- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Invisibility
csendes tag
válasz
Redneck #6305 üzenetére
Annakidején én is DDR2-vel kezdtem a pályafutást és 4 hónapot bírt.
Épp egy LAN partyn (péntek este ráadásul) a Conflict Global Storm coop mod nyomása közben szines csíkok jelentek meg a monitoron vízszintes, és függőleges irányba. Azt hittem eldobom az agyam. Még szerencsére Gofish cimborámmal dettó ugyanolyan gépet vettünk és kipróbáltuk az övében. Nálla fél óráig tökéletesen működött, de (szerintünk újra felmelegedett) nem sokkal később nálla is ezeket a hibákat produkálta. És akkor még szó se volt semmiféle tunningról. Mivel hogy a LAN partynak mennie kellett, szombat reggel felkerestem a vásárlás helyét (BirdPC Szeged) ahol közöltem a problémát, és nem adtak csere karit mert vásárláskor nem fizettem plusz 5%-ot valamilyen hülye cserebaromságra. Akkor már lassan olyan ideges voltam hogy megfolytom a tagot a púlt mögött. Épp előtte vettem egy NOKIA 6230-as telefont aminek 3 hétig voltam boldog tulajdonosa, mert inkább beadtam és kiváltottam egy 7300GS 128 DDR2-es karit ami fele akkora volt mint a GT. Passzív hűtéssel rendelkezett ami annyi megyugvást hozott hogy legalább kussba volt. De a lényeg hogy a LAN party ment tovább, de mai napig érthetetlen hogy miért adta be a derekát egy 4 hónapos kártya ami semmilyen eszközzel / programmal nem lett megpiszkálva.....Ezért is jó az SLI...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest