Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Pánik a memóriapiacon
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
Leírtam a benyomásaimat hogy elhiszed-e vagy sem igazából nem izgat. Aki nem hiszi kerítsen egy 4870-et meg egy GTX260-at üljön le Crysis-ozni 5-5 percet rögtön egymás után a két karival azonos moncsin graf beállításokkal és egyből látni fogja a különbséget. Nem színárnyalat különbségekről beszélek, hanem hogy az árnyékok élesebb kontúrral rendelkeznek Gef-en mint Radin pl és ennek semmi köze a moncsi kalibrálásához.
-
janos666
nagyúr
Ha mást nem, legalább a városi legendákból ismerhetnéd a xanax hatásait (pár üveg sörrel fogyasztva...). Pontosabban én sem tudom mire jó, de nem kapható vény nélkül, tehát sejthető, hogy erős cucc.
Screenshotokkal nem lehet megörökíteni az eltérő színreprodukciót, az a monitor beállításaitól is függ, és az adott VGA tipushoz kell belőni, ha hardwaresen kalibrálnátok, elvileg nem lehetne eltérés.
Persze ez nem vonatkozik arra az esetre, ha a Radeon spórolna a tömörítés során, és így jobban összemosódnának az apró különbségek a textúrákon. A fény-árnyék jelenségek eltéréseire pedig végképp nem ad magyarázatot, annak a screenhoton is meg kéne jelennie.
Csak azokkal meg vigyázni, vagy BMP, de legalább PNG legyen, Jpegen mit látni már ezekből... -
Bj Brooklyn
aktív tag
Másolásból, linkelésből 5! De ez nem nyugtató, megsúgom neked! Egyébként, neked ki mondta, hogy én nem vagyok nyugodt? A másik, hogy én legalább használom az OFF gombot, ha már nem a témához tartozik a dolog! Erre azért felhívnám a figyelmed! Ha a továbbiakban is valami problémád lenne ebben a kérdésben, akkor inkább válaszd a Privet!
-
Qru
MODERÁTOR
Na ezt is lerántom majd és kipróbálom! A Batman-ban csak az nem tetszett, hogy marhára látszik, hogy ez is csak egy konzol átirat. Nagyon érződik az irányításán a grafon annyira azért nem szerencsére bár ma már ezeknek a PS stb cuccoknak is elég erős vga-juk van ma már.
gV: Ne is, 4770 sokkal erősebb mint a GTS, viszont rakd be a kettőt egyszerre, lesz PhsyX-ed. XP meg W7 alatt megy egyszerre is a kettő.
Gonosz15: Ez csak két magot használ, tehát itt anyit ér pont a Q6600 mint egy E6600. De igaz, végülis a teljesítmény is realtív. Egy P4-hez képest erőmű egy i7-hez képest meg...

Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Renault, Dacia topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- E-roller topik
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Gamer billentyűzetek /SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/DE/EN/
- Apple iPhone 16 Pro Max - Black Titanium - 256GB - Akku: 90% - Megkímélt állapot!
- Eladó XFX Radeon 7700 2GB videokártya
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)