- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Steam Deck
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
Aktív témák
-
Hallottam már ilyen zizegő tekercsről..., de honnan tudod, hogy tényleg az? Nehéz ilyen hangok irányát kitalálni...
Ha biztos vagy a dolgodban, valamivel hozzá kellene érned a tekercshez működés közben, akkor változik/megszünik a hangja. Ha elkaptad a cicergőt, körömlakkal lehet rögzíteni.
Csak szépen, óvatosan! -
Nekem volt ilyen gondom, az Abit NF8-am ciripelt veszettül, de csak ha leterheltem a 9800pro-t valamilyen 3d-s alkalmazással. A deszka táprésze környékét hallgasd meg, kondik/tekercsek cicereghetnek. Amúgy ezzel nem tudtam mit kezdeni, már csak azért sem mert nem jöttem rá, hogy melyikalkatrész(ek) csinálja...
Pedig bosszantott, mert hangos volt.
Egy pici most is van (konfig az adataimnál), ha nyúzom a procit valamivel, akkor hallom a deszkát, de most alig, megbékéltem vele.
Ilyet gariztatni meg..., esélytelen.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest