Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDMI topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Androidos fejegységek
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Lord_B_
tag
válasz
jetimokus
üzenetére
há igen, meg nem is.
Nem haszontalan mert sok esetben a fizikai számitásoknál és itt nem a játékokra gondolok a videokártya tétlenül áll. A jelenlegi kártyák elé erőssek ahhoz, hogy számolják a fizikát, természetesen ez már a teljesitmény rovására megy mondjuk egy játék alatt, kevesebb FPS jobb fizika. Bár ez is kérdéses, mert nekem pl a CS Source 1920*1200 ben 8xAA és 16AF jóval 100 fps fölött van, néhol 400 is, de 100 alá nem esik. Ha mondjuk jobb fizikát kapok, de csak 60 fps el megy a játék már megérte mindenkinek. (Persze ez egy rossz példa mert a Source a havoc enginet használja)
A legjobb teljesitmény érdekébe még mindig kell a PhysX kártya.
És az nvidiának mindenképpen megéri, hogy a driver menjen az ATI kártyákon is, mert minnél több kártya támogatja annál valószinübb, hogy inkább PhysX fizikai motort épitenek a játékokba a fejlesztől és nem pl havoc engint... de ez már egy másik történet...Szoval mindenképpen van értelme, ha pedig nagyon nem megy a game az emulácoóval akkor pedig ki lehet kapcsolni. Szerintem mindenképpen erős vas kell hozzá, x8xx as széria szerintem, egy x6xx -al szerintem nem fog csodákat produkálni
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Parkside szerszám kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- Konzol Screenshot
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- További aktív témák...
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest