- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Izmos, RTX-es NUC géppel jelentkezett az ASUS
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Home server / házi szerver építése
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Hirdetés
Aktív témák
-
ffodi
veterán
Sziasztok!
Körülbelül 5 éve vagyok boldog tulajdonosa egy 3600-as csodának, tökéletesen meg vagyok vele elégedve mind a mai napig. Amikor indult a topic akkor olvastam a tuningról, de akkor még nem volt kedvem megcsinálni a tuningot. Tegnap rászántam magam hogy szétszedem. Szétszedtem, és tényleg silány az ahogy ki van bélelve, stb...... A helyzet az hogy a magas hangokkal nem volt semmi bajom, mert az X-FI hangkarin mindent tökéletesen be lehet állítani, meg a crystalizer is javít a dolgon sokat. A méllyel volt a bajom, hogy nem szólt elég ütősen, gondolkoztam hogy kijavítom a "gyári hibákat" de inkább más mellett döntöttem. Csináltam még tavaly a kocsiba egy mélynyomót, 600wattos ultimate mélyből, a ládát pedig én szerkesztettem hozzá. Megkerestem, hogy melyik kábel felelős a mélyért, és elvágtam, aztán rá az újat, eleinte féltem, hogy nem bírja majd az erősítő. Lehet hogy nem szól úgy mint egy rendes erősítővel, de azért az eredetivel köszönő viszonyban sincs
Úgy szól negyed hangerőn hogy remeg a tüdőm
Majd még vennem kell valami minőségik hangszórókábelt, mert a mostani az csak abból van amit itthon találtam..... Csináltam is róla képet
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Battlefield 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- E-roller topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Béta iOS-t használók topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest