Aktív témák

• ffodi

veterán

Sziasztok!

Körülbelül 5 éve vagyok boldog tulajdonosa egy 3600-as csodának, tökéletesen meg vagyok vele elégedve mind a mai napig. Amikor indult a topic akkor olvastam a tuningról, de akkor még nem volt kedvem megcsinálni a tuningot. Tegnap rászántam magam hogy szétszedem. Szétszedtem, és tényleg silány az ahogy ki van bélelve, stb...... A helyzet az hogy a magas hangokkal nem volt semmi bajom, mert az X-FI hangkarin mindent tökéletesen be lehet állítani, meg a crystalizer is javít a dolgon sokat. A méllyel volt a bajom, hogy nem szólt elég ütősen, gondolkoztam hogy kijavítom a "gyári hibákat" de inkább más mellett döntöttem. Csináltam még tavaly a kocsiba egy mélynyomót, 600wattos ultimate mélyből, a ládát pedig én szerkesztettem hozzá. Megkerestem, hogy melyik kábel felelős a mélyért, és elvágtam, aztán rá az újat, eleinte féltem, hogy nem bírja majd az erősítő. Lehet hogy nem szól úgy mint egy rendes erősítővel, de azért az eredetivel köszönő viszonyban sincs :DDD Úgy szól negyed hangerőn hogy remeg a tüdőm :)) Majd még vennem kell valami minőségik hangszórókábelt, mert a mostani az csak abból van amit itthon találtam..... Csináltam is róla képet

Aktív témák