Keresés

Aktív témák

• frankie!

őstag

válasz ArmanD. #318 üzenetére

Szia!

Igazság szerint azért nem írok, mert rohadtul nem tetszik a mélynyomóm hangja. Továbbra is zörög még valami nagy hangerőn. Elhatároztam, hogy kiöntöm műgyantával rendesen a tápkábelt, a főkapcsolót és a biztit, mert vagy innen jön a zörgés, vagy a fedéltől, akkor nem tudom, mit csinálok. Műgyantát sem sikerült kapnom.

Te fényt derítettél valamire? A biztivel mi a helyzet?

A másik dolog, amivel mostanság foglalkozok, az a kábelkérdés. Kövezzetek meg, de úgy érzem, kicsit térbelibb és teltebb az én hangom 2,5-ös kábellel és Audigyvel, mint a havernak ugyancsak Geniussal, és X-fi-vel. Igaz, a kártyája még új, lehet, hogy itt is számít a bejáratás.
    Ezen felbuzdulva elkezdtem olvasgatni mindenféle high-end fórumokat, és sok helyen foglalkoznak CAT5 és CAT7 típusú UTP kábelek hangfalkábellé alakításával! Olyan eredményt lehet velük elérni állítólag, mint többszázezres kábelekkel. Majd beszámolok a tapasztalataimról! (Egyébként az ilyen fórumokon nagyon lehúzták a SB cuccait, a Genius szót talán még kimondani sem szabad :B .)

Vettem 1 pár összekötő kábelt is a Somogyinál, de a különbség korántsem volt olyan jelentős, mint a hangfalkábel esetében. Ja igen: tudja valaki, mire szolgál az un. kapcsolószál, ami a kábelpár között található?

Aktív témák