Hirdetés
Aktív témák
-
krila
tag
Hááj!
Micsoda öröm!
Megvallom őszintén, eleddig a diplomácskámra készülgettem, de most, hogy eltoltam egy évvel. Már van időm írogatni!
Vatta? télleg minek is? JA! Megvan Te apa! TE frankón azt hiszed, hogy ezek a kis sárgák szépen tekercsekkel , meg ahogy kell ,(vagy még az erősítés előtt) levették a magashangokat a sub sugárzójáról? NANE! ennyire azért ne legyünk igényesek! Különben is elvégzi azt a doboz nemde? Na ez az első ok.
Na jah a doboz, de nézzél csak bele! annyira spártaian van berendezve, mint egy BME-s diák szobája!
Nah gondold, el hogy kong az a szoba! This is the same situation!
Na ezért a vatta! Csillapítja az éles sarkakon turbuláló levegőmozgást, és nem engedi, hogy a basszus ''elzsírosodjon''! Szép kultúrált soványseggű hangja van!
(Sokak véleménye) De, attól sem kell félni, hogy nincs benne kráft!
Télleg, építkezel? Nekem a kisf....om tele lett a sok erősítővel, meg a csillivilli hangsugárzókkal is dettó. Lóvé nyista! Az aszony is csak viszi a pézt! Ahelyett hogy....... (végül is a Rákóczi térhez közel lakunk)
Te tulajdonképp most 4.0 vagy 4.1
esetlegesen 5.1-es rendszert akarol?
Megvan már az erőlködő? A fetes projektem behótt!
Ahogy Ápád mondta: energia, anyag, erő! Nah csak ennyi kellett volna, és most nem ez a ''kis'' tojvániai csoda hergeli a szomszéd kiscsajt, hanem egy
Made BY KRILA cuccos! Gyönyörködtem itt az erősítő részében is! (neked megsúgom: azon is javítgattam)de ezt nem írom itt le, mert hullani fognak a Genius tulajok, az óvatlan szerelés közben! oszt majd jól a nyakamba varrják!
Terveztnk egy talit ANNO. Szerintem hozzuk össze! Sör+ sok minden!
Mit te szólsz?
ui: SAL cuccok közül nálam az SBX130-a király (finnyás embernek ez jut)
Se nagy hangerő, se extra mély basszus, de legalább zenél a lelkem, és azt milyen jól?!
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Sapphire Pulse RX 6600 XT - eladó!
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3426, 95% Akkumulátor
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4080 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest