- Fujifilm X
- OLED TV topic
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA® driverek topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thomas1
addikt
Megy ám a keverés ezerrel. Kiadnak egy típusbol 70 féle kártyát. Azért remélem, hogy le fogja nyomni az árakat, és elér hozzánk is az AGP-s 6800/7800GS. Mert ez mind szép, hogy vannak ilyen kártyák, de ha egyszer nem elérhetőek, akkor hiába van rá kereslet.
[Szerkesztve] -
joshua7
veterán
válasz
Stalker-2572 #44 üzenetére
6700 xl? Az meg mi a rák, valami low-end? Már megint jön ez a szánalmas adok-kapok?
-
LittleG
tag
Azt sem lehet tudni, hogy ezt most a húzott karival érte el, vagy alpórajelen. Mert valami olyasmit írt, hogy 475Mhz-en járatja.
Ha ezek húzott eredmények akkor elég gyengus. Bár a driver amit használt hozzá nem ismerte fel, szóval van rá remény, hogy jelentősen gyorsuljon.
-
joshua7
veterán
válasz
Stalker-2572 #30 üzenetére
Bajban lenne az Nvidia, ha a GTX512 csak 2x lenne gyorsabb.
Megvan az néhol háromszoros is.
Nem gondoltam volna hogy ilyen gyorsan megy, de máris itt van a 7800GS agp!
[link]
3dmark alapján nem nagy szám, de várjuk meg az új drivereket. -
muxi-muxi
senior tag
Gondolod nekiállnak új nyákot tervezni egy letűnőfélben levő platformra? Kétlem. Ha pedig tényleg megteszik ,az árát majd a végfelhasználóra lőcsölik (természetesen), és nem éri majd meg az árát a VGA. Az AGP-s 6800 GS is 25%-al drágább, mint PCIe-s, pedig ahhoz semmit nem kellett módosítani...Nekünk AGP-seknek kell váltanunk, ha egyszer jó teljesítményt akarunk. A HSI-ben vélhetőleg igazad van...
-
-
LittleG
tag
Szerintem van realitása a kártyának. A hibás gtx-ből úgye 4 pipát letiltva, órajelet csökkentve lett gt. Azokat a gpukat amiken estleg 2quad ment tönkre nem adhatják ki pcie-es 7800gs-ként, mert az már a 7600gt körül teljesítene. De nyílván van ennyire hibás mag is, ha nem is sok, ezt eladhatják agp fronton, ahol nincs házon belüli verseny. Bár tuti 70k fölött lesz.
Lehet még így is beruházok egyre.
-
Stalker-2572
veterán
néztem a tesztet, kösz, hogy belinkelted
Szerintem 1280*1024-es felbontásnál a 2xAA totál elegendő, de ha nincs a se baj... 16xAF mindig megéri, mert sokkal élesebb vele a kép és alig vesz le valamennyit a teljesítményből...
ami a HDR-t illeti FarCry-t már végigvittem mielőtt megjelent volna a patch hozzá, SeriousSam-et nem játszok, HL2 Lost Coast meg egy kis pálya, szal emitt nem fogok pc-t upgradelniviszont TombRadier Legend, ElderScrolls IV, HL2 Aftermath mind tudni fogja a HDR-t és tavasszal jelennek meg
kívácsi leszek, hogyan muzsikálnak majd a 6800GT-men...
Ugyanakkor elgondolkodató hogy a 7800GTX 512 kétszerolyan gyors, mint egy 6800GTkíváncsi leszek még, hogy a 7900GTX mennyivel fogja lenyomni árban és teljesítményben... lehet, hogy venni kell majd egyet használtan HP!-n
[Szerkesztve] -
joshua7
veterán
válasz
Stalker-2572 #28 üzenetére
Ezt nézd meg: [link]
7800, x1800, x1900 és 6800GT. Brutális hogy egy 7800GT is mennyivel jobb AA-val, HDR-rel.
Ha a GTX nem is éri meg az árát, a GT-n már el lehet gondolkodni. -
arpi6k
addikt
válasz
Stalker-2572 #25 üzenetére
Én muxi-muxi esetére gondoltam. Neked meg itt az ideje a platformváltásra.
-
Pompi
nagyúr
válasz
Stalker-2572 #25 üzenetére
Azt már csak alaplappal és procival együtt fogjuk.
-
muxi-muxi
senior tag
A topic címe szerintem már a SCI-FI határt súrolja - NEM LESZ AGP-S VÁLTOZAT (hú de szeretnék most az eccer tévedni...- egy AGP tulaj)
-
Scream007
őstag
utólagos fundálgatások után én is erre a verzióra tippelek.
Sőt megkockáztatom azt is hogy 7800 GS lesz a neve de 6800u chipp lesz rajta, mivel u-ból szerintem irtó kevés fogyhatott a kezdetek kezdetén(mivel kiderült a 6800gt hozza szinte mindig az u szintet és persze árban meg elég magas volt a gthez képest) és elképzelhető hogy ott állnak csak. 20 pipás tuti nem lesz és a gtx-et sem fogja megközelíteni ez 101%.
ha agyontuningolva a 7800gt szintjét megüti azt mondom gracca nvidia ugyanis akkor már nem a x850xt pe a leggyorsabb agp-s kari. -
AMD!4ever
őstag
Gyerünk gyerünk agp!!!
-
t1
veterán
jó lenee egy ien kari... ultra szinet biztos hozná ha bejönne legalább a 6-os sorozatú kártyák olcsóbbak lennének
-
Stalker-2572
veterán
Van hír róla, hogy pontosan/kb mikorra ígérik?
-
muxi-muxi
senior tag
Ebből kétlem, hogy lesz valaha valami. Nem hiszem, hogy veszik a fáradtságot és csinálnak egy új HSI-t az NVidiáék (arról nem is beszélve, hogy a régit sem fogják ráapplikálni). Még a 6800GS AGP sincs magyar kereskedelmi forgalomban, és ha lenne is 25%-al több lenne az ára, ami azért arcpirító. Azt is nehezményezem, hogy az órajelet is visszavennék, nehogy már az oldschool HC-arc ugyanolyat kapjon, mint a PCIe-s. Han Solót idézve: ''Humbug ez, én mondom...''
-
Exakt
aktív tag
hogy rámozdultatok mind a ketten
en direkt kihagytam -
Exakt
aktív tag
és ha abból indulunk ki hogy a 6800GS a 6800GT hivatott leváltani akkor fölötte csak egy kari van az pedig az ULTRA, akkor hol helyezem el a második 7800GS-t a ranglétrán?
én azt gondoltam hogy egyik lesz az ULTRA egy pedig felette hogy javitson az NVIDIA a ''keserüen'' otthagyott AGP fronton.. de igy....
(gondolok itt a 850XT PE-re)... -
-
fauv
őstag
Nekem 6800 GS karim van.
Az is tud annyit, amit a 6800 Ultra, így szerintem a 7800 GS ütni fogja a 7800 GT is, és mivel GS, így tuning barát lesz, így lehet, hogy a 7800 GTX -et is meg fogja közeliteni. -
Exakt
aktív tag
több forrásbol irták hogy 2 verziot terveznek belöle, ime 1 közülük: [link]
-
Scream007
őstag
remélem nem kamu, én is olvastam már róla.
ha ennyien olvastunk róla több helyen is akkor egyre nagyobb rá az esély, hogy tényleg lesz ilyen.
jó lenne
amit tudni lehet annak 1 része ott a linken, amit én olvastam>>16pipa, 400/1100 gyakorlatilag 6800u csak g70es magon, remélhetőleg csak szoftveresen letiltott pipákkal. -
rup1u5
nagyúr
[link]
Nem találtam róla semmit itt a PH!-n.
Ha kamu hír akkor lehet törölni a topikot, ha nem akkor úgyis kelleni fog.
Ki mit tud erről a kártyáról?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest