Aktív témák
-
dKes
tag
Nos nézegettem egy már belinkelt képet : [link] .
Jól látszik, hogy a hátlapi panelen a földek közösítve vannak (a jobboldali - azaz felső panelt érdemes nézni). Ha jóllátom akkor nincs is mindegyiknek kivezetése a történetesen a két szélsőnek. Így az a megoldás eleve nem játszana, hogy ezeket különvesszük és a két 5.1-es bemenet közé kapcsoló(ka)t beiktatnánk, amit a hátlapra kivezetnénk. Annál is inkább mivel szerintem a "belső" panelon is hasonló a helyzet (pl. a kapcsolók környékén) - így adnánk a sz@rnak egy pofont (szószerint
). Mondjuk akinek van képe a kapcsolók környéki bekötésről az tolhatna pár képet. Így leginkább külső megoldásokban gondolkozhatunk - pl. bemenetválasztó építésével/vásárlásával. Árulni, mondjuk nemigen láttam ilyet, de kapcsolási rajzok vannak dögivel net-en - pl.: tanitható távirányítással is. Azonban ez kicsit nagyobb beruházást igényelne + kis szakértelem és célszerszámok sem ártanak ... Persze kevésbé szofisztikált megoldások is szóbajühetnek. Esetleg a belső nyákok újratervezése + legyártása, de nem hiszem, hogy sokak birtokában vannak ilyen cuccoknak.
A földeletlen PC-t, ha egy mód van hanyagolnám - aki tapasztalt már "megrázó élmény(eke)t" és/vagy idővel torzító hangkártyát egyebeket az érti miről beszélek ...
Ejh barkács lesz ebből is idővel ...
Aktív témák
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged