Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
frankie!
őstag
Elvégeztem egy újabb tuningot! Volt egy sejtésem, hogy az az átkozott hordóhang a mélynyomóból a hangszóró mögötti zárt térfogatból jön (ami elöl van). Ez be is igazolódott. Volt itthon szigeteléshez való bitumenlapunk, ebből méretre vágtam egy darabot, ezt beraktam(nem volt könnyű). Ezen kívül raktam be hangcsillapító anyagot is, egy másik hagfalból, de majd kipróbálom rendes hangcsill, textillel is. Az eredmény_ sokkal emberibb basszus, igaz halkabb, de a röfögés megszűnt, és sokkal mélyebbre megy!
Aktív témák
Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Synology NAS
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Asus Rog Ergo gamer szék
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L512 - i5-520M I 4GB I 120GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3310 2in1 i5-8G I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
Üzleti előfizetők hirdetései
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest