Hirdetés
Aktív témák
-
NerV
tag
Hello mindenkinek!
hatalmas lelkesedéssel olvastam a topicot, és a visszajelzéseiteken felbuzdulva egyből nekiláttam én is megberhelni a ládikót. mivel nem fütyült soha, én csak mutter vattáját tömködtem a fekete dobozkába, annyit, hogy csavarok nélkül nem is lehetett teljesen visszanyomni
várakozásaim nagyok voltak, nem úgy az eredmény!
nem tünt el teljesen a zörgés, adott frekvenciáknál meg emelkedettebb hangerőn még mindig uazt a zajt hallom mint korábban, csak kevésbé (vagy netán ti is?!),
mi lehet a baj?
Pls segítsetek, mivel magam balfék vagyok ehhez.
pár kérdés:
1.minek oda az a fekete doboz? mert szerintem továbbra is az rezonál, vagy a felette lévő áramkörök (bár lényegesen kevésbé), de nem lehetne egyszerűen ''kiiktatni''?
lehet másnak evidens, de én csak azt látom, hogy a hátlap felső részén lévő cumók sincsenek becsomagolva, akkor a csatik miért???
2. lehet a vatta nem jó? azt nem hiszem, h kevés lenne, de általános vattát használtam, 75%pamut, 25%viszkóz
Mindenestre
a topic indítójának és a többi kreatív arcnak is!!!
[Szerkesztve]
Aktív témák
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Interactive Brokers társalgó
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen RAM-ot vegyek?
- BIOS topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Facebook és Messenger
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Ford topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max - 256GB / Space Gray / 83% + Spigen tokok
- Logitech Trueforce G923 kormány és pedál szett váltóval, break moddal
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Asus Vivobook X411UA - i3-7GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Pls segítsetek, mivel magam balfék vagyok ehhez.
lehet másnak evidens, de én csak azt látom, hogy a hátlap felső részén lévő cumók sincsenek becsomagolva, akkor a csatik miért???
a topic indítójának és a többi kreatív arcnak is!!!