Új hozzászólás Aktív témák
-
Sosupenz
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom ki mennyire ismeri ezt az új szolgáltatást a GeForce Now-t? Ez egy game streaming felhőalapú szolgáltatás. Amire szükséged van kb egy megjelenítő eszközre és a szerver streameli a játékot a : Pcdre, lapotpodra, macedre, telefonodra, tabletedre amire akarod
.
Az én problémán az hogy telefonon szeretnék steames játékokkal játszani, ehhez szükség lenne kontrollerre amivel kifogástalanul működik, de én egér billentyűzettel szeretném tolni, amivel hivatalosan pcn is működik. Na de, telefonon vezetéknélküli egér billentyűvel oldom meg, de sajna nem érzékel különböző gombokat pl jobb egér abszolút, mouse 3, és további gombokat, ezeket mind csupán a játékban, más játékoknál semi működik, próbáltam különböző progikkal, játék beállításokban de semmi. Külön pcn működik minden de ha telóra streameltetem akkor sok gomb nem működik. Nem tudom esetleg valaki aki tolja keresztül kasúl, connectel mindent mindennel az tudna segíteni, hogyan lenne megoldható aproblémám? Tehát szeretnék Pc gamet stremelni a geforece now segítségével telefonra úgy hogy az eszközeim: egér billentyű minden fennakadás nélkül
Köszönöm előre is nektek
UI: akinek gyenge a gépe, illetve nem akar sokat költeni hardverre, vagy úgy egyálatlán a jövőben annak remek opció lehet ez aszolgáltatás, próbáljátok ki , amí még fizetni se kell érte.
Sziasztok ^^
Új hozzászólás Aktív témák
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +16-32GB DDR5 +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Akko, Gateron, Haimu x Geon kapcsolók
- Szép! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i5-1135G7 16/256 +Toll
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256 GB újszerű állapot
- GamerPC RX 9070/7700X/32GB DDR5/1TB M2
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
- Nintendo Switch Dock Set /// Számla + Garancia
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.