Keresés

Aktív témák

• dKes

tag

válasz dKes #759 üzenetére

Nos nézegettem egy már belinkelt képet : [link] .

Jól látszik, hogy a hátlapi panelen a földek közösítve vannak (a jobboldali - azaz felső panelt érdemes nézni). Ha jóllátom akkor nincs is mindegyiknek kivezetése a történetesen a két szélsőnek. Így az a megoldás eleve nem játszana, hogy ezeket különvesszük és a két 5.1-es bemenet közé kapcsoló(ka)t beiktatnánk, amit a hátlapra kivezetnénk. Annál is inkább mivel szerintem a "belső" panelon is hasonló a helyzet (pl. a kapcsolók környékén) - így adnánk a sz@rnak egy pofont (szószerint :( ). Mondjuk akinek van képe a kapcsolók környéki bekötésről az tolhatna pár képet. Így leginkább külső megoldásokban gondolkozhatunk - pl. bemenetválasztó építésével/vásárlásával. Árulni, mondjuk nemigen láttam ilyet, de kapcsolási rajzok vannak dögivel net-en - pl.: tanitható távirányítással is. Azonban ez kicsit nagyobb beruházást igényelne + kis szakértelem és célszerszámok sem ártanak ... Persze kevésbé szofisztikált megoldások is szóbajühetnek. Esetleg a belső nyákok újratervezése + legyártása, de nem hiszem, hogy sokak birtokában vannak ilyen cuccoknak.

A földeletlen PC-t, ha egy mód van hanyagolnám - aki tapasztalt már "megrázó élmény(eke)t" és/vagy idővel torzító hangkártyát egyebeket az érti miről beszélek ...

Ejh barkács lesz ebből is idővel ... :(

Aktív témák