- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- ASUS ROG Ally
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- Milyen nyomtatót vegyek?
- RAM topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Nekem Sonoffal elég sok, Zigbee mozgásérzékelő szereti hetente elhagyni magát, zigbee button kábé DOA volt, az első generációs hőmérők is szerettek leesni ZHA-val (zb2mqtt-vel szerencsére stabilak), illet az alap wifi körtéiket sem lehet rendesen vezérelni. Anno a Sonoff azért volt jó, mert viszonylag egyszerű volt TasmOTA-val flashelni, de ez mostanra már sajnos kevésbé igaz.
-
Nálam általában olyan helyeken megoldás az okosizzó, ahol több van és nem hátrány, ha az ember külön tudja kapcsolgatni őket. Ami probléma a Shellyvel ilyen téren, hogy azért kicsit drága ahhoz, hogy 4-5 darabokat rakosgasson az ember, az olcsók viszont vagy szarok, vagy csak cloudon keresztül hajlandóak kommunikálni, úgyhogy jellemzően lagol a ki -és bekapcsolás (ezt meg lehet szokni), illetve a több, egyszerre vezérelt izzó nem hajlandó egyszerre kapcsolni (ez viszont nettó brainfuck). Volt szerencsém sonoffhoz, amit sonoflannal vezéreltem (ez hasson belül, cloudon keresztül vezérel), most meg alzanoném, Tuya alapú, Zigbee hulladékok vannak, amik ugyanúgy közepesen használhatlanok (ezek Techtoy névre hallgatnak).
-
Diabolis
aktív tag
Hasonló problémát másképpen oldottam meg:
Folyosó végén izzó a kapcsolóval. Amit a folyosó elején kellene kapcsolni....
Izzó csere shelly okosizzóra, társítás a folyosó elején lévő NF panelhez HA-ban, a régi kapcsoló pedig bekapcs állásban leragaszt
-
válasz
ergoGnomik
üzenetére
Jogos, ugyan nem szeretem a felkiáltójeleket, viszont nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy az áram nem játék és nem szabad hanyagul hozzáállni.
-
ergoGnomik
aktív tag
A magyarázó feliratokkal és nyilakkal kiegészített kép utáni bekezdés összes mondata az első kivételével megérdemelne egy felkiáltójelet a végére.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- TCL LCD és LED TV-k
- ASUS ROG Ally
- Háztartási gépek
- Google Pixel topik
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- HP EliteBook 640 G9 - i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest