- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
YakQzA
tag
Az mitől lehet, hogy a memóriákat nem tudom 600Mhz fölé húzni, amikor samsung 1.2ns memok vannak rajta? Ami feltűnő, hogy eléggé melegednek. De még ha teszek rájuk hűtőbordákat szerintem akkor sem fogom tudni elérni az elvárható eredményt. Igaz nem GT a kártyám, de nem is GS. Inno3d 256DDR3 500/500. Most azon gondolkodom, hogy egy bios csere segítene-e rajta? Találtam is újabb bios-t csak nincs feltüntetve,hogy ddr2 vagy ddr3 memókhoz van. Vagy nem számít?
-
Abri
senior tag
Eladó egy Gigabyte 7600GT+VF700 még 2 év garral. [link]
-
dunc
nagyúr
Vidd vissza nagyon-nagy sebességel
mert valszeg a kari a ludas,nekem volt Ati-vga-m is de szerintem ebben a kategoriában már nem lehet lenyeges külömbség a két fő rivális között,és pluszba a nvidiának írom a színkorrekciót ami nagyon gyönyörüen kiemeli a színeket....(Ati-nál nincs eme funkció)
Egyébként én nem vagyok elfogult vga-val kapcsoltaban én azt veszem ami ár-teljesitmény arányba jobb :jeleneleg nvidia és ati fronton 7600 GT árkategoriában (pxi-express) az nvidia a nyerő,de amikor megcsinálom a generáció váltást akkor körülnézek mindkét fronton.
(amúgy én is azt éreztem a vga-val kapcsolatban,hogy alapba nem szereted az nvidiát)
Tehát vidd vissza és ha lehetöséged lesz másra levásárolni akkor minimális pénzráfízetésel elhozhatsz egy x1650xt-t ami jobban teljesit mint a 7600 GT és legalább boldogabb leszel az ATI-val... -
apro
senior tag
hali
Összedobtam egy másik gépet, egy ASUS P5GZ-MX lap,ezen a lapon
van egy integrált videokari,betettem két másik Kingston ramot ,
A lapon lévö kártya a 7600gt-hez képest egy gagyi,de itt a bibi !JOBB KÉPET, SZEBBET produkél mint a Geforsom (ez valami intel400....mitudom én mi?)
mostmárbiztos hogy a kártyám nem tökéletes. köszi a választ.
hali
[Szerkesztve] -
apro
senior tag
hali
a felsorolásokban nem gyártóként soroltam,hanem amilyen kártyáim voltak, gyártó,tipus,név...stb.
A batű simitást azért kapcsolom be mert igy lehet átálitani a betütipúsokat( Clear Type)lcd monitoron azt olvastam ez a leg megfelelöbb kivállasztási mod. Tudtam hogy ettöl nem lessz élesebb a kép (AZ ÉN KÁRTYÁM HIBÁS A SZINMEGJELENÍTÉSBEN )
én a kariról a Saját véleményemet irtam, és a SAJÁT kártyámró! ! Lehet,sőt másoknak biztosan kiváló,sőt a szinek is élénkek,de nekem nem azok és ezért nem tetszik, (közel 30000ft-ért)tőkéletesebb hibátlan kértyára számitottam.
ezért kértem a véleményeteket, a segítségeteket ,hogy megbizonyosodjak róla másoknak nincs ilyen gondja vele.
Köszönöm a válaszokat. -
proper
őstag
sértőnek lehet nevezni de nem számunkra az
miota jelen vagyok a topikban senki nem panaszkodott a szinekre és homályosságra
ha meg bekapcsolod az betük simitását nem lesz élesebb a szin
kezdj alap beállitásokkal és nullázd a monitort is hátha elörébb jutsz
a sapphire pedig a felsorolásban sehogy sem stimmel mert az gyártó és nem tipus -
apro
senior tag
válasz
valentinho #1986 üzenetére
hali de látom te fanatikús Geforce rajongó vagy bocsi ha sértett az irásom és bocs a helyesírásért( Sapphire)
de odadom neked a kerit ha kell,nézd meg! kiváncsi lennék a véleményedre
hali -
Macka
veterán
válasz
valentinho #1986 üzenetére
meg a ''geforse'' ...
-
apro
senior tag
válasz
Rover623 #1984 üzenetére
hali
bocsi A zafirá-ért az opel!, Sappira-t akartam irni, Nem útálom a Geforse kártyákat, csak volt pár ösz. hasonlitási alap és az NVIDIA kártyák NEKEM.NÁLAM nem mind jöttek be, lehet hogy kifogtam mert volt köztük elég sok cserés (Garanciás, HIBÁSAK.)
eleinte Voodoo 2, ill 3-as karit stb és sokaknak az a véleménye Az NVIDIA kártyáknak van egy jellegzetes sajátságos fura szin hatásuk, nemtudom elmondani hogy mi az de ha néztélmár te is gondolom más kártyákat és észre lehet venni, ha nem tudod a márkáját ránézésböl is észrelehet venni a külömbséget, a Nvidia kártyák nál,
A másik ugyan ezt a monitort használtam az ATI kártyánél is (ugyan igy BUZERÁLVA)
és nem kel hozzá negy tudás hogy léssam a külömbséget, de több mint való,hogy ez a kártya az enyém valamiért nem tökéletes,valami gond van vele, megfogadom a tanácsodat, valakivel cserélek amig letesztelgetem a karit
hali
[Szerkesztve] -
Rover623
félisten
Az ATI-t is az LG-vel használtad?
Amúgy én úgy látom hogy te zsigerből utálod a ''Geforse'' kártyákat...jó pár éve nincsenek már ilyen szemmel látható különbségek a VGA kártyák színei között, a problémát inkább a monitorok szokták okozni...no meg az okos felhasználók, akik állítgatják a monitorokat, buzerálják a színprofilokat driverekben...
P.S.:
Az a ''Zafira'' véletlenül nem Opel...? -
VR6-Fan
veterán
-
apro
senior tag
válasz
Rover623 #1977 üzenetére
hali LG flatron LCd- L1730s. monitorom van
mi az a nativ felbontás?
1280X1024/32bit-a felbontásom és a képernyön a betüsimitások is be van kapcs de igy sem sokkal jobb, ezek szerint a kártya az NVIDIA még mindig nemlett jobb lehet akár melyik,
aszin árnyalatok még mindig aRIVA TNT szinten mozognek az Ati-hoz képest gyengébbek,
ez az én tapasztalatom és véleményem bocs ha valakit megbántanák vele,ezek szerint nem ez én kártyám ilyen csak, (ezek előtt volt RIVaTNT, ATI, Matrox, Zafiram, és most Geforse , de a külömdségek ugylátszik megmaradtak
köszi a válaszokat
hali -
apro
senior tag
hali
aszt szeretném kérdezni tőletek, hogy van nekem egy Inno geforce 7600Gt -Pci-is kártyám
egy ASUS P5B-E plussz lap Core2Dual 6300-as procko, Chiftech 430w-os táp 2X512 Geel ramok(800mhz) a kérdésem nekem most alapon megy minden, de nagyon nem vagyok megelégedve a 7600gt kép MINŐSÉGÉVEL !!! a régi ATI karim volt és sokkal jobb volt a kép minösége, már mindenféle beállitást modosítást állitgattam, de még sem az igazi, olyan mint ha mindig ''homályos) lenne, illet ve nagyon fakonak tünnek a szinek és akép élesség.
lehet hogy az én kértyámmal van a baj még garis egy hete hogy vettem
aki tud kérem irjon
köszi
hali -
Rover623
félisten
''Kedves'' érintettek...
Bár idejekorán jeleztem hogy nem tudom folytatni a toplisták kezelését, sajnos a mai napig nem sok jelentkező akadt a dologra...
Sokan megkerestek priviben, dicsérték az eddigi munkámat és reménykedtek hogy majd vki folytatja...de Achill3us-on (aki az adatokkal foglalkozna) és SN2O-n (aki esetleg a webes csinosítást csinálná) kívül eddig senki nem tett érdemi felajánlást.
Remélem ők az elkövetkező napokban egymásra találnak, máskülönben a toplistáknak gyorsan vége lesz.
Május 2.-től még a tárhely is kicsúszhat alóla, tehát még a mostani állapota sem lesz elérhető...
Ennyi volt, sajnálom...nagyon nem csodálkozom a történteken...úgy látszik kapni mindig egyszerűbb/jobb mint adni... -
VR6-Fan
veterán
válasz
error(HUN) #1973 üzenetére
nekem 4 csavaros modi van
.
amúgy a lyukak mérete asszem 2,23mm(ha a digitálius tolomérő nem csal..)
amúgy +1500ft van zalmanos verzió mind inno mind galaxy körítéssel!
a gyártoknak meg nem áll érdekében jó hütést gyártani....
(azért egy digit gépet kérnék kölcsön)
[Szerkesztve] -
error(HUN)
tag
válasz
VR6-Fan #1972 üzenetére
Köszönöm a biztatást,de:ennyi pénzért az Inno is nyugodtan megerőltethetné magát,de nem hiszem,hogy az a jó, hogy a gyári hűtéssel 70'C fölé megy a hőfok.Sajnos csak telefonnal tudtam képeket csinálni,de javítottam rajta prog-al.Megpróbálom még átalakítani 4 csavarosra is,csak ahhoz spec csavar (@2,5?)kell.Megfelelően formatervezve és alakítva nem lenne ilyen nehéz,de én házilag nem tudok alu-t önteni.Persze a 8 cm-es venti(csapággyal)sem olyan nagy extra,amit a gyártó nem tudna rátenni,főleg úgy,hogy kb.20ezer Ft-os kártyából percenként gyárt a gépsor 10-et.Ne érts félre,ez a gyártók hibája.
-
pszihó
aktív tag
válasz
error(HUN) #1960 üzenetére
Zseniális munka. Az inno meg elmehet 1 melegebb égtájra a hütőjével.
-
-
Hack3er
őstag
Nekem van egy Innos 7600GT-m a gyári hűtéssel,
Windows alatt kb 60fok, amit kicsit sokallok.
Nektek hány fokos gyári hűtéssel? -
gael
tag
Bocs az off-ért ,de ezt mem birtam ki: [link]
-
error(HUN)
tag
Próbáltam egy hűtésmódot,egyenlőre jól működik.
[link]
[Szerkesztve] -
MoT3C
csendes tag
Még dolgoztam a ramokon kicsit: 3dmark2005 [link]
-
edipqe
senior tag
Lehet hogy minden user boldogan elvan a 7es szériájával vagy szorgosan gyűjtöget a 8as-ra és olvasgat, meg irogat a 8-as széria totyikjaiba.
-
Macka
veterán
Csinálsz screenshotot Mark eredményről, CPU-ól, GPU/VRAM órajelekről, és idelinkeled. Rover majd beteszi magától. A screenshotot úgy csináld, hogy minden egy képen látszódjon. Mark lefutása után indítsd el az AtiToolt, Everestet, és együtt csináld a screenshotot! Amúgy menny pöttyöd lett?
-
MoT3C
csendes tag
Sziasztok! Szeretnék felkerülni az Nvidia 7600gs toplistára, kinek szoljak?
Vmodos tesztek megvoltak! -
proper
őstag
válasz
RoyalFlush #1950 üzenetére
milyet akartál rendelni?
ismerős, én 4mb-s vga-val nyomultam egyszer -
RoyalFlush
őstag
Nah ma frankón nem lett meg a 7600GT -m, aktívat rendeltem, de heatpipeosat küldött a nagyker ..
A régebbi konfigomat már megvették
Most egy 16MB-os PCI-os Bansheeval küldöm (kb. egy hétig). Elég hangos a coolere
-
Macka
veterán
Tegnap óta senki? Milyen topik ez?
-
lfajkusz
csendes tag
Kiváncsi vagyok mikor adnak már ki Nvidiáék egy újabb driver a Geforce 7-es szériához... Elég dühítő szerintem,hogy csak a Vistával meg az új 8-as sorozat driverei frissülnek. Ha meg lesz az új driver lehet nekiállok egy újabb tuningolásnak.
Egy észrevétel...
Nem értem én ezt a Directx10-es dolgot.
A ma kapható játékkonzolokban XBox 360, PS3 Directx9-es grafikus gyorsítókártyák vannak. Mindkét konzolt még ''pár'' évig fogják gyártani...viszont innentől fogva mivel ezekre a konzolokra nagyon sok játék készül(a játékok túlnyomó része) még egy jó darabig a Directx9-es kártyákat nem kell temetni. Ráadásul olvastam a 8600Gt tesztet...hmmm -
lfajkusz
csendes tag
válasz
JimBeam00 #1938 üzenetére
Mindegy melyiket választod. Én Galaxy tulajdonos vagyok és lehet, hogy hazabeszélek. Jól húzható alapból a kártya és a hűtése is csendes(ez nem utolsó szempont) Viszont hogy 575/1450(725) vagy 575/1500(750) a gyári belőtt órajel az már sokat nem számít. Valószínűleg úgyis kipróbálod mit is bír. Az én maximális tuningom 648/1700 volt...amit még biztosan lehetett volna finomítgatni, vagy másik hűtővel tovább javítani. Tényleg azt válaszd amelyik olcsóbb, több a gari. De ha bizonytalan vagy azért nézz utána a neten melyik kártyáról miket írtak fórumokban... azokból sok minden kiderül...
-
Macka
veterán
Nekem volt DELUX tápom-420W. Annyit róla, hogy anno a Bartonos-6800 Ultra-s konfigomnál nem volt képes beröffenteni a vízpumpát...
-
shteer
titán
válasz
JimBeam00 #1938 üzenetére
persze, a gyári órajelek a gainward kariján magasabbak, de egy kis tuninggal rásegítve a galaxy is megtáltosodik. persze nem akarom ráderőltetni. zalman klónnak lehet nevezni, kisebb mint a vf700, de attól még zalman
amúgy ilyen tulajdonságok mellett szt vedd amelyik szimpibb, olcsóbb, több rá a gari... a gainward előnye, h nem kell rásegíteni tuninggal.
szvsz bárhogy döntesz, nem fogsz csalódni -
JimBeam00
csendes tag
Rendben, értem, de javíts ki ha nem jól tudom hogy még így is ''csak'' 560mhz/1450mhz a Galaxy-s premiumos kari gyári órajele. Ezzel szemben a Gainward-os Golden Sample 575+mhz/1500+mhz. És azt olvastam hogy a Galaxy-s hűtő csak egy zalmann klón. Még így is jobban megéri a Galaxy-t venni? Csak azért kérdezem mert most egy árban mozog nagyjából a 2 gyártó terméke és nekem a Gainward-os vétele tűnik logikusabbnak.
Ne érts félre nem okoskodni akarok csak tájékozódni!
-
JimBeam00
csendes tag
Üdv mindenkinek! Most tervezem egy 7600GT (agp) vásárlását
de nem tudok dönteni hogy melyik gyártó kariját vegyem. Mondana valaki tapasztalatot,ötletet? Én most per-pillanat a Gainward Bliss 7600GT 256 Golden Sample AGP típúson gondolokodom, ez szimpatikus az emelt órajel miatt ill. 1 tesztben azt olvastam hogy nem rosszak a Gainward kártyái, de szemeztem a Galaxy Tecnhology által gyártott 7600GT-vel is, ez a Zalmann hűtés miatt volt szimpatikus, valamint pozitív dolgokat hallottam a Leadtek Winfast-ról is. Mit mondtok?
-
neoforce
aktív tag
egyenlöre ez csak proba kiváncsivoltam mien 64 biten mellesleg hát passz szerintem nem gyorsabb semmivel vagy lehet hogy processor utasitásokban gyorsabb vagy valami ilyesmi de ezt nem vettem észre... sajnos müködni müködik az ati tool de nem kezeli a vga drivert akárcsak a riva tuner sem
-
neoforce
aktív tag
szerintetek mivel huzzam a gpu-t vista 64 biten a riva meg az ati tool sem ismeri fel a vga drivert?
-
neoforce
aktív tag
mert hogy szerinted ez semmire nem jo? vagy mert miért is mellesleg nem hirdetem csak ez van !nah kérdés mennyit bir a gyári hütés? inno esetében
Amugy fogalmam sincs hogy ez most jo vagy nem deluxe lolmár 4 éve ez van és bajom nem volt soha vele a gamek rendessen mentek vele eddig is
[Szerkesztve]
A proci val együtt alapon sem sokkal kevesebb 5700-5900 között nem számottevö
[Szerkesztve] -
neoforce
aktív tag
-
neoforce
aktív tag
nah itt van kép 05 mark[link]
-
neoforce
aktív tag
hát az alap orajelen teljesitett pontszám az stimmel az kb ennyi nekem is 6000-6200 pötty 05 markba huzva sose probáltam de nem vágom hogy miért megy a stalker rosszabul erre válaszoljatok, mellesleg nem codegány tápom van ezt a 05 pontszámom is bizonyitja annyi mint mindenki másnak alapon szoval ennyi
-
proper
őstag
válasz
Rocketrider #1907 üzenetére
na akkor a kép
galaxy 7600gt rövid nyák + nv silencer 6 rev2
[link]
ha ez nem elégiti ki vágyaidat akkor szolj hogy milyen nézetböl szeretnél még képet
csak merül ez a xar és ennyire futotta jelenleg -
edipqe
senior tag
Macka:: Eleve gyorsabb kell, hogy legyen, hiszen a következő generáció képviselője.
na ez azért nem következik egyenesen 1ik a másikból, sajna. Jelen esetben igaz, ok ,de vannak kivételekpl.: vista-><-Xp
-
proper
őstag
válasz
Rocketrider #1907 üzenetére
de
holnap megyek a fönökhöz a gépért és majd tudok fényképezni
telefonnal nem akartam szenvedni mert az -
Ribi
nagyúr
válasz
neoforce #1901 üzenetére
''...nehogy már egy pentium d 3ghz proci nehajtson ki 1gb kingmax 667 mhz rammal 400w táppal egy 7600gt...'' El kell hogy keseritselek, de en 3.5G-n hajtott D820-am sem hajtotta ki annyira a 7600gt-t mint a mostani procim, es erre csak akkor jottem ra amikor valtottam.
valamint arban is olcsobb a 7600gt.
[Szerkesztve] -
VR6-Fan
veterán
-
neoforce
aktív tag
hát nemhiszem kicsit sokalom azt a 8000 pöttyöt ez inkább 7900 gs érték barátok között is mellesleg nehogy már egy pentium d 3ghz proci nehajtson ki 1gb kingmax 667 mhz rammal 400w táppal egy 7600gt szoval meg elözö hsz ben irtam tesztekben jobbnak bizonyul a 7600gt ez az ami megvezetett de sajna komolyabb játék megöli és én játszottam 6800 gt vel stalkerrel meg 7600gt vel is össze sem lehet hasonlitani a kettöt utobbival csak képregényként müködött
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest