Új hozzászólás Aktív témák
-
Landon
addikt
válasz
voodoo98 #6477 üzenetére
De ez képtelenség. TTomax-nak 460 SLi-je van és ő kapott majdnem uezt az eredményt amit te!
Pedig a 460 SLi az 15% többet tud mint egy 480-as. Sztem az AA nálad nincs rendesen beállítva. Többször kell próbálgatni, on-ra állítod aztán újraindítod a játékot. De most megnézem nekem mennyit ad AA nélkül.
Szerk: most látom amit írtál.
Hát passzolom, kéne még gtx 480as kontrollnak...
-
Landon
addikt
válasz
voodoo98 #6472 üzenetére
Hát ez roppant érdekes.
Elvileg nekem több FPS-t kéne kapnom mint neked, tekintve a húzott GTX 480ast és a 4GHz-n ketyegő 6 magot. Ehhez képest nem is kicsit teljesít gyengébben a rendszerem ha megnézed a fentebbi eredményeimet.
AA-t a játékban nézted, hogy benchmark után is ON-ra van állítva? Mert olvastam egy helyen, hogy bench alatt hajlamos ki be kapcsolni magát és az a tuti ha vki bench után megnézi még mindíg On-ra van e állítva.
Máskülönben nem értem mi ez a nagy különbség... de hogy őszinte legyek kezd rohadtul zavarni.
Nem látom hol a hiba.
-
A.tessz
senior tag
-
HSM
félisten
válasz
voodoo98 #5773 üzenetére
Szerintem várd meg, míg kijön a játék.... Bosszantó lenne, ha kiderülne, hogy a medium és a high physx között a látható különbség 0....
Nem tudom amúgy, mi a tökömet tettek bele, hogy ennyi lett az ajánlott physx igény, de nekem kicsit bundaszaga van.... Elképzelni nem tudom, mihez kéne oda a GTX480 mellé még egy GTX285... -
RI/OS
addikt
válasz
voodoo98 #4768 üzenetére
Azért itt lehetne vitatkozni egykét dologgal.
- BFBC2- ben is brutál max grafon akár ,SSAO-t is simán bele lehet kapcsolni, corei7-tel nem igen ment nekem 60 alá 8xAA-val.
Itt az 5970 70-130fps-t tud.
- Metro 2033 (PhysX miatt is)
Ez alapvetően igaz, de ha bedobsz egy 9800gt-t, mint én, akkor még dof-al is játszható a game, jóval gyorsabb az 5970+ded physx, mint egy 480+ded physx.
A többit passzolom.
Az fps esések 480-al is kb. azon a szinten vannak, mint 5970-el, alapvetően ezért próbáltam ki a 480-at mert zavart, hogy néha leesik az fps, de nem értem vele semmit.
A 2 gpu-val nincs gond a legtöbb helyen, bár tény, atival jól meg lehet szopni driveresen.
Aztán a kövi driverben javítják általában.
Pölö split second, saboteur, settlers 7.A legjobb megoldás egy 2 magos fermi lenne, 300W körüli fogyasztással, 5970 teljesítménnyel, mert az egy GPU sok helyen kevés, ha 60+ fps-el akarsz játszani. De ilyen egyenlőre nincs.
-
Himym
senior tag
válasz
voodoo98 #4754 üzenetére
Na de nem csak codra vennék én gépet hanem akkor már vissza menőlegre is meg az új gamekre is. Pl.: Maffia 2 Gta 5 Crysis 2 stb Visszamenőleg: Crysis Gta4 stb.
Ezért filózok vele mert haver tiszta Nv fan így Nv-t nyomatja másik, havertól meg látom, hogy rengeteg baja van az Ati driverrel meg az fps is ingadozó de ott az erős 5970 ami meg szépen zabál mindent.
Ez mondjuk nem tudom mennyire igaz de olvastam, hogy ati max 8/16x élsimitást tud az Nv meg 16/32x-osat azért kicsivel több.
Én meg most 85gt-vel vagyok amivel cod4ben fullon van 80 fpesem ami szerintem nem gyenge ( többi cucc adatlapomon ).
Én mondom pátatlan vagy csak nem akarok olyanra pénzt adni amin bukhatok a kövi 3-4 évben. Mert nem igen vennék újat.
-
Ribi
nagyúr
válasz
voodoo98 #4551 üzenetére
De mint Abu is írta ez csak és kizárólag az NV üzletpolitikája miatt van így. Amúgy nagyon is jól megy több szálon. És ha valami megy több szálon nem jelentené, hogy ha van 1 dedikált kártya akkor ne lehetne megmondani, hogy akkor most csak azon fusson. De hogy több kártya fogyjon, bekorlátozták a felhasználhatóságot
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
voodoo98 #4548 üzenetére
A PhysX CPU-n akárhány szálra osztható. A 3D Mark Vantage például 12 szálon futtatja a fizikai számításokat. A játékokban azért fut a CPU-s PhysX egy szálon, mert nem lenne különbség a GPU-s és a CPU-s feldolgozás sebessége között, ennek megfelelően az NV nem tudná eladni PhysX-re a GeForce kártyákat.
A PhysX SLI-ben azért fut csak az első GPU-n, mert a régi CUDA 2.1-es verziójára épül. Ez mesterséges korlátozásokat eredményez. Például ez a felület még nem tudott kezelni csak egy CUDA kompatibilis GPU-t a rendszeren belül. A CUDA-s játékokban is azért szar az SLI, mert a nem a 3.0-ás felületet használják, vagyis a CUDA számítása egy GPU-ra van kényszerítve.
Ezért van bevezetve a dedikált PhysX mód, mert sokszor ez jobb eredményt hoz, mint szimplán SLI-zni. Ezen csak az javítania, ha a PhysX-et átírnák CUDA 3.0-ra, de ennek semmi esélye. -
Ribi
nagyúr
válasz
voodoo98 #4546 üzenetére
Először azt hittem hogy PhysX nélkül fut a baloldal.
Nem is tudom melyik játék demójában is azt volt a nagy szám, hogy a zászló szépen lobog, vagy csak fityeg mint 1 deszka. Valszeg emiatt tűnt fel. De nagy felbontáson durván be tudja lassítani a fizika számítás.Mondjuk az is érdekes kérdés, hogy slinél mind2 kari számol fizikát vagy csak az egyik ? Mert ugye általában sli 50-50%ban osztja a munkát és ha csak 1 számol akkor a másik a fizikai rész hiánya miatt malmozik. Viszont ha mind2 akkor a fizikai feladatokat is szétosztja ? Akkor meg nem szabadna ennyire visszafognia. Sehogy sem kerek ez a PhysX.
Abu te erről tudsz valamit hogy sli-nél hogy van a fizika számítás ? (bocs ha már volt) -
Ribi
nagyúr
válasz
voodoo98 #4525 üzenetére
Eddig cpu nem szamolt PhysX-et. Ez volt a gond. (ha eddig is CPU számolta volna akkor mi lenne az újdonság) Valakinek csak Ati karija volt annak nem volt lehetősége sem. Most hogy jönnek a 6 magos procik, 2-4 bőven ráállítható erre. Kérdés mennyire bírják. Illetve NV kari nélkül csak driver install után megy-e a dolog. Vagy ez csak a fluidmarkra vonatkozik? Najó mostmár én se tudom
-
rumkola
nagyúr
válasz
voodoo98 #4521 üzenetére
ha be lehet állítani, hogy a cpu számolja a fizx-et (mert ugye nem kikapcsolva van, hanem cpu-ra állítva), akkor tényleg a cpu számol? tehát mostantól meg van oldva, hogy cpu-n is lefut a kód ? egy szálon?
meg ez is mi?
[link]"PhysX FluidMark 1.2.0 Available with Multi-Core CPU Support"
Ennyire le vagyok maradva?
-
fsb1000
nagyúr
válasz
voodoo98 #4292 üzenetére
Nem, csak 5870-en mellé raktam GTX285-öt. Az elég ütős páros volt, de akkor még nem volt OK a driver. De a fluidmark 30seccig szinte spriccelve futott.....
Egyébként akinek 470 vagy 480 SLI-je van meg lehetne kérni egy ilyen tesztre.
Mármint az SLI-t bontva a #2 VGA lenne a társkártya. -
DigitXT
félisten
válasz
voodoo98 #4148 üzenetére
AC2 topikban találsz párat, meg olyanokat is, ahol valaki egy
HD4670-nel kitesztelte nekem ezt a platformlimit kérdést...
(Persze csak 800x600 lowban, de a GTX285-tel tökmindegy.)
Szerk: sőt, én egy HD4850+E5200 kombóval is teszteltem...!
(Ha az én i7 + GTX285 eredményeimre vagy kíváncsi, azok is
ugyanott lesznek, mihelyst meglesz a hűtésem a + procim...) -
DigitXT
félisten
válasz
voodoo98 #4146 üzenetére
AC2 indítása után is van egy ilyen beakadás, de utána többet nem: ha
már szaggat, az már nem amiatt van, hanem mert szarul portolták...
(Egyébként érdekességképpen: XP alatt 60 FPS-nél limitálták, végülis
töknyolc, mert ha stabil a 60 FPS és nem is "ugrál a kép", akkor zsír.)Szerk: lehet, hogy már a héten tudom tesztelni én is i7-es konfigon.
(Bár "csak" GTX285-tel, de az is bőven sok neki, pedig nem csúnya...) -
DigitXT
félisten
válasz
voodoo98 #4143 üzenetére
Az i7 háromcsatornás módja jön elő ilyenkor.
Az AC2 limitálva van 63 FPS-nél (Win7 esetén).
Szóval a min 59-ről felkúszhatnál min 63-ra, de
az már nem számít semmit, mert Vsync és 60.Az a durva, amikor azt nézed, hogy az előző
rendszeren simán ott volt a min 37, miközben
az átlag nagyon nem tér el: ezért kevés csak
az átlag FPS-eket összehasonlítani, mert ég
és föld, ha valami rendre "beszaggat", mintha
végig vaj simán futna. A játékélmény tök más. -
fsb1000
nagyúr
válasz
voodoo98 #3257 üzenetére
Nem biztos.
GTA4 bench 56-60 fps fölött nem "jelzi" a kis különbségeket, 67 fps-nél limites.Ilyen erős konfiggal, csak kötött pályán (in-game) tudsz öszehasonlítható eredményeket produkálni. És persze Vsync=OFF-val.
A te beállításoddal nekem kicsivel 70 folött van az fps az első pályán 90 seccet autózva a diadalív felé (buszállomást érintve)
(ez sima GTA4, de új peccsel)
Kb. ugyanennyi EFLC-ben, ha géjtoniban első pályán (alagut felé) -
fsb1000
nagyúr
válasz
voodoo98 #3051 üzenetére
A JC2 demót honnan lehet letölteni?
A Vsync nem csak akkor korlátoz, ha 60 fölé megy az fps?A JX3-nál tuti be volt kapcsolva a PhysX? (mondjuk el sem indulna,,,,), de az a 24 nagyon kevés.
Nem hiszem, hogy a proci miatt, mert az i7 csak 30%-val "erősebb" elvileg.HSM: A játékspecifikus kérdésekre szerintem a játék topikjában lehet jó válaszokat kapni.
Röviden: Szerintem nem változott a grafika alapja, azaz nem dizájlnolták át, viszont nagy mértékben lecsökkent a 4 és 6 pecsnél a gép igény, ez két dolgot eredményez:
- ugyanazon konfiggal "szebb" beálításokka lehet játszani azonos fps esetén,
- illetve a GTA4 motorjában van valamilyen automatizmus, amely probálja a hardver dinamikus kihasználtságot állítgatni (-> változó, de szebb képet adhat) ennek is több errőforrás juthat, ha a régi beállításiddal játszol
Több újdonság is van a graf beállításoknál, ami felzabálja a GPU erőforrást: a legdurvább a Shadow Quality (nálam MED), de az anizotrop szűrés is tud kellemetlenkedni (én 2x vagy 4x-en hagyom)
Sajnos az ATI tulajok közül többen hasonló panaszokat írtak le mint te, de nem tudom hogy oldották meg. (egy autokonfig jól jöhet és nézd meg hátha neked is beállt 59Hz-re 60 helyett)
NVIDIA-n egyértelműen javult a helyzet. Szép és akadásmentes a kép.
ha neked a 2. pecsel jobban megy mint 6. akkor használd azt, csak a multiról maradsz le.
.
Én nem ismerek még egy játékot, ahol a környezet ennyire változó és részletes lenne, nem csak a kamera közelében, hanem nagyobb távolságokban is. Valószinüleg ez fekteti ki a kártyákat. -
fsb1000
nagyúr
válasz
voodoo98 #2930 üzenetére
Nem tudom.... abban különbözik a 2x4870-től, hogy van egy csip a 2 GPU alatt ami elosztja a "feladatokat". Lehet ez az ok, lehet más.
Nagyon érdekes, hogy GPU-z mindig X16-osnak látja 4870x2 GPU-i allatti sávszélt, akkor is ha x8 Slotban van.
Azért nem mentes a laggtól, csak nem annyira érzékeny mint egy 4890, vagy 5870.
És nagyon-nagyon gyors.
Én a 4870x2 tartom a legjobb árérték arányú VGA-nak az 50K-s használtpiaci árával. -
azoli09
tag
válasz
voodoo98 #2957 üzenetére
Amúgy van itt nálam 10db gtx480 haver itt rakta le nálam bizonyos okok miatt ,sajnos nem tudom ki próbálni mivel gyenge a tápom hozzá 10-9 el van adva, haver mondta olcsón enyém lehet de nem tartok rá igényt, másrészről belese férne a házamba
előbb láttam és fogtam mint itt bármelyik ötök ,mégse dicsekedtem vele, de ha tudok szerezni egy tápot hozzá letesztelem hang melegedés szempontból, imitálom a nyári meleget és kíváncsi leszek hogy meg e sül
-
azoli09
tag
válasz
voodoo98 #2938 üzenetére
Én kőműves vagyok nem keresek rosszul , persze van aki spórolt rá hiszen volt rá ideje mert sokat késet , bánt hogy beírok pl egy alaplapos topikba és azt mondják mér vettél asrockot , mer semmivel sem jobb a 40000ft szerintem ebbe is lehet tuningolni a cpu 4200mhz megy , persze vannak akik jól keresnek de hány olyan embert ismerek aki egyetemi vagy más szakmával segédmunkás náluk , vagy gyárba dolgozik 3 műszakba megszakad és nem telik rá , vajon mért mer nem lopja a pénzt ,nekem se telik rá pedig nem 100000ft viszek haza .
Tudom nem ide való amit írok meg semmi közöm hozzá ki miből veszi meg de sajnos lenézik az embert mert nem nv vesz mer az olyan jó nekem is vólt nv az árnyékokat kikelet kapcsolni mer megdöglött alatta AA AF sem bírta az ati meg bírja ennyit erről .
A fsb1000 fórumtársról meg az a véleményem amit írtam és nem csak nekem ,azért csinálta az általa hitelesnek mondott teszteket hogy mindenkinek bemutassa milyen szar az ati dadog a ócska gta4 alatt ami egy nv kihegyezett játék ami búgós fos ,ja meg neki supermen szemelyi vannak neki csak a tökéletes áramzabáló gtx kel ami nem baj legyen boldog vele csak annyit kérek egye meg a grafikonjait mert unalmas már a baromsága -
azoli09
tag
válasz
voodoo98 #2935 üzenetére
Ez a én véleményem én 27 éves vagyok 2 fiam van saját lakás amit ketten tartunk fenn a párommal ,szóval akinek ilyen drága holmira van pénze annak vagy megveszik a szülei " nem tudom miből" vagy lopja a pénzt csal ennyit erről .aki maga tartja fenn magát az tudja miről beszélek ,ez Magyarország lopnak csalnak hazudnak .
Aztán ha túl őszinte és kimondóra sikerült a mondandóm lehet bannolni -
fsb1000
nagyúr
válasz
voodoo98 #2566 üzenetére
Elkészültem a teszttel. Kiváncsi lennék a GTX480-asok milyen értéket adnak.
A CUDAs teszt nem volt valami izgi, viszont fantasztikus hogy 200 mozgó karaktert animálnak, mozgó vizfeszín tükrüződéssel. (érdemes nagyban megnézni a képet, bár a jpeg össze artifakizélte).
Vajon ugyanez hagyományos módon renderelve mennyivel lenne lassabb/gyorsabb? -
fsb1000
nagyúr
válasz
voodoo98 #2518 üzenetére
Grat a fejlesztéshez!
Remélem ez a szemléletes program el fog terjedni és majd a tesztekben is használják az általa készített képeket. (én szívesen használom!)
Ha nagyon optimista lennék akkor azt is remélném, hogy a közelgő GTX480 PH!-s tesztben is felhasználják próbaképp.
Pl 5870 és 480 grafikonjait egymás alá téve, ugyanazon játék, ugyanazon pályaszakaszán mérve.Csak meg kell számolni hány kiugró csúcs esik 100 secre és máris van egy mérőszámunk.
Nevezhetjük azt dadogásnak vagy akadásnak, ahol a kiugró érték (megjelenítési időköz msec-ben) környezetében csak fele méretű értékek vannak./////
Továbbra is tanulságosnak tartom a FURMARK tesztelését, mert még mindig ott vannak az 1 seccenkénti reccenések, csak ez GTX470-nél alig látható csúcsokkal. Épp ilyen mértékben játékokban is kevésbé jellemzi az akadás, de azért néha található 1-2 megtorpanás, és nem csak GTA4-ben.
-
HSM
félisten
válasz
voodoo98 #2518 üzenetére
VRAM-ba befért a beállítás? Nekem 15000 Frame-el sem volt 80ms-es sutternél nagyobb, linkeltem is.... Viszont az 512-es 4850-em folyamatosan ebben a betegségben szenvedett, és azonnal megszűntek a sutterek mikor 1gb-st vettem. Ne feledjük el, hogy a GTX470-en azért +25% memória ott figyel.....
-
tome.jr
addikt
válasz
voodoo98 #2123 üzenetére
Már szétszedtem őket és elfelejtettem megmérni.
1 db fogyasztott terhelés alatt 358 wattot, 2 db 558-at, gondolom a harmadik további 200 wattot kajált volna. Tehát valahol 750-800 watt körül volt a vége. A GTX 295 quad SLI azért ennél többet kért, az 950 watt körül evett.
-
DigitXT
félisten
válasz
voodoo98 #2093 üzenetére
Az AC2-höz tudnék - OFF-ban - hozzászólni:
Nem tudom melyik beállítás az, ami leveszi az fps-t
Egyik sem, a játék platformlimites: kell neki proci sebesség, de
úgy vettem észre, hogy a memória sávszélességed se mindegy.
Szóval ez nem a GTX-en múlik.(Már nálam sem. De még egy
HD4850-en is gyönyörűen skálázódott a procituninggal, ott, ahol
egyértelműen nem a VGA limitál, beállítástól AA-tól függetlenül.) -
tome.jr
addikt
válasz
voodoo98 #2106 üzenetére
Hogy milyen márka az nem különösebben lényeges. Inkább az számítana hogy pl mennyi hely van a VGA és a ház egyéb elemei között, tehát mekkora helyről tudja szívni a levegőt. Ha pl alsó tápos házban a táp ventije szembe van fordítva vele az nem sokat segít a hőmérsékleten. Illetve ha jól gondolom a lerítakból akkor házventi nem is tolja neki a levegőt. Tehát az idle 70 fok önmagában sok de nem biztos hogy a kártya hibája. Egy jó elrendezésű jól szellőző házban akár nyerhetnél 10 fokot is.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
voodoo98 #2106 üzenetére
OK, érdekelne az a progi!
Attól már csak az lenne szebb, ha valaki tudna olyan progit írni, amely 3D alatt is mutatná (mint a fraps fps kijelzése) egy átlátszó ablakban a frametime-okat grafikon szerűen.
100x600 pixelen és 3sec csúszna rajtavalamelyik COD-hoz létezik ilyen lagométer....
csak én nem fps-re hanem frametimes-re szeretném -
fsb1000
nagyúr
válasz
voodoo98 #2099 üzenetére
Szivesen résztveszek benne GTX470-el, hátha ez is érdekel valakit, bár úgy látom a 480-ak kerültek számbeli főlénybe.
Jó lenne olyan játékkal tesztelni, aminek van benchmark része is (mégha nem is teljesen jellemző in-game eredményekre). Vagy legalább legyen ingyenes demo ne kelljen warezolni...//
Több monitorral nem próbáltam még, de ha pl, nem lépek ki a fluidmark eredményablakából, akkor marad a 3D órajel, és 2D Idleben nekem is 80 fokon ment.
Kb 5 perc után kezdett derengeni, hogy miért is nem halkult el a venti...Jó volt a beszámolod!
3D terhelésnél jobbat vagy rosszabbat vártál melegedés/zaj ügyben? -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
voodoo98 #2097 üzenetére
A 80 foktól biztos nem lesz fizikai sérülése a terméknek. Még a 90 is jó.
Igazából nem érdemes aggódni, hogy emiatt tönkremegy. Csak a zajszint miatt problémás a dolog.
Lehet próbálkozni, de ezek a megoldások nem sokat érnek. A hűtőcsere, ami tényleges változást hozhat. A gyártók már készítik az izomkúlereket a Fermihez.citrom904: Létezik, csak elemzésünk volt még. A teszt a jövőhétre van ütemezve.
-
beteg
őstag
válasz
voodoo98 #2093 üzenetére
én is bepattintottam tegnap a 480-as. eddig csak 2 dolgot tudok róla mondani:
nálam idle-ben 0 hangja van a ventinek és everest szerint 45 fokos!
megtapogattam minden oldalról és tényleg csak langyos.(a másik annyira nem érdekes, de megy win2008r2-alatt is szépen a win7-es driverrel.)
-
fsb1000
nagyúr
válasz
voodoo98 #2033 üzenetére
Nálam i7-860@3,5 van, igy kissé torzított lesz az öszehasonlítás.
Szerintem a proci is számit ezeknél a bencheknél.Ha gondolod, leveszem a CPU órajelét valamennyire, de akkor is csak a 470 vs 480 különbséget látjuk.
Jó lenne ugyanezt 5870 vagy 5850-el is megismételni, mert a társkártyás konfigokban nagyon jól szerepelnek a Cípresek.
Kicsit más, de a 4890 is simán beelőzte a gtx285-öt.... ha GTS250 volt a társkártya. -
fsb1000
nagyúr
válasz
voodoo98 #2019 üzenetére
Szerintem általánosságban igaz lehet, hogy majdnem mindegy, illetve hogy ne cseréld le.
//
A dolog azért nem ilyen egyszerű!
Én azt írtam, hogy azonos órajelen kaptam közel hasonló eredményeket. És ez a fluidmarkra vonatkozott.
De az órajel növelésevel az fps is nőtt valamilyen mértékben,A GTS250 GPU órajelei jóval magasabbak, igy alapórajelen fluidmarkban több volt az fps.
Valószinűsítem, hogy valós játékokban már nem volna nagy eltérés.
Pl az órajel 10% emelése, csak 1-2% fps nővekményt hozna.Ezt ki kéne tesztelni azzal a játékkal amelyett játszani szeretnél PhysX-el.
Én csak a szerencsétlen DrakVoiddal tudom kipróbálni, annak is csak a benchelő részével.
1 teszt nem teszt.Szóval én bennhagynám 9800GT és megnézném 500 meg 650 MHz-es GPU órajelen (illetve a hozzátratazó shader frekvencián.) a saját játékomat.
Ez 15% órajel különbség, ha in-game legalább hoz 5-6%-ot, akkor talán lehet GTS250-en gondolkodni, mert a jobb darabok 760-800MHz-n is hajthatók. -
fsb1000
nagyúr
válasz
voodoo98 #1952 üzenetére
Én azt vettem, Gigát is akartam, mert a wodo varázsló azt mondta azt jobban lehet tuningolni, igy stabilabb és hűvösebb lesz alapórajelen.
Hát...
Jól látható, hogy tome.jr memói sokkal jobban mennek mint az enyéim.
Viszont nálam a GPU megy 800-al is.A tuning lutri.... szerintem refkártyáknál csak hit kérdése (esetleg gar és eladhatóság) hogy melyik tipust érdemes venni.
Szerintem a 18-20K-ért nem sok pluszt kapsz. -
XoZ
aktív tag
válasz
voodoo98 #1950 üzenetére
Tartozékok ügyében én a newegg oldalát ajánlom, ott általában van kép:
- GTX 470 kártyák
- GTX 480 kártyákA kép szerint a Gigabyte 480 kártyához jár 2 db PCI-e tápátalakító kábel, DVI D-SUB átalakító, mini HDMI HDMI átalakító kábel, user manual, driver és demo CD.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- vamzi: Vodafone te csodálatos... (Volt UPC)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Megújult a PROHARDVER!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Kèszen állsz a játèkra? 0% THM rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest