Aktív témák
-
Pocok4
csendes tag
Szasztok, segitséget szeretnék kérni, szóval 5letek javaslatok jöhetnek minden mennyiségben, juliusban felujitottam a gépem msi 7600gt re váltottam, egész rendszert újraraktam ahogy kell, idáig hiba nélkül müködött minden, de most egy nagyon halk ciripelő hangot hallok a vkari felől csak 3D alkalmazások közben, nem hangos de hallható bár a családban csak énhallom senki más, de nem képzelödöm csak nagyon halk, a kártya nem melegszik túl 56 fok max de általában 52-54 3D ben, alapon 46-47, táp enermax liberty 500w szóval az nem lehet gond, többi alkatrész nemhiszem hogy fontos de azért leírom, asus a8n-e, amd 3200+a64, 2gb corsair twinx ram,2 wincsi, 2 optikai meghajtó, Thermaltake shark ház, ezenkivűl semmilyen probléma nem jelentkezik nem szemetel a kép, nemindúl újra, semmi ilyesmi ezt a ciripelést is csak most hallom 2 napja, ahol vettem aztmondták vigyem be bevizsgálják ami mint kiderűlt abbol áll hogy 20 percig 3d markot futtatnak rajta ha bírja jó ha nem nem, ezt itthon is megtudom tenni, bír mindent 3dmark, Q4, f.e.a.r., cod2, minden röccenésmentesen megy, ha valaki tud valamit azt nagyon megköszönnl, bocs hogy hosszan írtam de furcsa a probléma is
és a gariztatást mint megtudtam min 15 nap de lehet hogy több mert azt a törvényt ami 15 napban korlátozta a bevizsgálást állitólag eltörölték szóval ezért sem szeretném visszaküldetni ha nemmuszály.
Aktív témák
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- OLED monitor topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gumi és felni topik
- Milyen processzort vegyek?
- Óra topik
- Gaming notebook topik
- Villanyszerelés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Az összes minőségi RTX GAMER laptop megtekintéséhez nézzen be hozzánk! Eredeti licencek, antivírusok
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest