- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Monitor hiba topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fonok87
aktív tag
Toldalék építése. Szerelhető jack darabja 100 Ft körül van, 10 centi árnyékolt 2 eres vezeték annyi se.
Itt egy kép:
Annyi a teendő, hogy a piros és fehér vezetéket kell megcserélni az egyik csatlakozónál, amikor összerakod.
Ja még egy ötlet, ha van jack-RCA kábeled, akkor ugyanezt kézzel is meg lehet csinálni, bármelyik csatornára rá tudod vele dugni a mélynyomót. Így kiderül szól-e.
szerk: Ha így se, akkor vagy potméter cserés, vagy sajnos bárhol máshol is lehet baja -
fonok87
aktív tag
Itt azért nem mellékes kérdés lenne milyen hangkártyával hajtod
Nekem pl. Creative kártyákkal egyáltalán nem ment a mélynyomó amíg a Bass Redirection funkciót be nem kapcsoltam. A kis sárga toldalék pedig arra való, hogy felcseréli a center hangszóró / mélynyomó jelet. Ezért is érdekes kérdés milyen hangkártya, a legtöbb ezt tudja magától és nem kell a toldalék.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest