Hirdetés
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ityam
őstag
nem jo megfogalmazas hogy csalas de nem realis az eredmeny. mert a cpu tesztnel alig van a vganak dolga es ezert tud rednesen fizikat szamolni. de egy valos jatekban ahol 3dt is alig birja szegeny kiszamolni akkor a nyakaba akasztunk meg egy kis fizikat is akkor konnyen megfekudhet sebessegugyileg. mig ebbol a vantage tesztbol az jon le hogy 3X gyorsabb lesz a fizikaban.ezert nem biztos hogy jo hogy beleszamit az osszpontszamba. mert ha lenne egy olyan hogy fizikai score ami ad egy erteket az jo de abba a szamba nem kellene hogy beletartozzon amit mindenki osszehasonlitgat mert csaloka eredmenyek jonnek ki.
-
ityam
őstag
válasz
janos666
üzenetére
Köszi.
Van valahol egy teszt hogy egy atlag ut mopon mennyit gyorsul ezzel a moddolt driverrel egy 8800Gt.
Én speciel egy 9600GSO OCvel probalnam ki ha érdemes. bár mostansag UTvel nem jáccottam más játék meg nem nagyon használja szerintem amivel jáccok. Ha valami meg nem használja akkor gondolom egy grammal sem gyorsabb.
A vantage pontszám meg annyira nem vonz.amugy ezzel az össz pontszám is növekszik vagy csak a cpu pontszám?
csak hogy mennyire fogja megkutyulni a vantage eredmenyeket hogy ki hasznalja a moddolt driveres kartyakat es ki a sima alap regebbi driver vagy nem bekapcsolt fizikai gyorsitast. -
ityam
őstag
azok a jatekok amik hasznaljak a physixet azokrol mintha anno azt hallottam volna hogy gyorsabb nem lett a game csak jobbakk lettek egy par effektel. most hogy a vga szamolasi sebessegebol meg pluszba veszunk el hogy tudjon fizikat is szamolni az nem lassitja be tulsagosan a jatekokat amik egyebkent is soxor inkabb vga limitesek?
mert a vganak megvan a maga keresztje a 3d szamolasaval es meg nem tudom mennyire jo a fizikat is rabizni. vagy hulyeseg amit mondok? esetleg kulon aramkoroket hasznal a fizikai szamitasokhoz? nem tartom valoszinunek hogy a 3d szamitasi sebesseget ne fogna vissza.
velemeny?
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Tanuljunk angolul!
- LEGO klub
- Elemlámpa, zseblámpa
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- sziku69: Szólánc.
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- BestBuy topik