- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- Videós, mozgóképes topik
- Projektor topic
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagy53
nagyúr
válasz
Redneck #6342 üzenetére
A 76GS DDR2 sem rossz a lapodhoz, a mai játékokhoz nagyon kell az a plusz 4 pixelfutószalag és egy vertex shader, A nagyobb memória órajelekkel járó hasznot szerintem nem tudod a 4x es AGP-vel kihasználni, amit a DDR3 memória jelent.
Az árkérdésbe nem tudok beleszólni, addig nyújtozkodj, amíg a takaród ér! -
Invisibility
csendes tag
válasz
Redneck #6305 üzenetére
Annakidején én is DDR2-vel kezdtem a pályafutást és 4 hónapot bírt.
Épp egy LAN partyn (péntek este ráadásul) a Conflict Global Storm coop mod nyomása közben szines csíkok jelentek meg a monitoron vízszintes, és függőleges irányba. Azt hittem eldobom az agyam. Még szerencsére Gofish cimborámmal dettó ugyanolyan gépet vettünk és kipróbáltuk az övében. Nálla fél óráig tökéletesen működött, de (szerintünk újra felmelegedett) nem sokkal később nálla is ezeket a hibákat produkálta. És akkor még szó se volt semmiféle tunningról. Mivel hogy a LAN partynak mennie kellett, szombat reggel felkerestem a vásárlás helyét (BirdPC Szeged) ahol közöltem a problémát, és nem adtak csere karit mert vásárláskor nem fizettem plusz 5%-ot valamilyen hülye cserebaromságra. Akkor már lassan olyan ideges voltam hogy megfolytom a tagot a púlt mögött. Épp előtte vettem egy NOKIA 6230-as telefont aminek 3 hétig voltam boldog tulajdonosa, mert inkább beadtam és kiváltottam egy 7300GS 128 DDR2-es karit ami fele akkora volt mint a GT. Passzív hűtéssel rendelkezett ami annyi megyugvást hozott hogy legalább kussba volt. De a lényeg hogy a LAN party ment tovább, de mai napig érthetetlen hogy miért adta be a derekát egy 4 hónapos kártya ami semmilyen eszközzel / programmal nem lett megpiszkálva.....Ezért is jó az SLI...
-
pok.tom
aktív tag
válasz
Redneck #6029 üzenetére
ne észnélkül.. 1szerre csak 1et próbálj
kezd el húzni gput, hűtések álltalában bírni szokták a tuningot de azért figyelheted h. ne égesd szét.. szal addig téped míg bírja.. nem hibázik ah. észeleted is gaméban.. én 3dmarkal szoktam tesztelni mert van mikor nem látok hibát de mégis kevesebb pontot kapok, és akkor érdemes visszavenni a tuningot.. mikor kitapasztaltad h. mennyit is bír utánna hagyod azon az órajelen a gput majd memóriátis is u.i. szisztémával kezded tuningolni és végül megtalálod a legmagasabb tuningot, persze most csak szoftveres tuningról beszélek.. -
fiftyke
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest