- OLED TV topic
- Duplán 4K: a TCL tudja, hogy gyártson monitort
- Milyen monitort vegyek?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- ASUS ROG Ally
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sosupenz
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom ki mennyire ismeri ezt az új szolgáltatást a GeForce Now-t? Ez egy game streaming felhőalapú szolgáltatás. Amire szükséged van kb egy megjelenítő eszközre és a szerver streameli a játékot a : Pcdre, lapotpodra, macedre, telefonodra, tabletedre amire akarod
.
Az én problémán az hogy telefonon szeretnék steames játékokkal játszani, ehhez szükség lenne kontrollerre amivel kifogástalanul működik, de én egér billentyűzettel szeretném tolni, amivel hivatalosan pcn is működik. Na de, telefonon vezetéknélküli egér billentyűvel oldom meg, de sajna nem érzékel különböző gombokat pl jobb egér abszolút, mouse 3, és további gombokat, ezeket mind csupán a játékban, más játékoknál semi működik, próbáltam különböző progikkal, játék beállításokban de semmi. Külön pcn működik minden de ha telóra streameltetem akkor sok gomb nem működik. Nem tudom esetleg valaki aki tolja keresztül kasúl, connectel mindent mindennel az tudna segíteni, hogyan lenne megoldható aproblémám? Tehát szeretnék Pc gamet stremelni a geforece now segítségével telefonra úgy hogy az eszközeim: egér billentyű minden fennakadás nélkül
Köszönöm előre is nektek
UI: akinek gyenge a gépe, illetve nem akar sokat költeni hardverre, vagy úgy egyálatlán a jövőben annak remek opció lehet ez aszolgáltatás, próbáljátok ki , amí még fizetni se kell érte.
Sziasztok ^^
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Crimson Desert
- Mesterséges intelligencia topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- AKCIÓ! Gigabyte X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 216RX 750W
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/512GB - Újszerű, Független, Ezüst - 1 év garanciával
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.