Új hozzászólás Aktív témák
-
SiDan
tag
válasz
Dávid16 #1595 üzenetére
Hello! Ugyanilyen kártyám van, s semmi gondom nincs, sőt nagyon elégedett vagyok vele. Szinte biztos, hogy nem a kari, hanem a proci a hibás (mondjuk a ram is kicsit kevés); ne várj csodát egy Celerontól. A megoldás: vegyél egy P4 3.2GHz-et (nekem is az van), vagy egy A64 x2 3600+-ot, meg 1 gb ddr2-őt, s minden zsír lesz, szerintem.
(Jah meg nem tudom minek akarsz 125-nél több FPS-t, mikor már 50-60 FPS-el élvezetes a játék.)
Különben én is a ''gyári'' garit használom, s jól megy vele.
[Szerkesztve] -
Dávid16
csendes tag
Hali. Tegnap megjött a 7600Gt-m DDr3-as ram 256Mb , leadtek. Nagyot csalódtam. Nem tudom mi lehet a baja a gépemnek vagy a kártya beállitásának. Ma mikor felmentem Call of Duty united offensivebe azt tapasztaltam hogy az átlag fps-em 125. Mikor a régi Ati 9550-es is megvolt a 100fps. Ez minimum grafba van. A gépem egyébként 2.8 celeron proci, 512Mb ddr ram, és nem értem azt a dolgot még hogy felvettem full grafra a játékot és akkor néha felmegy 10-15mp-ig 190-200fps-re. De utána mikor futok pl.: lemegy 70-60-ra mikor nem szabadna szerintem. A drivert azt tettem fel hozzá amit adtak a dvd-n. Ha valaki tud légyszi segitsen. Előre is köszi.
-
Csapi007
veterán
És 31k-ért vettem október/november felé a GST-m.
-
dunc
nagyúr
Igen az agp aranyárba van!
-
Macka
veterán
Öcsém!
26K-ért lehet venni új Galaxy 7600 GT-t. Ez másfél hónapja majd' 10K-val drágább volt!
[Szerkesztve] -
Macka
veterán
Hej, de rég kószáltam erre...
-
edipqe
senior tag
nah akkor csak hogy ne neked kelljen hátraolvasgatnod:
ezeket a hsz-eket olvasd el mind táp bibis 7600gt:
1221
1222
1224
1282
1301
1302
1312
1381
1382
1384
1437
1492
1505
1510
és ha bajod van olvasd el a korábbi hsz-ek legalább egy részét ha nem is mindet. Ebben a topikban 2 percente ír valaki táp miatt.
sok sikert.
mit raktatok be helyete?
[Szerkesztve] -
torzsa007
tag
Hello
nekem egy Asus EN Geforce 7600GT 256mb kártyám van karácsony óta a gondom az hogy egy idelye állandóan újra índítja a gépet legalábbis erre gyanakszom. régbben egy Inno Geforce 6800 128 mb kártyám volt és azzal is ez volt a gond de annál egy év múlva jelentkeztek a tünetek mi lehet a gond a kártya amikor újra indul 53 fok körüli, a vicc az egészben az hogy a gépem teljesen ki lett cserélve tehát ami az előző kártyánál okozott gondot az most nem okozhatja. ha valaki mással is előfordult az hogy tudta orvosolni.
előre is köszi -
proper
őstag
hát én majdnem gainwardot vettem de közben találtam olcsobban galaxyt és azt kell mondjam nem bántam meg sőt örülök neki nagyon
az inno csunyácska de jó a teljesitménye
a gainward szép de nem igazán jó a teljesitménye
a galaxy pedig szép is és teljesitményben is ott van
szerintem lezárhatjuk a témát -
padre71
tag
Sziasztok!
tegnap óta én is klubtag vagyok.
Gigabyte GV-NX76T256D-RH [link]
Nagyon kellemes meglepetés számomra ez a kártya. Alaphangon 43 fokos, az nfs carbon fél órai gyúzása után 62 fokos volt.
Előtte egy galaxy 7600 gs-m volt, ami zalmanos ventis hűtéssel 37 fok volt alapon, terhelve 55 fok. Szóval szerintem nem rossz egy passzív hűtéstől.
Az inno3d 7300 gt-m alapon járt 55 fokon.
A 7600gs-hez képest nem volt nagy ugrás,a különbség csak annyi, hogy ez már 256 MB-os és passzív. Ja és GT. A hangtalanság volt számomra a lényeg. Azt a +5k-t részemről megérte. És a marketingnek is ára van.
Gondolom lesz olyan aki nem fogja osztani a véleményem. A lényeg hogy elégedett vagyok, bátran ajánlom mindenkinek. -
dunc
nagyúr
Nekem sajna az innoval nagyon sok problémám volt,kezdödött a bizonyos 6600 gt sorozattal,ott nagyon sok ratyi volt,de elötte az fx 5200-be volt innom
,hamar elment szegényke asus -ra cseréltem és teljesitménybe is többet hozott az asus (ma már annyira nem jó az asus) ismerösömnek is 6600 gt innoja halt be......(persze 3 nap útán
) és több kalandom is volt vele ,a legutolsó egy 7300 gt az szerencsére 5 perc alatt megadta magát....(zöld csíkozodás azonnali csere
) Szóval én nem nagyon kívánok foglalkozni az inno-val és ha tehetem mindenkit lebeszélek róla(az igazsághoz hozzátartozik,hogy sok tulajnak ok az innoja) De pl a bóvli hütöje ami csere esetén már más jobb gyártó árkategoriába hajtja az innot szintén visszatartó lehet....Na INNO-NO ez az én mondásom..Nézzük a Gainwardot!!!! A 4. gainward vga-m fogyasztom egyikkel se volt semmi gondom ,mindegyiktől megváltam eladtam és nem kaptam rossz visszajelzést egyikről se!!! a baráti társaságomba is sok a Gainward ott se számoltak be negatív tapasztalatokról tehát a mérleg nyelve egyértelmüen a gainwart felé dől el....Mi dönt mégis az inno mellett? Csak az ár de ma nézve a különböző árlistákat (pxi -express fronton) átlagba 2-max 3 ft eltérés volt!!!!!De figyelmebe véve a legendássan rossz ,hangos inno hütöt szerintem eme összeg nem mérvadó!
-
SiDan
tag
Én egy LEadtek 7600GT boldog tulajdonosa vagyok. Nagyon meg vagyok vele elégedve; alig melegszik, még húzva se megy 60°C fölé; csak ajánlani tudom. Jah és 3 év garis
Nem is beszélve arról, hogy még jól is néz ki.
[Szerkesztve] -
-
Ikol
csendes tag
Akkor úgy teszem fel a kérdést, hogy az Innos 6800Gt-től mennyivel jobb a Palit 7600Gt (ha jobb egyáltalán). Ma kellene lednom a rendelést.
Please -
Ikol
csendes tag
Inno3D6800Gt vagy Palit 7600Gt? Melyiket vegyem?
-
edipqe
senior tag
-
Csapi007
veterán
válasz
mazda626 #1530 üzenetére
Hello
Azért a töbség 7600GS-en 800Mhz-en megy a memória.
Ivanka: Az már nagyon sok, nem egészséges a kártyának. A garit csak akkor bukod ha nem tudod ugyanúgy visszarakni a gyári hűtőt. Azokat a kis pöcköket egyszerű feltenni. A memóriasüniket meg nem kell pasztázni előre vannak pasztázva. -
Ikol
csendes tag
Köszi szépen.
-
Ikol
csendes tag
Sziasztok.
A PALIT 7600GT-k milyenek a többi gyártó kártyáihoz képest?
(Palit GF7600GT 256MB PCIe DDR3 Ilyet akarnék venni és jó lenne tudni, hogy milyen) -
Ivanka
csendes tag
Hú az nem hiszem hogy menni fog, mert most is nagyon megnézték a kártyát. Majdnem nagyító alatt, én meg nem hiszem, hogy a sz*r műanyag pöcköket gond nélkül lekapnám.
Különben pont a memóriákat akartam hűteni, ha azokat egyszer megpasztázom, akkor az örökre látszani fog? Nem lehet szépen megtakarítani? -
Ivanka
csendes tag
-
Madweek
tag
Sziasztok!
Van egy Gainward 7600 GT-m amit hangtalanná akarok tenni, de ha lecserélem a hűtőt akkor megsérül rajta a garancia matrica.
A hűtés egy passzív bordából és egy oldalról fújó ventiből áll.
Szerintetek ha kihúzom a ventit akkor passzívban 2D alatt elmegy ez a kártya?
Vagy Downclockolnom kéne inkább?
Leegyszerűsitve: Egy 7600 GT elmegy e passzív nem túl nagy bordával XP alatt a gyári 560 MHz-ével, vagy Downclockolnom is kéne?
THX! -
mazda626
addikt
válasz
DeniBoy #1529 üzenetére
Szia!
Ez egy 256MB-os DDR2-es GS. Sajnos a gyártók már árulnak DDR2-es 7600GT-ket is, pedig azok valójában GS-ek. Ezt nem éri megvenni, a 7600GT GDDR3-as, mely teljes értékű 7600GT. A 7600GT GDDR3-as, effektíve 1400MHz, míg egy DDR2-es 7600GS effektíve csak 667MHz. Nem mindegy, játékokban sokat számít. Itt egy teszt róla:[link] A 7600GS kb a 6600GT-vel van egy színvonalon, a 7600GT teljesítménye vetekszik a 7800GS-ével. -
DeniBoy
aktív tag
Sziasztok !
Valaki ismeri ezt ?
Gainward GF 7600GT 256MB TV 8284 DDR2
semmi infom róla -
-
Balint13
csendes tag
kihagytam hogy a palit vga-val volt valakinek dolga?vagy milyen minőségű?
-
proper
őstag
válasz
VR6-Fan #1515 üzenetére
igen az elválasztót vágtam ki, ezt a házat nem sajnálom
majd az uj házhoz azért inkább a hütőt vágom meg
amugy a memo tüsit kb 0.5mm-t kelett arréb rakni és ráfért a hütő, mer ugye tullognak azok is a memokon igy lehet vele játszani melyik oldalra logjon le, azért egy hajszál már nem férne ott el, ha nem ment volna rá akkor vártam volna vele mert a gyári cumokat azért nem gyilkolom szét
jah, a gyári hütőcumot érdemes levakarni róla és mondjuk ezüst pasztára cserélni?
na meg persze ha vmod kéne akkor szedhetem le a hütöt mert nem férek oda -
Ivanka
csendes tag
válasz
VR6-Fan #1511 üzenetére
Hát kis vállvonogatásra kaptam egy másik inno 7600GT orig. dobozt, semmi gond egyenlőre vele. Az előző zöld nyákos volt, ez meg fekete, matt nyákra épül, hmm..
Ilyesmi: [link]
csak ezen nem samsung ramok vannak, meg a hűtése is egyszerűbb, az előző zöldikén samsung volt, ugyanilyen hűtéssel. Lehetetlen ezeken kiigazodni. -
edipqe
senior tag
válasz
laszlou #1505 üzenetére
ha az utóbbi 300-500 hszt hátraolvasod látnhi fogod hogy a 400-300-as mercury deer codegen trióval sokaknak baja volt 7600gt-vel. nekem is. Enermaxra cseréltem és azóta nem fagyogat, megy mint a kisangyal.
csak a vicc kedvéért valaki ki tudná mérni hogy a 400-as codegen mennyit ad le valójában? nekem van 1 fölös ha segít valaki akkor kimérhetnénk a hétvégén pesten.
[Szerkesztve] -
proper
őstag
jelentem a galaxy rövid nyákra gond és memo borda reszelés nélkül felmegy az nv silencer 6, inkább a kártya elején log tul a csatlakozoknál de azt megoldottam
inkább a házat vágtam meg
-
laszlou
csendes tag
válasz
mazda626 #1504 üzenetére
Jólvan, örülök!
6800GT-m volt előtte és az egy darabig egy 300W-os tápról ment, jól bírta de azért kicseréltem 400W-ra, remélem 7600GT-nek is elég lesz...
Az is külön táp csatis volt.
Lehet, hogy mégsem lesz elég?
http://www.ipon.hu -tól rendeltem a Galaxy 7600GT-t, telefonon visszaigazoltak, ígéret szerint 12-ig itt lesz, de az már sajna elmúlt 18 percel.
Bosszantó!
[Szerkesztve] -
mazda626
addikt
válasz
laszlou #1503 üzenetére
Szia! Egyszerű válasz
: AGP Galaxy 7600GT forever.
Az egyik legjobb AGP vétel. Szép és jó, nincsenek vele gondok, nem melegszik. 93.71 driver a legjobb hozzá. Elég jól lehet húzni őket. Most látom csak a tápod, azt lehetőleg cseréld, ha fagyogat a karival a géped, akkor az valószinűleg táp miatt van. Kevés hozzá.
-
laszlou
csendes tag
Hi skacok!
Befogadtok egy néhai Xpertvision 6800gt tulajt? (kari meghalt, holnap érkezik az utódja: Galaxy 7600GT)
Hatalmas ez a topic, majd egyszer a végére érek, de addig is tudtok nekem hasznos dolgokat mondani a Galaxy 7600GT csodáról?
Jól választottam kártyát, gyártót?
Elönyök-hátrányok a többi gyártóhoz képest?
stb stb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Videós, mozgóképes topik
- Bitcoin topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest