es utanna jon Hu Tao; pletyka szerint Thoma is 2nd banneren lesz. Es igen ha nem kap buffot akkor en skip akkor inkabb Xingqiu tolom fel 80-rol 90-re 9-10-es talentekkel. kevesebb erofeszites. Miko cicatrokat en is nagyon varom. -
Sordoran
addikt
Lehet téged nem szeret a játék. Engem se szokott ellepni velük, de ma 4 heti boss-t ütöttem le, ebből 3 db Dream solvent és 1 db polearm billett esett.
Hu Tao érdekel, kell a C1, de harmadjára is nemet mondok Tartaglia-ra. Inkább jöjjön Ganyu, valamint Yae-t várom nagyon. Bár utóbbinál azt pletykálják csak 2.4-ben jön talán, de én már nem hiszek ezekben a jóslatokban, akkor biztos ha bekerül teszt szerverre.
-
Dewri
aktív tag
Elindult az új Moonlight Merriment quest. Mindenki készüljön fel az elején bőven több mint 10 perc szövegelős kattintgatásra... Gondoltam szólok, ha már ilyen sokan szeretjük az ilyesmit...
-
Sordoran
addikt
válasz
Yodamest #8173 üzenetére
Nem feltétlen gacha mivolta, inkább jrpg-s hatás. Bár mindegy is, tényleg gyakran sok a duma. Az archon questek dumái jobbak, azokat szívesen végignézem/hallgatom. Egyrészt szinkronosak is, és jobban animáltak, vagyis néha teljesen meganimált mozgásuk, mimikájuk is. A world questek és a napik is viszont legtöbb esetben érdektelenek, unalmasak. Még a world questet el is olvasom, de a napit átpörgetem ha már másodjára van. Megjegyezhetné a játék hogy adott napi volt-e már, és akkor lehetne tényleg egy skip gomb.
-
F34R
nagyúr
Mas. Hova lettek a weekly protok, es a Dream Solventek? hetek ota egyet sem kapok.. Ne kezdje mar megint a jatek azt hogy heteken keresztul kell sz*pni hogy eppen az adott karakterre eso talent material meglegyen.
Apropo Childe es Hu Tao rerun? utobbit meg ertem, nah de elobbi? Kap egy uj Bowt is.. meg nem artana neki egy buff, uj artifact sem. -
fpatrik17
senior tag
válasz
Yodamest #8175 üzenetére
Xingqui a vaporize miatt.
https://www.youtube.com/watch?v=jBPMh_6ZY_8&t=927s
Ezt javaslom végignézni, én innen szedtem az ötleteket hozzá, nagyon részletesen ki van fejtve minden aspektusa.
Igazából kifarmoltam 2 egész korrekt (számomra elegendő) Emblem szettet. Egy ment fixen Xingqui-ra, a másik pedig a The Catch-el karöltve vándorol Baal és Xiangling között, mikor milyen napom van.
-
fpatrik17
senior tag
Xiangling-ra reflektálva: éppen most építem/tesztelgetem a kisasszonyt. Snapshot képes a Burst-je, szóval a Q lenyomása előtti minden buff életben marad a Pyronado időtartamára.
Nálam így néz ki jelenleg:
1. Bennett Q (Alap Atk buff + a Nobless set miatti +20% Atk)
2. Sucrose E (VV artifakt set miatt -40% debuff Pyro-ra + Elemental Mastery boost)
3. Átváltás Xiangling-ra (Thrilling Tales of Dragon Slayers R5 +48% Atk boost) és maci ledob aztán egyből Pyronado még aktív az összes buff...Lvl 80 R5 The Catch-el így ha jól emlékszek lvl 9-es talenttel, 28k crit körül mocorog, ami brutál és még Sucrose sincs feltápolva. Hihetetlen erős ez a Xiangling, nem is értem, hogy lehet ingyenes...
-
Yodamest
veterán
Ne is mondd azt a 3 tagot, tegnap csináltam épp azt a küldit, fúú kegyetlen..... én csak arra tudok gondolni, hogy a játék gacha mivolta miatt ilyenek a küldetések, hogy minél tovább tartson minden, minél tovább "online" legyél. Egy teljes áras egyszer megvevős játéknál sem tapasztaltam még ilyen szinten elnyújtott és bugyuta párbeszédeket, ez tuti, hogy a gacha miatt van.
-
csuzda
aktív tag
válasz
Yodamest #8167 üzenetére
Engem már csak a főszál érdekel. Elegem van a sok hülyeségből. Volt egy olyan story küldetés inazuma megjelenésével, ahol 3 embernek a baját kellett megoldani. Egyiküket megszállta egy démon, aztán kiderült, hogy bűntudata van, mert valami barátját egy küzdelem során úgy elpicsázta, hogy az világgá ment... Aztán a sakura fánál ez az utóbbi elmondta, hogy nem bánja, hogy elment világgá, nem haragszik emiatt rá... Én meg csak fogom a fejem, hogy ennek mi köze a sztorihoz? Azóta amin látom, hogy nem fontos olvasás nélkül pörgetem tovább. Legyen rövid és lényegretörő. Ilyen semmiségekkel hagyjanak engem...
#8168 fpatrik17: Benett maga nem tudja kihasználni a 4 darabos Noblesse szett képességeit, csak rajta kívül mindenki más. Én is azzal használom, kegyetlen jó
#8171 Yodamest Én úgy tudom, hogy Xiangling képessége olyan, hogy az elnyomás pillanatában lévő statok maradnak meg végig a burst ideje alatt. Vagyis utána hiába buffolod egy bennett burstbe való állással, nem fog többet sebezni. Ez így igaz akkor is ha egy buff lejár róla.
-
Yodamest
veterán
Lenne még statos kérdésem is hátha tudja valaki, a játék nem mond el néha fontos dolgokat:
Az olyan statok mint elemental mastery és extra pl. pyro sebzés, crit rate érvényben maradnak a karakter leváltása után is? Pl. Egy Xianling ulti ha más karakter körül forog akkor Xianling elemental masteryje, pyro sebzése, critje szerint fog sebezni még akkor is, ha ő már nincs a pályán?
Másik kérdésem, hogy a 4 különböző elementálos rezonance úgy látom át lett dolgozva, a játék kezdetekor mintha nem adott volna még fizikai ellenállást. Most amit ad az All Elemental RES +15%, Physical RES +15%. nem is tűnik olyan rossznak, de ezek flat értékek, vagy a meglévő ellenállásból számolódik a +15%? Ez nem egyértelmű és azért igencsak nem mindegy, mert ha gyakorlatilag flat -15% dmg akkor az eléggé használható már.
-
Dewri
aktív tag
válasz
Yodamest #8167 üzenetére
Én sem szeretem a sok dumát. Nem értem miért nem lehet egy skip gombot odarakni, akit nem érdekel, az ne tököljön percekig... Napi questeknél pláne, pl négyszázadszor is beszélni kell a nővérrel, aki elküld Alberthez dumálni, aki elküld takarítani, aztán vissza Alberthez dumálni, aztán menni a nővérhez dumálni...
Itt egy wish számláló: a játékon belül nyomj escape gombot, majd feedback menü, az átdob böngészőbe. A címsor tartalmát kimásolod és itt a wish számlálóban a wish counter menüben az "auto import" gombnál beilleszted, majd "import". A progi átnézi hogy áll az accod, a végén save és tételesen megmutatja melyik banneren hol tartasz, miket húztál eddig. A "settings" menüben több acc is beállítható, meg persze a szerver. Így leírva bonyolultabb mint a valóságban. Mindenesetre sokkal egyszerűbb, mint a játékon belül a historyban számolgatni...
[link] -
Yodamest
veterán
Folytattam én is ámokfutásomat Teyvat világában, mindennel is haladgatok. Sajnos a questek borzalmasan unalmasak számomra, gyakorlatilag 2 NPC áll egymással szemben és elképesztő mennyiségű text ömlik az ember nyakába közben, elnyújtott bloated az egész és nem cselekményre van felfűzve, hanem tényleg csak ott állnak és mondják, mondják. Még a fő szál néha-néha érdekes is, azt próbálom nem elnyomogatni azért. Én sokkal jobban ürölnék lényegretörőbb, feszesebb, érdekesebb szövegvezetésnek. Ezt csak én érzem így vagy ezzel ti hogy vagytok? Mindent végigolvastok?
Buildes kérdés, van egy Ayakám (nem tudom, hogy ő 100% 5* nyitás-e mint pl. Jean vagy tényleg ekkora mákom volt), felhúztam amennyire tudtam, az lenne a kérdésem hogy ő vele milyen elem reakciókra érdemes rámenni? Chongyunnal ugye az volt, hogy víz suppal mindenkit szétfagyasztottam és utána jött a shatter dmg, csak Ayaka mivel kard használó vele nem működik a shatter, ennek ellenére vele is érdemes vizes suppot használni?
-
Shiro
senior tag
válasz
fpatrik17 #8163 üzenetére
Rosariának a Pale Flame jobb.
Persze jól néz ki, hogy a Charged Attack-ra kapsz 50% DMG bónuszt és nullázza stamina költségedet, de ennek feltétele, hogy egy ellenfelet legalább megölj. Ergo csak több gyengébb ellenfél ellen hatásos.
A Charged Attackot minden esetben megelőzi egy Normal Attack.
Emiatt (bónuszok nélkül) kb 15%-al nagyobb DPS-ed van Normal Attack combóval
A Charged Attack szétlöki a kisebb ellenfeleket.
C1. 10% Attack Speed és 10% Normal Attack DMG
Benettnek meg elég 2db a Nobless-ből a 4-es bónuszt már nem tudja kihasználni. -
Shiro
senior tag
válasz
kill_switch #8115 üzenetére
Vagy talán Albedóra tippelnék.
Albedo Story Quest végén. Lényeg: Durin életereje rezonál Albedóval Durin Albedo mesterének feltételezett králmánya Wiki elmélet szinten megemlíti, hogy Albedo mestere Rhinedottir és Gold (egy alkímista aki 500 éve élt Khaenri'ahban) talán ugyan az a személy A másik elmélet, miszerint Albedo egy homunkulusz. Új az Abysshoz tartozó ellenfélcsoport fog érkezni 2.2-ben a Rifthoundok amik corrosion hatást fogják alkalmazni. (Az Abyss 11-et valamiféle felkészítőnek szánhatták) Rockfond Rifthound Whelp Rockfond Rifthound Thundercraven Rifthound Whelp Thundercraven Rifthound Lényeg: A Rifthoundokat Gold készítette. Csak úgy, mint Durint. A legnagyibb műve Cretacus (Albedo) Rhinedottir = Gold Mivel meg van említve, hogy Springvale és Wolvendorm környékén ólálkodnak, felmerül a kérdés, hogy ezek netán azok a farkasok lennének akiket Razor story quetstjében nem láthattunk. -
fpatrik17
senior tag
Király, gyakorlatilag ugyanezt csinálom csak más karakterekkel és én a bejárat felöli jobb sarokba bújok.
Bennett-re kell amúgy, meg Rosaria phys build-re. Két legyet egy csapásra.
https://www.youtube.com/watch?v=ABVK2jCdHgY
Gyakorlatilag ezt, csak nincs Kazuha-m és tovább tart x)
-
Shiro
senior tag
Véletlenül sikerült egy öcsi eventet szereznem.
Persze találtam hozzá magyarázatot:
https://www.youtube.com/watch?v=FiY8ZOgQBpU
De az ilyen esetekkel úgy vagyok, hogy: Értem én, de lövésem sincs mi van. -
Shiro
senior tag
válasz
fpatrik17 #8156 üzenetére
Elvileg ez a trükkje.
https://www.youtube.com/watch?v=uERQQQU8kGs
Lényeg az lenne, hogy beállsza sarokba, mintha büntiben lennél. A három kobold egy helyre teleportál. (Bár nekem ez a része nem igazán akar összejönni persze kivéve akkor ha nincs Anemo a csapatban, mert akkor szépen összeállnak)
Majd a Swirl reakciónak köszönhetően gyakorlatilag egymás pajzsát szedik le.
Egyébként kire szánod őket?
Csak mert Physical Artifact esetén lehet jobban járnál a Pale flame-mel.
Burst DMG esetén pedig az Emblem of Severed Fate lehet egy jó alternatíva. -
fpatrik17
senior tag
válasz
xeon forever #8152 üzenetére
Ne is mondd, mindjárt lejár életem első Welkinje, bolond Revolute kártyám már remeg a zsebemben.
Más -> Remélem ezt a medencét ti is behúztátok, nagyon raj!
Beledobtam az összes undormány halat, ami életem végéig kísérteni fog a Catch miatt.+1: Nobless és Bloodstained farmra milyen taktikot érdemes használni?
Én nekiálltam most egy viszonlag "gyors" megoldásnak, de hátha tudtok jobbat...
Xiangling Sucrose Fischl Bennett teammel neki esek Domain of Mastery: Heart of the Flames I-nek, ahol annyira beszaladok, hogy Burst-öket feltöltsem (~20 sec), innen egyből Minlin, Liyue Statu e of the Seven max HP-zni, aztán egyből északra Clear Pool and Mountain Cavern-be, Blessing Domain Chamber III-ba.Innen taktik a következő -> Fischl-re váltok elindítom a bulit, beszaladok a jobb alsó sarokba ledobom az amper szárnyast -> Xiangling ledobom a disznópörkölő grizzlit -> Bennet Q -> Sucrose Q -> Xiangling Q és döglik minden, ha betartom a sorrendet.
Ez az egész folyamat teleportokkal mindennel ~ 2, max 3 perc. Ennél gyorsabban lehet ezt csinálni? Bárhogy máshogy próbálkozok, halok megfele...
-
F34R
nagyúr
válasz
Sirandrish #8154 üzenetére
En is igy vagyok vele... Kaaaazzeeeddaaaa...
Albedo kicsit alulertekelt. Kicsit OP-b Geo Traveller. De nagyon fasza. Egyebkent kaphatna nagyobb buffot is kesobbiekben.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
xeon forever #8153 üzenetére
Szerintem nagyon jók. Sokan nem húztak valakire, majd kiderült hogy kéne nekik. Vagy csak szimplán nem volt szerencséjük.
Pl Zhonglit le se sz*rtam első körben, a másodikba meg alig vártam hogy kiessen. És mióta egyszer kipróbáltam, Albedora is rámennék szerintem. Hu Tao sem kellett, de most lehet adnék neki egy esélyt, és VENTIII...ó én hülye hogy kétszer is hagytam...
Harmadjára tuti kiszedem -
F34R
nagyúr
Aloy az traveller like, vagyis weakling
Egyebkent nekem is kellene az a baszo Jade cutter.de meg fegyver banneren nem tudom huztam-e 10-et osszesen
-
Yodamest
veterán
válasz
Sordoran #8139 üzenetére
Szerintem is jó a 4 karakter, teljesen optimális így. A felvetett "magas szinten új karakter nyitás majd felhúzás" problémára annyi lenne a megoldás, hogy ugyanúgy, ahogy az artiknál és a fegyvereknél, lehessen egy régebbi nem kívánt karakternek is a tapasztalati pontjait átkonvertálni, egy új felhúzandó karakterbe. Nekem is pl ott van Xinyan akit 50-ig felhúztam, mert megörültem a kinyitásakor (azt hittem valami értelmes karakter, azóta C1 is megvan már rá...) de azt az XP-t meg nyersanyagot inkább áttenném Benettre ha lehetne.
-
csuzda
aktív tag
"Sokan vannak már AR55 fölött." -> egyetértek
"Talán ideje lenne emelni a napi resin mennyiségét" -> jó lenne, de úgysem lépik meg
"új karakter indulhatna 50-ről" -> fölösleges, szinte semmibe se kerül 50re húzni.
"így "véletlenül" pont csak 150 primot kapsz naponta" -> ebben tuti biztos valami pszichológiai cucc van, ezzel kényszerítve a vásárlásra
"nem csak 4 karakter lenne a csapatban, hanem mondjuk 5 vagy 6" -> konzolon nem tudsz normálisan karaktert változtatni, illetve szerintem sokkal kisebb lenne a kihívás, mert minden karaktert tudnál vinni, nem kéne taktikázni.
"letehető teleport lehetne egynél több" -> egyetértek, bár sose használom
"kicsit tolhatnának a stamina mennyiségén" -> jó lenne, de charged attackos karaktereket ezzel nagyon buffolnákVolt olyan szóbeszéd, hogy adnak ingyen legendás karaktert. Köszi, nem kell, mert megvan mind és egyiket se használom
Én a legjobban egy ingyen 5 csillagos fegyvernek örülnék. Sőt, lehetne 2, mert a születésnapom 1 nappal a játék megjelenése előtt van
-
Sordoran
addikt
válasz
Sirandrish #8141 üzenetére
Elsősorban azokra a halakra mentem, de ott egész pool-t kifogtam. Persze mentem máshova is ha volt időm. Viszont nem számít, 2 hét alatt kifogtam mindenhez elegendő halat, jelenleg már nincs miért horgásznom.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Sordoran #8137 üzenetére
Hát ha csak a Catch-ra mentél, akkor egy hal sem jött pluszba.
Persze ha minden helyen kiszedtél minden halat az más. Én céltudatosan mentem..mindenből annyit fogtam amennyi kellett, csak akkor még naívan azt hittem hogy jó is lesz valamire
Végül is mindegy..úgy is zavarna hogy nincs meg -
-
Sordoran
addikt
Én, és szerintem mások is azt hitték lesz majd AR szint növelés. Persze még lehet tényleg lesz jövőben, már van aki elérte kínában a 60-at, de a többség aki első nap óta tolja inkább 57, vagy most lesz 58.
A karakterek fejlesztése szerintem rendben van, WL8-on nagyon hamar megvan annyi cucc ami említett lvl70-hez kell, cseppet se problémás. Ne legyünk már olyan kényelmesek hogy minden, azonnal meglegyen, dolgozzunk meg picit érte.
Azt nem érzem aljasságnak, hogy csak 150 primo jön össze, és 160 egy wish. Biztos sokan vannak akik folyton nullázzák magukat, de szerintem én és mások is vannak akik gyűjtenek inkább, és akkor wish-elnek amikor nekik tetsző banner van. A több primo amúgy sose gond, szóval felőlem lehet több a napi mennyiség.
A 4 karakter / csapat maradjon csak meg. Tudom mobilon és PC-n nincs baj, de PS-en (és később Switch-en talán) ahol kontroller van csak, kényelmetlen az 5. karakterre váltás. Meg lehetne szokni, de sok, és nem érzem szükségét amúgy.
Limitek mindig növelhetőek, idővel biztos fognak. A stamina érzésem szerint nem fog már tovább menni, de más gyorsítás, esetleg hátasok akikkel utazhatunk talán lesznek idővel. Az pénzt is hozna: lenne egy alap ló akivel utazhatunk, de vásárolhatunk csillámpónit is. -
Dewri
aktív tag
Szerintem kicsit átdolgozhatnák a rendszert is lassan így egy évesen. Sokan vannak már AR55 fölött. Ha esik egy jó karakter, lehet a nulláról felhúzni, nem is érdemes elindulni vele lvl70 alatt sehova. Mindezt 160 napi resinből... Talán ideje lenne emelni a napi resin mennyiségét, vagy az új karakter indulhatna 50-ről... Külön aljasság kategória, hogy a moon welkin 90 primot ad, ami mellé 60 a napi küldi, így "véletlenül" pont csak 150 primot kapsz naponta és ugye 160 egy wish. Matematikailag csak 1 wish többlet lenne a 30 nap alatt, de lélektanilag mégis jobban mutatna a napi 1 garantált wish...
Azt sem bánnám, ha nem csak 4 karakter lenne a csapatban, hanem mondjuk 5 vagy 6, sokkal több lenne a variáció, mint most. Egyes questeknél már láttuk, hogy működik az 5 karakter, szóval mehetne élesben is igazán.
A különféle limiteket is átgondolhatnák. Pl a letehető teleport lehetne egynél több, a kovácsnál lehetne napi 6 kovácsolásnál több, kicsit tolhatnának a stamina mennyiségén, ha már mindenhova gyalog kell járni.
Ilyen dolgoknak jobban örülnék, mint egy egyszeri évfordulós valaminek. Szerintetek? -
Sordoran
addikt
válasz
Sirandrish #8135 üzenetére
Már csupán akkor megéri kiszedni, ha a külsejük más. Mondstad-os bottal pecázni Inazuma-ban, rádhívják a bevándorlási hivatalt.
Amúgy nem néztem utána, kiszedtem mert gondoltam számít minden másodperc, de én se vettem észre különbséget, vicc. Ugyanakkor nem nagyon kellett külön pecáznom miatta, a The Catch miatt a nagyja amúgy is bejött. -
F34R
nagyúr
Jo akkor rohadjon meg a becabot
van ketto: egy standard meg az eventes.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
kill_switch #8134 üzenetére
Én is biztos voltam benne hogy nem lesz nagy izé, de hogy ennyi?!??
-
kill_switch
senior tag
Nem tudom, nekem kézenfekvő volt, hogy ha van is valami plusz a botok között, az max a sebességben lesz, így el se kezdtem a farmolást, mert amúgy sem olyan sok idő kikapkodni őket.
Addig horgászok míg a Catch R5 lesz, utána valószínűleg never again, kb mint a favágás a teapot-nak.
-
csuzda
aktív tag
válasz
kill_switch #8131 üzenetére
Nem tudtátok volna akkor kitárgyalni ezt mielőtt elkezdtem kifarmolni a botokhoz kellő halakat?
1-2 nappal a halászós event előtt kezdtem, azt hittem addigra ezek letisztázódnak
Azt a 22 halat csak kifogom már a botokhoz
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
kill_switch #8131 üzenetére
-
kill_switch
senior tag
válasz
Sirandrish #8130 üzenetére
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
kill_switch #8129 üzenetére
Hát nem lehet valami sok a difi, mert nekem nem tünt fel
-
kill_switch
senior tag
válasz
Sirandrish #8127 üzenetére
Őt én is, mert neki ott a Catch, ami szintén elég jó neki, az meg csak időbe kerül.
Azok a pecabotok amik régiósak, azok az adott régión belül egy kicsit gyorsabban szedik ki a halat. Tehát a Monstadt-ban kraftolható bot az Monstadt-ban gyorsabban fog. (Elvileg)
-
Sirandrish
Topikgazda
Jut eszembe. A pecabotok mire jók? Kigrindoltam mindet, és azt hittem hogy minden területnek van egy sajátja amivel "könnyebb" halat fogni, de mindet lehet mindenhol használni, és effektív különbséget sem tapasztalok..
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
kill_switch #8124 üzenetére
Raidenen is brutál a saját fegyvere, de őt is kiszedtem (fegyver nélkül)
-
kill_switch
senior tag
válasz
Sordoran #8123 üzenetére
Ez a szempont is érthető. Én a welkinből eső kristályokat mindig beváltom. Szerintem borzalmas ár ~10+K egy skin-ért ami csak visual (és ráadásul még csak nem is néz ki nyálcsorgatóan
).[Tudom, fele annyi az első crystal akció miatt, de az azt követő már nem lenne akciós így én nem az akciós árat veszem alapul.]
Nem tudom melyik játékban van még ennyiért, de akkor ott sem éri meg.
És igaz, hogy egy 10-es pull amiből lehet nem is esik semmi, de ha a pity-nél vagy és pont az a 10 lenne amiből kiesik az 5 csillagos, de már nincs több primo-d és nem akarsz költeni még és emiatt el kell engedned a karaktert... Akkor azért fájna. -
kill_switch
senior tag
válasz
Sirandrish #8122 üzenetére
Én is rágom magam rajta, de ő nem túl F2P barát, mert őt a staff of homa dobja meg nagyon. Az meg ha jönne mellé sem mennék rá, szóval szerintem megint elengedem.
-
Sordoran
addikt
válasz
kill_switch #8117 üzenetére
Egyáltalán nem érzem drágának, jól van beárazva. Megnézel más játékokat, ott is hasonló áron vannak, vagy akár drágábbak is. (igaz van ahol a skin a statokat is növeli) Valamint drága, de veszik emberek a crystal-t, hogy tudjanak wish-elni, ezzel nincs baj?
Itt biztosra kapsz egy skin-t a "kedvenc" karakteredre akit mindig látsz, ha viszont primogemre váltod, tolsz egy 10-es wish-t ennyiért, ami talán jó 4*-ost ad, talán kuka.
Hozzáteszem a welkin vásárlásért kapsz havonta 300 crystalt, ebből felhalmozol 5 havit (+20-at, legalábbis Jean skin 1520 volt) és ott a skin. Nem nagy érvágás, én legalábbis ezt teljesen jónak éreztem. Lehet egyet nem érteni velem persze, csak ez maximum annak drága aki más gacha játékkal még soha nem játszott.Sirandrish: Nálam listán van Hu Tao C1, mivel használom aktívan érzem a hiányát gyakran mikor elfogy a stamina. Persze ha van Fischl C6 vagy Raiden Shogun mellette (akikkel auto attackra jön az electro sebzés) lehet mellőzni is a folyamatos charged attack-ot.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Hu Taora lehet vevő lennék. Tartaglia már megvan
-
kill_switch
senior tag
A Jade Cutter nem csak elég jó, hanem szinte az egyik legjobb egykezes jelenleg a játékban.
Főleg Benettnek, de kb bárkit eléggé meg tud dobni.
Megszerezni pedig nagyon egyszerű, wish. A fegyver bannernél lehet állítani, hogy a két fő fegyver közül melyiknek legyen nagyobb az esélye kicsúszni, beállítod a kardra és go. Ettől függetlenül a fegyverbanner full éc és primo pazarlás. -
Mike
veterán
válasz
Sirandrish #8113 üzenetére
áh, ezért volt ilyen ismerős!
-
Mike
veterán
tegnap leszedtem a ps5 verziót és játszogattam picit. végre a teleportálás töltési ideje olyan mint pc-n. grafikában ugyanakkor nem éreztem egetverő különbséget, a kontroller haptikus visszajelzéseit sem igen használták ki (eddig)
amúgy csak kapkodom a fejem, tele van mindenféle új bigyóval, amikről az sem tudom mi az. pl. van egy elég jó kis zöld kard a fegyveer wishnél, ami 20% hp-t dob a karira, azt hogy lehet megszerezni? van hozzá leírás, de egy szót nem értek belőle.
-
kill_switch
senior tag
válasz
Sordoran #8116 üzenetére
Hát annyiért amennyiért a Jean skin-t is adják, én nem bánom, hogy nincs több... XD
Egyébként én sem értem, a játék megjelenése óta ott van a ruhatár menü de még mindig szinte semmit nem kezdtek vele azon kívül, hogy válthatsz szárnyat. Pedig adná magát.
Feltételezem most ez a Jean-es volt a felmérő, hogy mennyire hajlandóak rá költeni az emberek. Ha sokkal olcsóbb lenne biztos meg is vennék, de úgy tűnik ez nekik nem opció.
Thoma kelleni fog, jól néz ki a move set. -
Sordoran
addikt
válasz
Reggel én is olvastam ezt (ilyen) cikket, de ezt nem kell biztosra venni. Egy másik, megbízható leaker szerint a rerun-okat nem tudják megjósolni biztosra, hiszen ezeken olyan karakterek vannak akik már régóta benn vannak. Ellenben az új karakter ha bekerül, tesztelhető a teszt szervere, egész biztosra vehető az érkezése. El tudnak hinteni a rerun-okról morzsákat akár szándékosan is, és utána utolsó pillanatban változtatnak (mármint ezeken nem kell tesztelni semmit
).
Tartaglia-hoz spekulálják Thoma-t természetesen, Hu Tao egymaga bevonz annyi embert mint Tartaglia és Thoma együttvéve. Halloween-hez illene Hu Tao, de a nyugati ünnepeket nem akarják a játékba átvenni. De azért egy skin-t elfogadnék hozzá, kár hogy nem lesz. (már benn lenne teszt szerveren) Tényleg, mikor lesz már új skin vajon? -
kill_switch
senior tag
Pletykák szerint Hu Tao és Tartaglia rerun fog jönni 2.2-be. Hu Tao logikus lenne a halloween miatt, de Tartaglia kicsit indokolatlan lenne már harmadjára úgy, hogy még bőven vannak akik egy rerun-t se kaptak függetlenül attól, hogy sokan akarnák.
-
Sordoran
addikt
válasz
Sirandrish #8113 üzenetére
Október 13-án. Ezt azért tudni lehet, a 6 hetes ciklust mindig tartotta eddig a mihoyo.
-
Sirandrish
Topikgazda
Azt tudni hogy kb mikor jön a 2.2?
Elő akarok készülni Aloyra..
Tudom hogy nem lesz egy nagy dirrdurr, de imádom a Horizont, és őt is, szóval én tuti felhúzom -
Yodamest
veterán
Majd igyekszem a játék ezen részét is megismerni, egyelőre most dragonspire-t fedezgettem fel, már szinte teljesen megvan, onnan most jó sok nyersanyag bejött.
Más:
Végre kiszedtem ezt a Xingqiu gyereket, megnéztem a húzás előzményeimet, hát igen az volt a baj, hogy felváltva húzogattam a karakter és a permanent bannert is és már 17 húzásom lement így anélkül hogy akár egy 4*-ot is kaptam volna. A perma banner már 9-es húzáson volt szóval annak 10-esével meglett végre a hiányzó +2db nyersanyag. Gyorsan fel is rántom a 7végén a party szintjére. (még egy kis oceanid farm kell) -
F34R
nagyúr
válasz
xeon forever #8108 üzenetére
Szegeny kis dragasag... nem tehet rola hogy Mihoyo megutaltatta.
-
Dewri
aktív tag
válasz
Yodamest #8104 üzenetére
A teapot szintjét érdemes felfejleszteni (építeni mindent ami még nincs, illetve csinálni a teapotos feladatokat), mert sok primogem jön belőle.
Ha már ki van maxolva, akkor a másik nagy előnye, hogy hetente lehet vásárolni xp könyvet, resint, morát, fegyverhez való kristályt, egyebeket. Szintén nagyon hasznos, hogy lehet építeni különféle szetteket (külsők és épületen belüliek is vannak). Minden szettbe másféle karaktert lehet berakni (az adott szettnél mutatja hogy kit lehet odatenni). Egy-egy szettnél az első lerakásnál karakterenként 20 primogemet ad a játék. Elég sok szett van, bőven lehet innen szedni primogemet mire mindet megcsinálod. Egyszerre 8 karaktert kint lehet hagyni a terepen, ezeknek ilyenkor növekszik a reputation szintje (azaz nem kell menni velük harcolni, mert egyébként csak olyankor nő). Mivel limitálva van egy terület pontszáma, ha már nem engedi kirakni, akkor érdemes a már kimaxolt szettet beszedni a karaktereivel együtt mielőtt kirakod az újat.
Új funkció, hogy lehet növényeket is termelni, venni kell egy darab földet meg magot amilyen kell, ültetni és aztán időnként leszedni. Ez jó lehet a macerásabb növényeknél, pl violetgrass...
A másik felhasználótól vásárlásos feladatokra megoldás lehet egy másik account, így nem kell senkihez igazodni, nem kell bekéredzkedni... A másik acc szintén hasznos farmolásnál is (bányászat, horgászat, mindenféle gyújtögetés...), emellett 2x annyi esélyed van karaktert pörgetni... Nekem a nyomi sokéves telefonomon épphogy elfut a játék, de arra pont jó, hogy PC-ről be tudjak lépni. Egyetlen nagy hátránya a módszernek, hogy értelemszerűen még több időt vesz el, mint egy accon játszani...
-
xeon forever
addikt
válasz
Yodamest #8104 üzenetére
Nekem a domaines trukkom a hetire, hogy az abyss spiral level 1t letolom 15x 10mp alatt...
Beveszi...Craftolni kajat 20 tojsd kell hozza, forge item 20 iron ore. Remelem ez is segit.
Vasarolni masik vilag tea potban szombaton erdemes. Akkor aki nem vett a sajat vilagaban, az nem is fog macskat meg kutyat venni, vagy sziklat. -
fpatrik17
senior tag
23 pity-re pottyant 50/50%-on egy Qiqi
Akkor most ha nem tévednek ismereteim 75-ig viszonylag nyugodtabban húzgálhatok Rosaria/Xingqui/Beidou hármasra ugye (imádkozva hogy nehogy kiessen biztos pull-ra ez a lebegő medúzaidomár leányka)?
-
Yodamest
veterán
válasz
Sirandrish #8103 üzenetére
Na ezt sem tudtam, de a teapotos kalandon legalább túlvagyok, tegnap befejeztem a questet. Bár egyelőre, hogy abban a belső világban mit kellene csinálnom a házépítésen kívül, ami nem csak szimpla esztétika, még nem tudtam megnézni.
-
Yodamest
veterán
Ahogy beszéltük, Xingqiu-t akarom kiszedni shopból 34 cuccliért, 32 van jelenleg, és egy 4* nyitással kapnék még 2-t, de nem akar összejönni már 2. napja.
Mindig ahogy megvan a 160 primo nyitok egyet és valszeg nagyon kicentizi a játék mert már 8-9-et biztosan nyitottam a 2 nap alatt és nem jött csak 3* item.... már kezd úgy tűnni, hogy a 10 nyitás/tuti 4* szabály is megdőlhet. (nyilván nem fog, csak már vicces, hogy várom mindig és nem jön, se fegyver se hős semmi, pedig nem 5*-ról van szó)
-
F34R
nagyúr
válasz
Sirandrish #8100 üzenetére
Yeah Boi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Generációs lemaradásban a Huawei chipek, de a cég kitalált valamit
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Asustor NAS
- One mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- PS5 Slim+ 2x Dualsense Wireless Controller garanciálisan
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged