- Milyen egeret válasszak?
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Webkamera topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sosupenz
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom ki mennyire ismeri ezt az új szolgáltatást a GeForce Now-t? Ez egy game streaming felhőalapú szolgáltatás. Amire szükséged van kb egy megjelenítő eszközre és a szerver streameli a játékot a : Pcdre, lapotpodra, macedre, telefonodra, tabletedre amire akarod
.
Az én problémán az hogy telefonon szeretnék steames játékokkal játszani, ehhez szükség lenne kontrollerre amivel kifogástalanul működik, de én egér billentyűzettel szeretném tolni, amivel hivatalosan pcn is működik. Na de, telefonon vezetéknélküli egér billentyűvel oldom meg, de sajna nem érzékel különböző gombokat pl jobb egér abszolút, mouse 3, és további gombokat, ezeket mind csupán a játékban, más játékoknál semi működik, próbáltam különböző progikkal, játék beállításokban de semmi. Külön pcn működik minden de ha telóra streameltetem akkor sok gomb nem működik. Nem tudom esetleg valaki aki tolja keresztül kasúl, connectel mindent mindennel az tudna segíteni, hogyan lenne megoldható aproblémám? Tehát szeretnék Pc gamet stremelni a geforece now segítségével telefonra úgy hogy az eszközeim: egér billentyű minden fennakadás nélkül
Köszönöm előre is nektek
UI: akinek gyenge a gépe, illetve nem akar sokat költeni hardverre, vagy úgy egyálatlán a jövőben annak remek opció lehet ez aszolgáltatás, próbáljátok ki , amí még fizetni se kell érte.
Sziasztok ^^
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fotók, videók mobillal
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.