Új hozzászólás Aktív témák
-
Recon666
Közösségépítő
Pedig itt ennyi az alap multi Gpu p pontszáma a 6870 Cf-nek, akkor csak a proci, neked tényleg nincs HT, nem tudom honnan vettem, hogy neked i7 2600k van
, de az új utasításkészletek, dobhatnak a proci pontszámon.
-
azutan nem hogy 40k bol jott ki nekem a 480
innetol nem erzem a realitast
amugy meg hol realis 45k t hasznaltan? mikor ujonnan 60k korul van... magyarul hasznaltan 50k korul lenne a realis ara... es 5k nal azert jobb az a 480. 570 vettem volna... de a masik forumon aztmondtak 1-1 be talan megerne cserelni de meg az se biztos... ha nem a fogyasztast, melegedest nezzuk csak a teljesitmenyt akkor marad a 480... szoval mar csak a kerdes milyen 480-t vegyek.
-
engem az 1 gb ram zavar a masik meg 45k db aron nem vennek 470-t annyira azert nem jo... ott kezodik hogy az sli nem 200% gyorsulas es azert a 480 -t nem igazan eri utol... szerintem a 480 tuningal akar a 470 sli kozeli eredmeny is elerheto... plusz a masfel giga ram ami mostaban elegge kezd kelleni.
-
1iket mar eladtam a masikat meg lehet holnap adom el... azert mert a garancia ketseges... es inkabb vennek 1 tuti kb ugyan azon azon aron... amugy jo volt az sli is nagyon bejott... gondolkozm is hogy visszallok majd ra... de jo dragak lettek ujra a kartyak... illetve lehet maradok 1 kartyas 1 darabig aztan jovore az uj nvidia v ati kartya... majd meglatjuk az ar teljesitmenyt.
-
Qru
MODERÁTOR
Igen, a Foxconn. Ha jól tudom a PC Partner is besegít...
-
apollo12
veterán
nem makarom hogy a bf3 akadjon
de már 1100mvoltnál megállnék
de inkább hagyom, és megnézem meddig birja az msi hűtés az 1100mvoltot hosszú távra
ismerősöm is most 1100mvoltot ad a 480 asnak 890mhz használja már 2hónapja és 80Cfok fölé még nem ment neki a gpu 30Cfokos szobában
garancia meg 2014 junius 30 ig szól
-
attamero81
senior tag
Én is kíváncsi vagyok mi lesz belőle,mert amin volt az egy 3GB 580 és az pedig egy vaddisznó.Elméletileg 70 fokra vagy alá viszi a 480-at.Képeket nézve nem sokkban különbözik a 480 az 580-tól.Mivel az enyémen(480) nincs hűtés és a kolléga meg lefényképezte az övét ezért sokáig tanulmányoztam.A két karinak a vége nem egyezik,de addig igen.Az 580-on 10db tekercs van a 480-on pedig csak 6db.Illetve az 580 intelligens ventilátorszabályzásának a két szálas működésében van eltérés,mert az 580-nál ha igaz akkor nézi mind két venti fordulatát a 480 pedig csak az egyiket.
-
Igen, van ilyen, hülyék ellen mindent kitalálnak (adott esetben gyártó, vagy vmeik csájníz munkás). Conradban a legdrágább a világon, 1db-ot fillérekért lehet szerezni vmi hozzád közel lévő barkácsáruházban.
Vmi jó hűtőkombót nem akarsz eladni? TFII-m játékot kíván, de törött ventilapáttal nem lehet.
Egy AC+Zalman nyákborda kombóba beneveznék.A kérdés komoly amúgy!
-
apollo12
veterán
sose add fel, mondjuk én ha veszek még egyet akkor refeset, és veszek rá egy hűtést és akkor jó lesz sli nek felülre és alulra marad a tf2
ha le veszem a tf2 hűtést és a memo hűtést ki lehet cserélni hogy nem kell le vennem a matricát nincs alatta csavar??
mert garit nem akarom elveszíteni, és akkor veszek süniket a ramokra és az iC re
vagy ezt [link] vagy [link] -
Vegyél egy csavarkihajtókészletet, direkt ilyen célra van!
[Például.] -
H.Ezredes
őstag
-
-
szab.tam
nagyúr
passz.
én zalman fanmate2-vel tekertem.
minden kézzel kapcsolok. és alapból rühelek minden automatikusan történő dolgot. a szoftver frissítéstől kezdve, a ventivezérlésen át, a proci szorzójának a visszavételéig. egyedül a vga 2d-be kapcsolását és a vírusleíró adatbázis frissülését hagyom meg...
-
Lethal Gene
aktív tag
Jaja, az AC ventik nagyon jók lettek, és marha jó a csapágyozásuk is!
pl. van egy F12 pro (aza fura kinézetű), és ahogy szoktam az újjammal meg akartam állítani, és frankón elvágta a kezem! a korábbi többi ventiknél soha nem volt ilyen! egyik sem volt ilyen erős! a másik, hogy a gép leállítás után az AC ventik még vagy 15-20mp et pörögnek...és eszméletlen halkak.
Bárcsak csinálnának 23cm változatot is!
-
Laci2277
senior tag
Azt gondoltam, hogy van különbség a TF2 és a Zalman, és a TF2 Xtreme plus II között, dehogy ekkora, arra végképp nem számítottam. A Zalman bő 10 fokos különbsége is szép eredmény, de az Xtreme plus II ütött hatalmasat. Ha egyszer cserélek hűtést, biztos az Xtreme plus II lesz a nyerő. Köszönjük a tesztet.
-
Robi BALBOA
őstag
-
Cole86
senior tag
AZ semmi.. nekem most megint sikerült elérnem 1kártyával 99 fokot... 40%os venti mellett.. valamiért nem váltott át, pedig be volt rakva a profile.. de az auto is és lehet ez bezavart neki..
De létezik ,h 40%os venti mellett felmegy 99fokra?
UBERLOL... illetve maxként 104fokot ír az afterburner.. (26fokos szobában)
Lehet bekrepált az érzékelője?
Mondjuk min 39 max 104.. ez szerintem az ameddig mér..
De akkor is durva 99fok egy ilyen házban 40%os fix venti mellett.
ui: nem igen tapiznám a 90fokos kártyát.. ami jobb esetben is csak 70-75 fok
-
Robi BALBOA
őstag
Maszekolj(gányolj
) össze otthon valami vrm és memória hűtést, az Accelero alá jobban be lehet tuszkolni valami komolyabb bordácskát mint aTF2 alá, a lefogatást meg a nyákon lévő furatok segítségével kell megoldani valahogyan.
A fekete lemezt feljtsd el, mert gondolom azért szeretnél tuningolni a gpu rendben is lesz így Acceleroval, de a vrm meg fog pusztulni.
Amúgy a pasztás felfogatás annyiból jobb, hogy a hőátadás fényévekel jobb mint a "hővezető" párnácskák esetében. -
szab.tam
nagyúr
kíváncsi leszek a tapasztalataidra, mert a saját accelerom bordáit megnyúvasztottam, mert azt hittem arra alpozom majd a nagy hűtőt, de azt elvetettem. majd valami másra felhasználom.
lehet, hogy kiműtöm belőle az 5 db. szép hosszú, 6 mm-es csövet....vagy ráteszem egy kicsi, (30-40w-os), kártyára, és rámoddolok valami bordát passzívra. valami csak lesz vele, ha már megvettem...
-
szab.tam
nagyúr
ezt egyedül találtad ki, vagy volt segédlet?
habár a fekete borda nem egy nagy etvas, de még mindig jobb, mint azok a kis alu bohócok, amit az accelerohoz adnak...hogy a gpu hűtő mennyivel jobb, kérdés. a 3 venti miatt lehet....
kíváncsi vagyok az összehasonlításra. de még mindig azt állítom, hogy a zalman vf3000f a legjobb, ventimoddal. csak hát drága... (én 10-ért vettem, úgy jó volt...)
-
szab.tam
nagyúr
valami nem tiszta. te a tf2-t cseréled accelero-ra? vagy valami ref msi-t.
az accelero-hoz a kitet én is megvettem. a kis bordákl a mai napig megvannak egy zacskóban. totál értelmeteln bohócság.
viszont az accelero kit gpu lefogatója jól jött, mert azzal fogattam le az egyedi blokkot a monstrumhoz.... -
szab.tam
nagyúr
örülök, hogy sikerült. én is megszenvedtem vele. a hátlap csavart is ki kell ugye tekerni. utána sem akart lejönni. én nem vacakoltam, vettem egy nagy csavarhúzót, és a nyákon karestem egy helyet, ahol nem ment áramkör. betoltam, és csavaró mozdulattal lefeszítettem....
a fetnél sül össze a rohadék...(#13851) Cole86
amikor a konnektorból mért feszültségeket hasonlítgatjátok, ugye mindig levonjátok a táp adta hatásfok miatt 10-20%-ot? mert annyi a tápból kimenő, hardverek valódi fogyasztása. a különbözet a tápban marad hő formájában... -
attamero81
senior tag
Kp-ba vagy csere?Mert most,hogy modoltam a házamat ami még nincs befejezve (külső airbrush minta hiányzik)nincs kincs.Ráadásul javítottam egy FX4800-as Quadro-t és el vette minden lelki erőmet.
Szörnyű így elnézni,hogy az asztalon minden db-ja és csak annyira van összetolva,hogy menjen a PH!
!!
-
thx. szerintem megveszem cserebe megprobalok eladni 3 9 cm es 3 db 12 cm ventit hatha kitudom hozni kozel ingyen az arat. ezzel mar meglesz a kartyak,radi megfelelo hutese remelem..
Mas:
280 szeria full cover blokkjat ratudom operalni egy 480 ra? csak a gpu hutes a cel a tbbit megprobalnam leghutessel.
-
eladtam a hazam es a proci hutom
de ha beleszamolom mennyiert vettem en a hutom es adtam tovabb akkor mar csak 6k ba volt az egesz uzlet
viszont idlbe hangosabb lett a rendszer
a xaros pumpanak van egy hangja eleg magas frekin es idegesito
majd kesbb igyekszem leszigetelni jobban, tegnap nem jartam siekrrel pedig jo sok polifomot felhasznaltam...
-
ne is mond...
mar most azon agyalok hogy 20k kene koltenem meg... es akkor hol van meg az ssd... es hogy lesz eleg a 20k arra amit akarok...
pedig tenyleg azthittem nem fogok tobbet kolteni... mondjuk az uj haz vizhutessel 8k ba kerult. ami nem volt draga de akkor is koltes
-
szivem szerint eladnam a vizet belole.. de az egesz haznak a lenyege hogy vizezni lehet benne
ezert van kialakitva a tripla radi hely a gepben es ha eladom belole a cuccokat akkor az egesz ertelmet veszti
igy maradt az hoyg eladtam a proci hutesem es maradtam ennel de hanogs a pumpa bene vagy valami meg nem jottem ra
de ha megtudom kicsinalom
amugy a lassacskan lehet belemerulok a dologba es elkezdek komolyabb cuccot kirakni belole...
-
a radiatoron cserelnem le a ventiket foleg... de nem igazan kaptam meg valaszt hogy mennyire van jelentosege annak ha nagyobb a legszallitas... mert leeht oclsobbna kijovok 1 uj radiatorral. mondjuk a nagy vizesek azert vizeznek hoyg ne 60 fokon nyomassak de engem nem zavarna ha 60 fokos cpu 70 fokos vga-k jonnenek ki ebbol
a lenyeg hogy halkabb lenne joval... ahhh en is csak azert vizezek mert majdnem ingyen jott a cucc... full cover meg nagyon draga... akkor mar inkabb eladom a 2 kartyat es veszek mast ami halkabb... annyit nem erne meg nekem... ha nem a dizajnra hajazok akkor remljuk ez is jo lesz
-
es a swif2 legszallitasa es hangja mennyi? na megneztem egesz jonak tunik, elgondolkodtato mindenestre de nem jobb a noctuanal. a proci a viz miatt eleg jonak modnhato bar azert eddig se volt rossz a hutomtol... megprobalom a lehetetlent es vizzel huteni a vga-t ha minden jol megy kevesebb mint 20kbol kifog jonni.
-
hat csk baromi draga
most nezem noctu p12 ha jol olvastam hasznaltan 2, 2,5 k lehet kapni lehet megprobalok belole osszeszedni majd par darabot... csak elkell dontenem a ledes megvilagitasnak mi legyen a sorsa
viszont az uj hazban jobbak a hofokok 1 kivetelvel az alaplap eddig sose ment 50 fok fole most meg 60 fok es kis idonkent ujraindul a gep stb... erdekes...
-
hermanyi
addikt
Peter-hez nem is adják a ventit
és SLI nél el sem fér szerintem
Nekem a procihütöm az Alpen Matti a noctuD14 minimálisan jobb csak de a K2 már veri a D14 et isapollo12:
a 12cm es az 108 köbméter/óra a 14 cm esé pedig 103 ha jól tudom de az nem forog csak 1100 at maxFail3D! :
Parancsolj és ez már az új narancs -
Robi BALBOA
őstag
-
Robi BALBOA
őstag
A plexi oldallapra pá kell műteni egy 25-ös ventit és kész!
Hát igen a művelethez kell egy-két szerszám!A két Arctic hűtővel sem leszel sokkal előrébb ha nem kap rendes szellőzést a két kari.
Mondjuk ha csak októberben mókolod meg az oldal szellőzést akkor most láthatjuk, hogy ugyan olyan szellőzés hiányos környezetben mennyivel teljesít jobban az Arctic hűtő mint a gyári TF2.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Ingatlanos topic!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politikai mémek
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Példátlan a 2 nm-es TSMC node iránti kereslet
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest