- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- BIOS frissítés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pala
veterán
válasz
apollo12 #13560 üzenetére
Az Arctic hűtőket mindenképpen megveszem. Márcsak a csend miatt is. Meg hát azért vitathatatlanul jobb a hűtési teljesítményük. Ettől függetlenül ebbe az oldallap moddolásba is belevágok szerintem. Egy 20 vagy 23 centis venti amit linkeltél, pont oda is férne a plexi helyére kényelmesen. Sőt, ez 0Ft-ba fog nekem kerülni, mert egyszerűen kiveszem a házban lévő felső 20-as ventit és valahogy berakom oldalra. Felülre meg megy 2db 12-es, azokból úgyis annyi van itthon, hogy úszkálok bennük.
Cybertrone: Én igazából a plexit el akarom tüntetni. Az lenne a tervem, hogy kicsavarozom, és a helyére tennék egy méretre vágott szellőzőrácsot. És akkor amögé belülre mehetne egy nagy venti. Gányolni én sem szeretnék, szóval ha én magam nem tudom megcsinálni normálisan, akkor keresek valakit, aki ért az ilyesmihez. Természetesen fizetek is érte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest