Legfrissebb anyagok
- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Bali27
addikt
Hatvani vagyok. Sajna itt fű se nől.Nem hogy még hangfal bolt.. de ha tudok is szerezni habngfal vattát vagy mit akkor hoghy csináljam? Mügyantába beáztatom az egészet mint egy nagy ragadós vattacukorhoz tudnám per pill elképzelni a lelki szememim elött? és odanyomom a falhoz? És igy folytatás? Bent a belső paneleknél ahol nem tudom hogy a melegtől e vagy amikor csinálták de ilyen müanyag szálak lógtak .. (tegnap este szedtem szét elöször..) oda is tegyek vattát? meg a trafóra is? stb?
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Dell Latitude 7320 Detachable Touch 13,3" i5-1140G7 2,6GHz 16GB 256
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest