Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• szab.tam

nagyúr

válasz Laraxior #11904 üzenetére

(2 helyre. gány + gtx480)

régebbi kép, de most lett feltöltve. a hűtőmonstrumokhoz kell némi paszta. a nagy kiszerelésűek már megvoltak, a múlt héten jött a 30 gr-os mx2 is. végre egy tubus, aminek az elején vannak kis köröcskék, így nem akkor vesszük észre, hogy elfogyott, amikor elfogyott.... :U

a dobozán egy érdekesség. az északi tengeren (N) honos bálnákat ne etessük mx2-vel, mert a cikk-cakkos, kopasz fák mellett, hassal fölfelé kirágják magukat a földből. az ábra kb. ezt mutatja.

ma megjött 2 db. új, 15 centis vga pcie16x riser kábel.
    működik. első próba, sorbakötve, egymásba dugtam a tartalék, 3. konfigban. 8400 gs, monitoron jól láthatóan fut a 3dmark06...

ezek után jött a nagygép, gtx480. elsőre nem sikerült, valmit nem dugtam jól, de után amár ott is háromdémákoltam, 30 centi hosszabbítással.

sajnos játékok alatt ezen a hosszon már kifay. valószínű time out probléma. hosszú a kábel....
    de majd még ahosszal kísérletezünk. a következő képen jól látható, nagyjából hogyan fog elhelyezkedni a hűtő, ha még a 15 centihez legalább +10 centit hozzá tudunk varázsolni. kakor avga kijjebb jön, és felfordul 90 fokkal, hassal kifelé. és rácsatlakozik az accelero blokkjára. azután mindenféle alurudak, bordák, csövek, stb...
    de hiányzik működő 10 centi.

a vga most pár centivel kijjebb van, így tesztelem a 15 centis risert. idáig minden játék jól fut. furmark is. de most vissza van tolva a házba, oldallap feltéve, riser begyűrve.
    már így is sokat nyertem. a sb hűtő egy lap. hp-os összeköttetésben van a nb bordával. a sb-re így, hogy nincs ott a vga, több + bordát rá tudtam máris ragasztani. egyből hűlt minden az alalplapon....

ha nem tudom kijjebbhozni a vga-t az említet 10 centivel, akkor nem tudom jól felhasználni az accelero-t. akkor még tervezni kell tovább....

Új hozzászólás Aktív témák