Új hozzászólás Aktív témák
-
schwartz
addikt
válasz
Robi BALBOA #16393 üzenetére
Nalam 2D-ben elmossa a fontokat.
-
schwartz
addikt
Ha a Mafia2-re celzol, tisztaban vagyon vele, hogy a legmegterhelobb kod csak dedikalt tarskartya jelenleteben fut le GPU-n. (es nem csak CPU-n, ahogy azt szeretnenk itt felreerteni ) ATI-soknak jo hir, hogy ott GPU-n sehogy sem.
Speciel en lexarom, hogy kiadtam x penzt a tarskartyara s a magas gepigenynek sem tapsolok. De ha mar igy szoba jott, tapsoljunk inkabb a GTA4-hez hasonlo toketlenul magasra tolt mesteri portoknak... -
schwartz
addikt
válasz
Cybertrone #7489 üzenetére
Mondd mar, nem hulyeseg a COD-MW2-hoz egy GTX470/HD5870 kaliberu kartya, mikor egy 15k-s 8800GTX-en is vigan fut? De az emlitett cimekhez mar penzkidobas a dedikalt gyorsito? A 470 elhasal* advanced physx vagy high apex beallitasokkal a Radeon pedig...jah bocs, az sehol sincs...
Meg jo, hogy GenL volt annyira jo arc, hogy a voros oldal is belekostolhatott
a pisix... akarom mondani a PhysX-be.* Metroban biztos
-
schwartz
addikt
válasz
Laraxior #7486 üzenetére
Mire? A Batman, Mafia2, Cryostasis, Metro siman meger 10-15k befektetest egy dedikalt fizikai gyorsitora. (mint pl. egy 8800GT) Ha ezek nem A kategorias jatekok, akkor nem tudom neked mi szamit annak... A Stormrise?
Kulonben meg, honapokon at jatszani, na az nem egy befektetes...
-
schwartz
addikt
Engem erdekelne egy Call of Juarez bench. (ha lehet, nagy felbontasban pl.1920x1200) Kivancsi vagyok mennyire szar ez a nem gamer arhitektura intenziv geometry shader hasznalat alatt.
-
schwartz
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest