- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen RAM-ot vegyek?
- 3D nyomtatás
Aktív témák
-
redraven85
tag
Én nemmerek az enyémbe belenyúlni
Egész jól szól így alapjáraton...nemvárok tőle egetrengető teljesítményt...és félek,hogy elcseszem
A vatta csak a rezgő hangok elnyelésére vannak...,hogy ne legyen doboz hangja a cuccnak.Én a helyedben azért hagynék rá lehetőséget,hogy visszatudjam tenni a vattát ha neadjisten nem úgy fog működni ahogy akartad
-
bozont
veterán
Én a trafóhoz nem raktam semmit, így is elég meleg, jobb a békesség. Csak a két oldalára és a tetejére ragsztottam hangszigetelő szivacsot, meg az éleknél kihúztam pattex pisztolyjal, betömtem a lyukakat. Most pedig kicsavaroztam a membránt és a mögötte lévő légüres teret kitömtem vattával amennyire csak tudtam.
Amúgy még a topic elején van egy link, képekkel, ez is bekerülhetne az első hsz-be, én ez alapján kezdtem neki.mod.: Kartali vagyok, szóval elég közel lakom. Meg 2 évig jártam a DISZI-be, na és persze volt egy-két kartali lányka akiket muszály volt elkisérni az állomástól a SZIKSZI-ig nehogy bajuk essen az úton.
-
redraven85
tag
Válaszolok,nehogy azthidd,hogy senki sem foglalkozik veled
Szóval..mióta van ez a búgás? Tehát megvetted és azóta búg vagy csak előjött a használat közben ? Nekem nagyon halkan búg..de erre mintha írtak már volna valamit a többiek itt. Esetleg érdemes lenne megnézni a SUB kimenet csatlakozóját a hangkarinál ..hátha csak kilazult...azis eredményezheti ezt.
Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2133
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest