- Apple MacBook
- Milyen processzort vegyek?
- Dell notebook topic
- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen széket vegyek?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
Aktív témák
-
NerV
tag
hmm.... igazad van!!! a merevítőléc jó ötlednek tűnik és egyszerű
új hátlap építéséhez, illetve annak teljes feluleti bevonásához szét kéne szedni az egész elektronikát és a csatikat is, ahhoz inkább nem nyúlnék, de a merevítő jó lesz
kösz az ötletet, ha megvan megírom milyen lett. egyelőre nem sok időm van barkácsolni, 21,22 és 23.-án vizsga, így eléggé le vagyok kötve -
NerV
tag
Azóta sikerült lokalizálnom az idegesítő hang forrását => rezonál az egész hátlap!!!
ez mindenkinél így van? vagy én fogtam ki egy hibás darabot, tehát vigyem vissza a cuccost?
kínálkozik egy kézenfekvő megoldás: 2 db nadrágszíjjal körbekötni a ládát jó szorosan
esztétikailag nem egy élmény, de a hangon rengeteget dob
gondoltam arra is, hogy fúrok rá még vagy nyolc lukat és több csavarral fogatom fel, de mivel a hátlap közepe az, ami igazán rezeg, ez nem sok eredménnyel kecsegtet
vagy ha talán a hátlap alá vmi rugalmas alátétet tennék az vajon segítene?
van ezzel vmi kapcsolatban vmi ötletetek? -
NerV
tag
Hello mindenkinek!
hatalmas lelkesedéssel olvastam a topicot, és a visszajelzéseiteken felbuzdulva egyből nekiláttam én is megberhelni a ládikót. mivel nem fütyült soha, én csak mutter vattáját tömködtem a fekete dobozkába, annyit, hogy csavarok nélkül nem is lehetett teljesen visszanyomni
várakozásaim nagyok voltak, nem úgy az eredmény!
nem tünt el teljesen a zörgés, adott frekvenciáknál meg emelkedettebb hangerőn még mindig uazt a zajt hallom mint korábban, csak kevésbé (vagy netán ti is?!),
mi lehet a baj?Pls segítsetek, mivel magam balfék vagyok ehhez.
pár kérdés:
1.minek oda az a fekete doboz? mert szerintem továbbra is az rezonál, vagy a felette lévő áramkörök (bár lényegesen kevésbé), de nem lehetne egyszerűen ''kiiktatni''?lehet másnak evidens, de én csak azt látom, hogy a hátlap felső részén lévő cumók sincsenek becsomagolva, akkor a csatik miért???
2. lehet a vatta nem jó? azt nem hiszem, h kevés lenne, de általános vattát használtam, 75%pamut, 25%viszkóz
Mindenestrea topic indítójának és a többi kreatív arcnak is!!!
[Szerkesztve]
Aktív témák
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Crucial 240GB SSD eladó
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Dell E5450 nagyon szép állapot i5, FHD IPS, 8GB, 256GB SSD, NVIDIA,Világítós HU billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest