Biztos, hogy ami patchet fel szeretnél rakni, az nem az első részhez való? Csak mert nem tudok róla, hogy több is lenne.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
M4R1NE
(lelkes újonc)
Óvazze én tényleg az első rész 1.02-esét próbáltam felrakni... ÁÁÁÁ!
Köszi 

Adam96
(újonc)
Sziasztok tudjátok hogy kell el kezdeni a templar lair küldetéseket 
A térkép jelöli, ott van egy kút, vagy valami tereptárgy, amin egy koponya van. Oda kell menni, és valamelyik gombot megnyomni (már nem emlékszem melyik). Az elsőt mutatja rendessen misszió szerűen.

toturi
(senior tag)
milyen kiadásod van? mert itt azt mondták nekem hogy a sima kiadásba az benne sem volt.
De Franco szerintem a titkos helyekre gondol ahol a pecsétrkrt lehet megszerezni de a templar lair az egy másik titkos hely és nekem is egyedül az nincs kész a játékban mert nincs benne az én verziómba.

Adam96
(újonc)
Sima kiadásom van

toturi
(senior tag)
akkor lehet neked se lesz benne.
de azért az 5 7 és 10.es sequence-ekben figyeld a térképet hátha megjelenik a kereszt jel és akkor menj oda.
de az is lehet hogy nekem is benne volt csak nem figyeltem rá aztán meg már se replíy memory-ba se sehogy nem lehet visszamenni.
valami rémlik mintha láttam volna egyszer a jelet de nem vagyok benne biztos.

chungee
(őstag)
Sziasztok!
Mi lehet a baj
Origi sima dobozos verzió. Aut. patch megvolt. De hol tudom ellenőrizni, hogy hányas patch, vagy megpatch-elte-e már

toturi
(senior tag)
aztakurva.. általában egy újraindítás megoldja de ha nem akkor lehet sikerült venned egy hibás kiadást.

SLYM
(PH! kedvence)
hogy pusztulna meg az a szerencsétlen aki kitalálta bazdmeg, hogy nem lehet ebből a kibaszott toronyból leugrani sehogyse. hát nem hiszem el, hogy a tetves space nem elég ennek a szarnak, nyomjál meg 20 gombot, hogy ugorjon érted. szenvedek ezzel a fossal, mert valami nyomorék aszitte kurva jó azzal szarakodni, hogy ugorjon egyet a karakter. de legalább leírná, hogy mi a faszt kell csinálni. neeem, hát minek azt bazdmeg, inkább kibaszott képeket rajzolgatnak, mire meg megnézem optionsba mégis mi a faszt jelent a kép, már eltűnik ami ki volt írva és nem jön mégegyszer elő. gondoltam ez majd jobb lesz, mint az idegesítő előző rész, ahol 1 tesztert nem sikerült alkalmazni, aki elmondta volna, hogy lehet, hogy nem az a legjobb a játékmenet szempontjából, hogy 100x kell megcsinálni teljesen ugyanazt a részt. erről szólt az egész játék. de ezek még ezt is tudták űberelni
[ Szerkesztve ]
Megoldás a problémára: kontroller.

toturi
(senior tag)
ezt jó volt olvasni... 

SLYM
(PH! kedvence)
elnézést. törölhető a post, ha erre jár egy moderátor. szebben megfogalmazva: nevetséges, hogy 1-2 hozzánemértő szerencsétlen el tud rontani egy ennyire jó játékot. nem értem én ezt, beleölnek 10 millió$-t (csak a hasamra ütöttem, de kb ennyi) megcsinálják szépre a játékot, úgy hallottam a története is rendben van, olvasgattam a teszteket ugye, minden fasza, erre az egyik legfontosabb dolog, ami kb tényleg alap, (a kezelhetőségről beszélek) ilyen fos. 10 éve kiforrott irányítása van a játékoknak, gondolom fillérekért meg lehet venni ezt a kódot, (nem tudom minek nevezzem) miért akarnak ezzel variálni?
[ Szerkesztve ]

toturi
(senior tag)
ez előző verza jobb volt! 
egyébként tényleg ez a játék hiába jelent m,eg pc-n joy-al az igazi. azzal tök kezedbe simulna az irányítás. én az első rész óta joy-al játszom pc-n és sose volt az irányítássa problémám.
egyébként tényleg szomorú hogy ha pc-n játszik az ember akkor zavarodjon meg mert nem csinálnak hozzá normális irányítást.
Nekem simán ment bilentyűzettel, bár tény, hogy egy ideje kontrollerrel játszom. Meg kell szokni, de simán használható (és át is konfigurálhatod ha nem tetszik.)
Van egy settenkedő/agresszív váltó (kb: shift: kis/nagybetű), és 4 gomb 2-2 funkcióval (egy settenkedő és egy agresszív).
A leugrás agresszív tevékenység, tehát agresszív gomb és láb. Kész is.
[ Szerkesztve ]

toturi
(senior tag)
jó oké én elkényeztettem magam mert régebben csak konzolon játszottam és hozzá voltam szokva a joy kényelméhez. most a shoot-er egyedül amit bill-en tolok de a bal kisujjam mindig elzsibbad a futás (shift) nyomva tartásától viszont sehol máshol nem kényelmes még annyira se mint shift-en.
Vegyél hozzá egy gamepadot. Azzal sokkal jobb az ilyet játszani.

chungee
(őstag)
Ezt kiraktam. Mit kapok cserébe
A sztori során így is-úgy is ki kell raknod egy ponton, akkor lesz értelme. Addig olvasgasd a kódexlapokat, érdekes 

toturi
(senior tag)
ügyes vagy! 

chungee
(őstag)
Vmi páncélzatra számítottam vagy titkos fegyóra 
Úgy emlékszem, hogy az utolsó kódexlapot nem simán szerzed meg, hanem kicsit speciálisabban,és utána egyből jön is egy továbbvivő történetrész. Nem ez történik most? Mi a helyzet nálad a játékban?

chungee
(őstag)
Még mindig Venice-ben vagyok.
Na végigvittem megint. Nagyon jó game, ez a rész a legjobb az összes közül szerintem! 
Szerintem meg csesszék meg a kamerakezelésüket. Amikor fix állásba mozdul a kamera, ott be tudnám b@szni a képernyőt. Tipikusan ilyen, amikor időre kell csinálni valamit.
Kicsit valóban zavaró, de annyira jó a játékélmény, hogy nem tudom felróni nekik ezt a hibát.
Most tartok a chapter 9-nél, amikor megtanítják a falról jobbra rugaszkodást. Tegnap a 20adik próba után kiléptem, mert féltettem a gépem egészségét.
Jól tetted! Ilyen szituációkban én is hasonlóképpen szoktam cselekedni. 

toturi
(senior tag)
én úgy vagyok ezzel hogy a játék megadja a feltételeket amiket használva kell játszanom és megoldanom a továbbjutást és ebbe beletartozik a kamera állása is én meg ennek fügvényében megnézem hogy tudom megoldani és úgy csinálom nem pedig szidom hogy hogy lenne nekem jó és ez meg nem úgy van tehát én rossz kamerakezelést már rég nem láttam az assassin-ba meg egyáltalán nem.
Lehetne tökéletesebb egy-egy helyen, de ahol durván elnéz (tomb-ok jellemzően) ott ez szándékos, és nehezítő körülmény. Nekem különösebb problémám nem volt vele, nem volt olyan rész, amit emiatt buktam volna egynél többször.
Igaz gamepaddal játszom azzal sokkal "természetesebb" az irányítás.

toturi
(senior tag)
na igen. bill+egérrel én mérgembe biztos belekötnék sok mindenbe amibe amúgy sosem.
Még az elsőt kezdtem azzal, aztán végül visszatértem a bill + egér kombóra. Tegnap túltettem magam a megpróbáltatásokon, és már a 13. fejezetnél vagyok. Ezzel a játékkal pont ugyan úgy vagyok mint az előzővel. Kb. a feléig herótom van az egésztől, és megfogadom, hogy nem veszem meg a következőt, aztán a játék második fele (utolsó 1/3-a?) mégis jól sikerül. Itt is kb. az első 8-9 fejezet dög unalom, 100-adszor ugyan azok a küldetések, nagyon ritka valami egyedi benne. A végére meg megjött a fantázia a játék tervezőibe.
Gamepad. Minél újabb rész, annál inkább, inkább hamarabb szokj át.
Én a közepén unom meg, az eleje és a vége egy csoda mindegyiknek, csak most a Brotherhooddal vagyok egy kicsit bajban. 35% körül járok, itt álltam meg pár hónapja, most visszatértem, és bár nagyon jó, de valahogy kicsit kiveszett a varázs. Nem állok meg nézelődni, mint egy turista, nem veszek el a részletekben, csak mászok, késelek, mászok, késelek, cutscene.
Hol van ehhez képest Velence, amikor először vitt oda a játék, és hanyatt-homlok rohantam a Szent Márk térre, és majdnem leborultam a székről a földön pörögni, hogy úr isten, ilyen nincs, hogy ezt így megcsinálták.
hogy úr isten, ilyen nincs, hogy ezt így megcsinálták.
Ez viszont tény. Anno a GTA sorozattal voltam így.
Azt hiszem belefutottam egy bugba. Az 5. fejezet után, amikir Desmond hallucinál, fel kell mászni a toronyba. Viszont mászás közben az erkélyen megakadtam, az istennek sem akar Altair felmászni az ott lévő kilógó gerendára. Más is találkozott ilyennel?