- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Milyen processzort vegyek?
- OLED monitor topik
- OLED TV topic
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Autós kamerák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
válasz
SzlobiG #19547 üzenetére
Az durva!! Én az alapjátékkal tolom, de annyira nem vettem volna észre hogy izzad a kártya (~60%), eddig játékok közül egyedül Metro 2033 alatt ment fel 90% fölé, mondjuk azt nem is csodálom
F1 2011 nincs fent Neked véletlenül? Egy benchre kíváncsi lennék!
N_A_S: köszi, a képek odab*sznak
-
Alu
senior tag
válasz
SzlobiG #19187 üzenetére
néha: idle 63-66C fok
csendben nem tudom 72C alatt tartani..
Egyenlőre még csak egy újrapasztázást tervezek.
Artic MX szériát néztem. Abból melyiket érdemes? 2,3,4? Esetleg valami másik, jobb termék?Allergiás vagyok a magas hőfokra. Lehet összejön egy 2600k amit tuningolni szeretnék egy kicsit, de a mostani 2600 4GHz -n is 67-68 fokig melegszik.. + még a vga is befűt. Suli végére tervezek egy másik, nagyobb házat, több ventivel, de -szvsz- annyit úgy se fog rajta javítani.. meg lehet egy H80 is belefér a keretbe.
Coolink Corator DS esetleg érdekel valakit? -
Speed®
titán
válasz
SzlobiG #18983 üzenetére
Nos, igen..szerintem nemhogy idén, még jövőre is elég lesz ~mindenre..
Végülis, ha belegondolunk, a 7950 is fogható vele 850 körüli tuninggal800/1000(4000) a legjobb 24/7 érték, általában alapfeszen (sőt) megvan..
Nálam is így üzemel, a proci is lightos húzást kapott, de azért ütősek ;p -
Speed®
titán
válasz
SzlobiG #18979 üzenetére
Arról lemaradtam..nem volt hosszú életű, ahogy látjuk..miért a downgrade?
Egyébként tényleg korrektek ezek a 480ak és nem vészes a fogyasztásuk.
Legalábbis annak ellenére, hogy hűde 250+, az egész gép 350 alatt marad.
Oké, tuninggal meg LinX+fánkkal megizzasztom a tápot, de nem életszerű.Az 580hoz picit feljebb kell menni, de valóban, simán hozható kis tuninggal.
Igazából ár/értékben még 60 körül is verhetetlenek a mai napig szerintem ;pMost nézem, elírtad? 800/1200? Az elég meleg lenne..1125 a rekordom :S
-
DigitXT
félisten
válasz
SzlobiG #7456 üzenetére
D3D Overrider-el se lehet ráerőltetni?
Nem sikerül sajnos... Az SLI zavar be, amúgy a driver
is elég lenne a Vsync "erőltetésére", de így nem megy.Egy csomó játékban nincs semmi gond vele.
De az
F1 2010-ben előjött ez a probléma (korábban ezt csak
a MotoGP 08-ban tapasztaltam, meg nemrég a DiRT2-
ben, de mindkettőnél jó megoldás volt az SLI letiltása,
mert ezekhez elég 1 GPU is, a fix 60 fps úgy is adott). -
Laraxior
titán
válasz
SzlobiG #7335 üzenetére
még jó hogy pH! tesztben 1920ban 5870 szinten teljesít...akkor megint nem ér semmit a pH!teszt? Mondjuk amióta 850MHz-es GPU-t produkáltak GTX285el léggel,azóta én már semmit sem hiszek el. Szomszéd szobában 5870 van,nálam GTX470. Probléma letudva...kiderül hamarosan mit is tud
és egy idézet: "A BFBC2 is inkább a GeForce-oknak fekszik, ráadásul minimum fps-ben is erősebbek, de ezúttal nincs akkora különbség a riválisok között."
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
SzlobiG #6469 üzenetére
A Havok nincs az ATI-nál, az az Intel tulajdona. Az ATI-nak csak szerződése volt, hogy elkészítik az OpenCL-es felületet. Elkészítették.
Ennyi.
A Havok FX-et azért nem alkalmazzák, mert számos feladatban lassabb a legtöbb GPU egy négymagos processzornál. A PhysX azért az, mert x87-es kódot alkalmaznak a játékok és processzormagok sincsenek tökéletesen kihasználva. Bár utóbbi a Mafia 2-ben sokat javult, de az SSE támogatásának hiánya még mindig megöli a teljesítmény. A Havok támogatja az SSE2-őt is, így csak a leggyorsabb GPU-k képesek arra a teljesítményre, amire egy négymagos processzor. -
Landon
addikt
válasz
SzlobiG #6469 üzenetére
Hát én hih apex mellett a 480 + 250-el azért kényelmesen elvagyok. Pont élvezhetően fut a cucc. Azért 30 FPS alá nem igen megy és ami érdekes h sose a akció dús jeleneteknél a necces nekem hanem az utcán inkább, gyalogosan egyes helyeken esik le 30 környékére. Ez tipikusan az ami pár játékban pl GTAban is van, hogy vannak ilyen "fekete lyukak" ahol leesik az FPS vmiért.
-
Landon
addikt
válasz
SzlobiG #6466 üzenetére
Hát igen.
kíváncsi lennék hányan fognak emiatt gtx 480-at venni..., Ez alatt gondolom a 480 SLi-t érted mert 1db GTX480 kb uaz a helyzet mint a 460 SLi-vel!
Lásd fentebbi méréseim... Bár mindehhez hozzá kell tegyem h a játék zseniálisan jó. Nekem legalább is baromira bejön.
-
Zé_Mester
őstag
válasz
SzlobiG #5954 üzenetére
1250W-os Enermax Revolution85+ van benne, aminek elégnek kellene lennie
korábban gyári hűtéssel így ment a masina, és nem volt semmi fagyás vagy bármi olyan, amit most tapasztalok3DMark Vantage : P45511 (CPU : 4630MHz, VGA-k 850/1700/1000)
csak arra nem emlékszek hogy melyik driver volt fent akkor ,de nagy valószínűséggel a 257.21, de ezzel most fagyok
sajna egyesével nem tom kipróbálni a karikat, mert az legalább 1,5 óra boncolás lenne mire kivarázsolom a másik 2 kártyát és visszatöltöm a rendszert.......de valszeg ez lesz a vége
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OpenWRT topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Mobil flották
- Linux haladóknak
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Automata kávégépek
- Google Pixel topik
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest