Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• antikomcsi

veterán

válasz Dj Dekko! #7066 üzenetére

Hali!

Én pillanatnyilag egy gx2-vel szívok. És az még csak a kisebbik gond, hogy a proci 12x277-en megy 3300MHz-en, a memóriák 1100MHz-en, és szerintem így sem hajtja ki rendesen a kártyát.

A meghajtó progikkal gyűlt meg a bajom nekem is. Ráadásúl külön idegesít, hogy valamilyen oknál fogva egy meghajtó telepítése 15-20 perc is lehet. És amikor fönt van, ha fölmegy, akkor az nem működik.

Hybridbe szeretném használni én is, mert úgy alig eszik, ~135W-al eldöcög alapon, most szintén alapon megy de a driver nem jó éppen és 214W-ot kajál.

Oda már nekem is sikerűlt eljutni, hogy megjelent a hybrid ikonja, és ment is extra teljesítményben a gép. Nem is volt probléma, leadta az elvárható teljesítményt és látszott is, hogy kajál rendesen, mert zabálta a gép a 400-410W-ot.

Aztán átkapcsoltam energia takarékos üzemre, ez is jó volt, mert gond nélkül lekapcsolta a karit és leesett a fogyasztás.

De ez a legtöbb ahova eljutottam, az, hogy visszakapcsoljam extra teljesítményre, még egyszer sem sikerült. Nem kapcsolja vissza a gx2-t. Most még a hybrid ikonja is eltűnt, vezérlő pultban van, ugyan, de inaktív.

Nem találtál az éjjel, valami jó kombinációt chipset és vga driver terén? ;]

Nem is idegesítene ennyire a dolog, ha az, hogy ipróbáljak 2-3 drivert nem tartana órákig. :U

Új hozzászólás Aktív témák