Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen monitort vegyek?
- Projektor topic
- Androidos tablet topic
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- Az Inteltől – nem csak az Intelnek
Aktív témák
-
ffodi
veterán
Sziasztok!
Körülbelül 5 éve vagyok boldog tulajdonosa egy 3600-as csodának, tökéletesen meg vagyok vele elégedve mind a mai napig. Amikor indult a topic akkor olvastam a tuningról, de akkor még nem volt kedvem megcsinálni a tuningot. Tegnap rászántam magam hogy szétszedem. Szétszedtem, és tényleg silány az ahogy ki van bélelve, stb...... A helyzet az hogy a magas hangokkal nem volt semmi bajom, mert az X-FI hangkarin mindent tökéletesen be lehet állítani, meg a crystalizer is javít a dolgon sokat. A méllyel volt a bajom, hogy nem szólt elég ütősen, gondolkoztam hogy kijavítom a "gyári hibákat" de inkább más mellett döntöttem. Csináltam még tavaly a kocsiba egy mélynyomót, 600wattos ultimate mélyből, a ládát pedig én szerkesztettem hozzá. Megkerestem, hogy melyik kábel felelős a mélyért, és elvágtam, aztán rá az újat, eleinte féltem, hogy nem bírja majd az erősítő. Lehet hogy nem szól úgy mint egy rendes erősítővel, de azért az eredetivel köszönő viszonyban sincs
Úgy szól negyed hangerőn hogy remeg a tüdőm
Majd még vennem kell valami minőségik hangszórókábelt, mert a mostani az csak abból van amit itthon találtam..... Csináltam is róla képet
Aktív témák
- Google Pixel topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen monitort vegyek?
- World of Warships
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Asus ROG Ally Z1 Extreme 2026 októberig Alza garis számlás kézi konzol handheld PC gaming gamer
- Lenovo Y520 I5 7300HQ GTX 1050 TI 16gb ram 256/1Tb
- XPS 9320 27% 13.4" 3.5K OLED érintő i7-1260P 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- Latitude 7430 27% 14" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Huawei Watch 5 42mm Sand Gold
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3253, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master750W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB mobiltelefon
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Úgy szól negyed hangerőn hogy remeg a tüdőm
Majd még vennem kell valami minőségik hangszórókábelt, mert a mostani az csak abból van amit itthon találtam..... Csináltam is róla