Hirdetés
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- CES 2026: Több képernyőn jobb a játék az ASUS szerint
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen széket vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Apple MacBook
- 7 tech fogadalom 2026-ra, amit tényleg betartasz
Aktív témák
-
zsoltee10
addikt
A geil ramok nagyon pengék, nézz utána pontosan, hpgy milyen időzítéseket tudnak. valszeg elmennek 500-n is, a adsz nekik +feszt, meg lazítod az időzítéseket. google-lel keress teszteket. a proci sztem olyan 3,3-3,4-ig el fog menni. Még valami ami nagyon fontos. Mégpedig az, hogy garantált legyen a dual működés, mert bizony néhány ember megszívta az új TwinMOS Twister ramokkal, mert hiába 466-osok, nem mennek dualban p4 alatt, és a dokumentáció nem is ír arról, hogy kellene tudniuk a dualt, így a bolt sem veszi vissza, ha nem mennek.
-
SLi
tag
Lapról nekem a véleményem pozitiv,erősne pozitiv!Már 3 hónapja megvan,eddig stabilitási gond nem jelentkezett.Tunning terén viszont nemtok mit mondani,mert nekem nem C-s P4 em van,hanem 1.8A NW és azért ez nemigen használja ki a lapot 100% ban.Memoriavezérlő viszont gyors,tunning kifinomult.Biosban a CTRL+F1 re jönnek elő a tunning opciók,PAT-ot be lehet kapcsolni.PH-s teszten nem hiába lett ár/teljesitmény győztes.Esetleges hibája,nincs benne dula bios.
Én ajánlani tudom :P
A GEIL ramokat honnan szerzed,mennyiért,és milyen időzitéseket birnak?
Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Renault, Dacia topik
- Építő/felújító topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i7 8700K 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest