Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Laraxior #11904 üzenetére
(2 helyre. gány + gtx480)
régebbi kép, de most lett feltöltve. a hűtőmonstrumokhoz kell némi paszta. a nagy kiszerelésűek már megvoltak, a múlt héten jött a 30 gr-os mx2 is. végre egy tubus, aminek az elején vannak kis köröcskék, így nem akkor vesszük észre, hogy elfogyott, amikor elfogyott....
a dobozán egy érdekesség. az északi tengeren (N) honos bálnákat ne etessük mx2-vel, mert a cikk-cakkos, kopasz fák mellett, hassal fölfelé kirágják magukat a földből. az ábra kb. ezt mutatja.
ma megjött 2 db. új, 15 centis vga pcie16x riser kábel.
működik. első próba, sorbakötve, egymásba dugtam a tartalék, 3. konfigban. 8400 gs, monitoron jól láthatóan fut a 3dmark06...ezek után jött a nagygép, gtx480. elsőre nem sikerült, valmit nem dugtam jól, de után amár ott is háromdémákoltam, 30 centi hosszabbítással.
sajnos játékok alatt ezen a hosszon már kifay. valószínű time out probléma. hosszú a kábel....
de majd még ahosszal kísérletezünk. a következő képen jól látható, nagyjából hogyan fog elhelyezkedni a hűtő, ha még a 15 centihez legalább +10 centit hozzá tudunk varázsolni. kakor avga kijjebb jön, és felfordul 90 fokkal, hassal kifelé. és rácsatlakozik az accelero blokkjára. azután mindenféle alurudak, bordák, csövek, stb...
de hiányzik működő 10 centi.a vga most pár centivel kijjebb van, így tesztelem a 15 centis risert. idáig minden játék jól fut. furmark is. de most vissza van tolva a házba, oldallap feltéve, riser begyűrve.
már így is sokat nyertem. a sb hűtő egy lap. hp-os összeköttetésben van a nb bordával. a sb-re így, hogy nincs ott a vga, több + bordát rá tudtam máris ragasztani. egyből hűlt minden az alalplapon....ha nem tudom kijjebbhozni a vga-t az említet 10 centivel, akkor nem tudom jól felhasználni az accelero-t. akkor még tervezni kell tovább....
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Facebook és Messenger
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motoros topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Assetto Corsa EVO
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest