- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- LG C3: egy középkategóriás OLED tévé tesztje
Aktív témák
-
ffodi
veterán
Sziasztok!
Körülbelül 5 éve vagyok boldog tulajdonosa egy 3600-as csodának, tökéletesen meg vagyok vele elégedve mind a mai napig. Amikor indult a topic akkor olvastam a tuningról, de akkor még nem volt kedvem megcsinálni a tuningot. Tegnap rászántam magam hogy szétszedem. Szétszedtem, és tényleg silány az ahogy ki van bélelve, stb...... A helyzet az hogy a magas hangokkal nem volt semmi bajom, mert az X-FI hangkarin mindent tökéletesen be lehet állítani, meg a crystalizer is javít a dolgon sokat. A méllyel volt a bajom, hogy nem szólt elég ütősen, gondolkoztam hogy kijavítom a "gyári hibákat" de inkább más mellett döntöttem. Csináltam még tavaly a kocsiba egy mélynyomót, 600wattos ultimate mélyből, a ládát pedig én szerkesztettem hozzá. Megkerestem, hogy melyik kábel felelős a mélyért, és elvágtam, aztán rá az újat, eleinte féltem, hogy nem bírja majd az erősítő. Lehet hogy nem szól úgy mint egy rendes erősítővel, de azért az eredetivel köszönő viszonyban sincs
Úgy szól negyed hangerőn hogy remeg a tüdőm
Majd még vennem kell valami minőségik hangszórókábelt, mert a mostani az csak abból van amit itthon találtam..... Csináltam is róla képet
Aktív témák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Formula-1
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Kerékpársportok
- Milyen program, ami...?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Remek áron eladó dobozos új ACER NITRO V15 /R7-7735HS/16GB 1000 GB SSD NVIDIA RTX 4060 8 GB 144Hz
- Autós kamera eladó
- Thinkpad T570, P52s hibás, de használható kijelző
- IPhone 17 Pro max 256GB ÚJ gyári független 3 év jótállás
- Samsung Galaxy Book3 360 (NP730QFG-KA2HU) 13. gen i7 / 16GB / 512GB Új x360 touch
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- Új áru!!! 09.23. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest