Új hozzászólás Aktív témák
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Cybertrone #11598 üzenetére
Cseppet marhaság így általánosítani...
-
7600 GS
addikt
válasz
Cybertrone #11598 üzenetére
Figyelj, először is: Nyugi. Másodszor meg hogyha tényleg kihozom a maxot az 570-emből, akkor azért az hadd ne legyen már olyan szar kártya az 580-hoz képest, méghogyha több CUDA mag van benne meg a RAM is gyorsabb rajta. De részemről vita lezárva, majd meglátjuk, hogy melyiken hogyan megy majd a BF3
(nekem ugyanis az a lényeg, mert hogyha az elmegy szépen, akkor én jóideig nem fogok VGA-t fejleszteni, mert ezzel elleszek több évig).
De egyébként igazad van, sajnos még nem volt lehetőségem élőben látni 580-as rendszert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Gaming notebook topik
- Nintendo Switch 2
- iPhone topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kuponkunyeráló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- ÚJ, 27% ASUS TUF Gaming RTX 5090 32GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 2x GIGABYTE GTX 460 OC Rev. 1.0.
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest