- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
Aktív témák
-
Bali27
addikt
válasz
redraven85 #756 üzenetére
Gondolkodom h a membrán mögül kiszedem a vttát.. Vagy egy jó részét... Totál rá kell adni a basszust hogy jó legyen.. Vagy a hangfogó szivacsot a falakrol? SZerintetek?
-
Bali27
addikt
válasz
redraven85 #749 üzenetére
Gumitalpakat raktam a trafó alá--. Tökéletes.. Hangja sincs.. Zsír lett nagyon
-
Bali27
addikt
Megcsináltama tuningot.. Amikor ujra áram alá helyeztem azt hittem h baltával verem szét.,. A trafó hangja még erösebb lett
Amikor ki van kapcsolva akkor is.. MIo a ráköot lehet ezzel a trágyadom,bal csinálni?
-
Bali27
addikt
Viszont kérdeztem hogy a trafó alá vattát vagy valamit lehet e rakni.. azt mondták hogy inkább ne rakjak. Uh a 6 csavartt majd leszedem és veszek ilyen csap szerelvény boltba ilen gumi tömitö gyürüket.. Az majd felfogja a rezgését...
-
Bali27
addikt
Hát igen.. Nagyon nagy a veszély hogy ha nem kiséred el öket akkor rosszul járnak.
Köszi a segitséget.. a képek meg midnen eléggé egyértelmüvé teszi a dolgot.. Bár nem tudok arra olyan helyet ahol ilye lehetne kapni... Bár talán az egyik.. No majd holnap megsasolom.. Mégegyszer köszi a segitséget!!!
Dea trafó alatt a képen is kitömték vattával. Az sztetek javit rajta? mivel 6 csavar elég masszivan fogja.. -
Bali27
addikt
Bozont amugy hovavalósi vagy? Látom ismered Hatvant
-
Bali27
addikt
Bozont.. Csak a membrán alatt tömted ki vattával? vagy a trafónál is? Nekem eléggé idegesitö búgása van standby módban.. Persze amikor csendes a szoba akkor. A trafó körül is kibéleljem szted? szerintetek? Amugy én a 220 as kimenetnél ott az egészet teli fujtam Purhabbal, meg a sarkokat is... Majd kiderül hogy sikerült...
-
Bali27
addikt
Hatvani vagyok. Sajna itt fű se nől.Nem hogy még hangfal bolt.. de ha tudok is szerezni habngfal vattát vagy mit akkor hoghy csináljam? Mügyantába beáztatom az egészet mint egy nagy ragadós vattacukorhoz tudnám per pill elképzelni a lelki szememim elött? és odanyomom a falhoz? És igy folytatás? Bent a belső paneleknél ahol nem tudom hogy a melegtől e vagy amikor csinálták de ilyen müanyag szálak lógtak .. (tegnap este szedtem szét elöször..) oda is tegyek vattát? meg a trafóra is? stb?
-
Bali27
addikt
Szilikon Spray jó rá? Lehet hülye kérdés de elöröl vagy hátulról fújtad be?
-
Bali27
addikt
válasz
redraven85 #725 üzenetére
Szió. Kezdetek óta van picit, de egyre jobban előjött. Azt mondták hogy nem lehet vele mit csinálni mert a tököm tudja mi a trafója vagy mi a fenének alapbol ilyen hangja van..
MOst akarom megcsinálmni a hangfalszivacsal való kitömést. Nem melegszik túl ha teljesen kitömömű? Mivel bent a paneleknél olyan vékony olvadt műanyag szálak vannak. Legalább is vqagy 4-5 iylen vékony szál van bent. MIntha megolvadt volna 1-2 dologg régebben..A hangkarim Audigy2ZS.. ott a hangkarinál tuti semmi gond.. Ráadásul iylen aranyozott a kimenet -
Bali27
addikt
Sziasztok. Genius 5.1 Home Theaterem van..
Az a problémám hogy amikor ki van kapcsolva akkor olyan elég erös búgó hangot hallat.
Mondták hogy alul húzzam meg azt a 3 csavart.. 2-t sikerült is, a harmadikat ugy néz ki gyárilag frankon beletörték. Igy vettem.. Valaki tudna valami ép kéz láb ötletet adni? Rohadtul idegesit h éjszakára mindig hátul kell lekapcsolni. Ráadásul mikor bekapcsolom a mélynyomó pukkan eggyet.
Válaszotok elöre is köszönöm
Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Star Trek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest