- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Bukta a GeForce RTX 5090D-t Kína?
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Hővezető paszták
- Apple asztali gépek
- Home server / házi szerver építése
- Canon EOS DSLR topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Def26
félisten
válasz
gainwardgs #17177 üzenetére
650 -es táppal?
-
Def26
félisten
Sziasztok
Az mitől lehet, hogy netezés közben felugrik a gpu órajele 3d órajelre?
Firefox -ot használok.
-
-
Def26
félisten
Valami új béta driver? Hm hm? Mi most a legjobb GTX 480 mellé?
-
Def26
félisten
Driver tapasztalatok? 258.96 -tól van valami jobb? (gtx480)
-
Def26
félisten
válasz
Dantenero72 #6646 üzenetére
És itt mit kell nézni?
Ahogy kapod az ívet?
Nekem akadt dx9 alatt.
-
Def26
félisten
válasz
pszichiater #6637 üzenetére
Arról olvastam, de nem tartom valószínűleg, hogy megjelenik. Én már az igazi következő generációt várom, (valami gtx5xx) addig meg elvagyok a 480 -al. Azt hittem ezekről van valami új infó.
-
Def26
félisten
Én amit hallottam a furmarkról az az, hogy károsíthatja a vga -t. Ennek érdekében az ATI hardveresen az nv szoftveresen védekezik. Tehát el tudom képzelni, hogy valami baki miatt szétbassza a kártyát a progi. Ettől függetlenül, még nem biztos, hogy akármilyen baja is a kártyádnak, sokkal inkább gondolok valamiféle védelemre.
Nem tudom, hogy nagy hülyeséget írok e, de nekem valahogy ez jött ebből az egészből.
Egyébként én soha nem futtattam furmarkot, nagy ívben elkerülöm azt a progit.
-
Def26
félisten
"sokan panaszkodnak a hangos venti fordulat miatt"
Én nem hallottam egy gtx tulajról sem aki panaszkodik a hangos venti miatt. Nekem GTX480 -am van és játék közben abszolúte nem zavar a hangja, de ezzel a legtöbben így vagyunk. Normál menetben meg szinte semmi hangja nincs.
HD5870 -ről váltottam én is, és pont a szaros ati driverek is beleszóltak a dologba. pl. Bad Company 2 -ben akadt marha sokat. GTX480 -al tükörsima a futás.
-
-
Def26
félisten
Jó lett ez a gtx460. Szerintetek csere 2db -ra + 30k kp? (gtx480 van most)
-
Def26
félisten
Ha fent van az MSI afterburner lehet mellette drivert telepíteni vagy szedjem le és rakjam újra azt is.
-
-
Def26
félisten
Beállítottam. Most nem megy 80 fok fölé, viszont itt már 3500 -al teker a hűtő.
egyébként játék közben abszolúte nem zavaró. köszi a tippet.
-
-
Def26
félisten
válasz
SSJPeter #5686 üzenetére
Szvsz olyan 5-10 %, de több mint valószínű, hogy ha meghúznám a procit dobna rajta sokkal többet. Core i5 750 alapon.
Tudod milyen az ember, qrva kíváncsi.
Ki kellett ezt is próbálni.
Az a mákom, hogy a "vendég szobában" van a gép, ahová csak reggel süt be a nap, és nappal 24-25 fok van. Légkondi nélkül. Tehát hűvösben van a kártya.
-
Def26
félisten
Újból nv kártyám van, csak most egy GTX480. Így elsőre, nem éri meg a plusz pénzt a GTX470 -hez képest.
-
Def26
félisten
257.21 driver van fent az nv oldalán. Feltegyem ezt vagy valami régebbit? Nincs vele semmi gond?
-
Def26
félisten
Én is csak néha nézek be, de majd minden héten van egy f@sz aki idetalál a HD3650 -ével, meg az első áras Pentium e2140 -el, hogy milyen szar is az új geforce...
ezek azok a tipikus majmok akik üveghangon/köhögve előznek meg téged a suzukijukkal egy autópályán, csak azért mert neked jobb autód van. Szánalmas. -
Def26
félisten
"Az NV már látja, hogy ez a piac összeesik. A koncepciójuk, hogy megölik a szabványokat és a CUDA lesz az egyetlen lehetőség a fejlesztésre. Ezért zárt a PhysX, a 3D Vision ... a Surround is az lesz. Ha ez sikerül, akkor az AMD feladja a diszkrét kártyák piacát. Nyilván ellenkező esetben az NV-nek nem éri meg a piac. A lényeg, hogy rövidesen eljutottunk arra a pontra, amikor verseny mellett nem éri meg a grafikus kártyák gyártása."
Csinálod itt a pánikhangulatot.
Akkor most mibe is fektesse az egyszerű paraszt gyerek a pénzét? (term. videokártyára gondolok)
-
Def26
félisten
válasz
Highend55 #3728 üzenetére
Én azért cserélném a 470 -et 480 -ra, mert egyszerűen kíváncsi vagyok. Azért nem vettem egyből 480 -at, mert tartottam a hűtés/melegedésétől. Most, hogy egy 470 -es kártyát használok, tudom, hogy nem lehet annyira gáz a 480 sem. No meg persze a többi 480 tulaj szerint sem gáz.
-
Def26
félisten
Nem zavaró. Játék közben meg kit érdekel?
Ha meg az a baj, hogy anyu már alszik és ott fekszik a géptől 2 méterre akkor vegyél PS3 -at.
cowboy_bebop: Igen, ez lesz.
Ha ilyen szar kártyát veszel, legyen mindig nálad a gép mellett egy vizes lavor amivel még időben le tudod önteni a gépet, ha jön az olvadás.
-
Def26
félisten
válasz
SSJPeter #3651 üzenetére
Nekem 470 van és játék közben gyári venti vezérkéssel 80-82 fokon van a gpu. 2200 körül megy a veti fordulatszáma, ezt sem mondanám vészesnek. A kártya zárt házban van (CoolerMaster HAF)Szvsz ezt a melegedési gondod, csak a gyíkarcok gerjesztették fel ennyire.
-
Def26
félisten
Hátha valaki még nem olvasta.
-
Def26
félisten
válasz
subaruwrc #3456 üzenetére
Nekem Cooler Master Real Power Pro M700 tápom van. Hol látom én azt, hogy hány amert tud leadni 12v -os ágon? Össze kell adni a 4db 12v -os ampert?
Sorry az offért.
-
Def26
félisten
válasz
Black Dragon #3403 üzenetére
Hát , nem tudom, nekem nincs szerencsém a Chieftec tápokkal. 2 Chieftec táp döglött meg nálam, egy 720w -os és egy 850w -os. Most egy CoolerMaster Real Power m700 -am van és ezzel semmi gondom.
-
Def26
félisten
válasz
Black Dragon #3401 üzenetére
Ezt úgy érted, hogy a kártya amikor eléri ezt a hőfokot akkor leáll a gép? Semmi windowsba dobás, vagy lefagyás, hanem egyszerűen leáll?
Jah, már látom milyen tápod van, és ráadásul PS3 is. pfujj
-
Def26
félisten
Srácok megnézné valaki akinek van Bad Company 2 -je, hogy multiban a pályabetöltésnél mennyit tölt a gép?
Van egy olyan "hiba", hogy az új GTX 47/480 kártyákon marha hosszú a pálya betöltési idő, de csak multiban. Külföldi fórumokon született rá egy megoldás, hogy a settings.ini -ben a dxversion -t át kell írni auto -ról 10 -re. Tehát dx10 -ben fog futni a játék. De ez azért nem a legjobb ötlet. A betöltési idő javult tőle, kb. a negyedére esett vissza.J4N!: Pont most írtam én is a dologról.
-
Def26
félisten
válasz
Attila2003 #3320 üzenetére
Ha drága vga -ért kiadsz 90k -t (ha SLI -t akarsz akkor ugye duplája) akkor szvsz ne az alaplapon spórolj.
-
Def26
félisten
-
Def26
félisten
válasz
Black Dragon #3172 üzenetére
Nem eléggé.
-
Def26
félisten
Tudom, hogy off, de azért belököm, hogy cserélném ráfizetéssel az Asus GTX 470 -et (3 év gari) GTX 480 -ra.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Google Pixel topik
- Bukta a GeForce RTX 5090D-t Kína?
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Wuthering Waves
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Hővezető paszták
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest