Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
- OLED monitor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
-
koma106
senior tag
No, megtaláltam a magyarországi képviseletet és van terméktámogatásuk is, alkatrészt is forgalmaznak. A potmétert is megkapom náluk (3k - nem olcsó) már csak a cseréhez kérnék tanácsot, ha valaki megnézte már közelebbről, akkor lásson el hasznos tanácsokkal.
Előre is köszönöm
-
koma106
senior tag
Sziasztok!
Kb. 4 éve birtokolok én is egy Génius 5.1-t (3600) és nagyon meg vagyok elégedve vele, de a nagy hangerőszabályozó potméter egyre rosszabb állapotban van. Eddig ritkán tekergettem így nem tűnt fel, hogy ha itt szabályozom a hangerőt akkor néha eldobta, elhagyta a mélynyomót (nem volt mély hang). Ekkor kikapcsolam és jól megtekergettem a potit. Utána hetekig tünetmentes volt. Egy idő után azonban elkezdett recsegni a csavargatás közben, mostanában pedig bizonyos állásokban eldobja a jobb front és rear hangszórókat.
Olyan, mintha kontakthibás lenne a potméter...kontaktspray kicsit használt (már nem recseg), de a hangfalak időszakos kihagyásai egyre gyakoribbak.
Szóval ki kéne cserélnem a hanerőszabályozó potmétert. Szervíz biztos nagyon drága, szóval nekiállnék én...és itt jön a kérdés:
lehet kapni (és ha lehet hol) ilyen potit (Soundwell)? Különös szakértelem nélkül kicserélhető-e?
(a tömítős, vattás tuningot pár éve én is megcsináltam, csak ajánlani tudom
)
Aktív témák
- Afox Geforce Rtx 3080 10g - 6 hónap garancia
- Gigabyte rx6700 xt 12G Gaming OC - 6 hó garancia
- RTX4080/ Ryzen7 8700F/ 96GB DDR5 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- ISO - MAGYAR PBT keycap készlet mélyen áron alul
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- FRISSÍTETT LISTA - Lenovo LOQ / LEGION Pro , Lenovo Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest