Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Speed®

titán

válasz Invisibility #6315 üzenetére

A hszemben a CPUsupport list oda mutat éppen..valóban 1066os C2Dket támogat a lapod max. De E6700 50k körül felejtős több okból is. Egyrészt qrva drága, másrészt mér 30-35 körül hozzá lehet jutni, harmadrészt a lapod miatt nem jutnál vele előrébb, mint egy 20ks E4500al pl. Amit Rick4 írt, az is elbukik azon, hogy az E6320nak nagyon alacsony a szorzója (7), így ha 3GHz közelébe szeretnéd tornászni, magas FSBn (400+) kéne járatnod, amit az 570SLI nem bír. Szóval mindenképpen olyan procit kell választanod, aminek 9-11 a szorzója, hogy 300 környéki FSBvel elérhesd a plafont. És megnyugodhatsz, nem azért ajánlom az E4500at, mert sz@rabb érdemben az E6700nál ;) Azonos órajelet (3-3.2GHz) feltételezve elenyésző a teljesítménykülönbség köztük, inkább csak árban érzékelhető..én egy 3.5GHzre húzott E6550et cseréltem le a legkisebb C2Dre, az E2140re, amit 3.2GHzen járatok. Kemény 15k volt a proci akkor és mot már 10 körül dobálják, mégis teljesen elégedett vagyok vele, bivalyerős kis dög, alig lassabb. Szóval a 2M cachet tartalmazó E4500 szerintem best-buy a számodra. Arról nem is beszélve, hogy az E6700 még a kezdeti példányok közé tartozik, nem gyengén melegedős darab. Kihagyós. Azoknak való, akiknek van olyan deszkájuk és hűtésük, hogy 4GHz körül-felett tekerjék. Nomeg azoknak, akiknek antituning lapjuk van. De a tiéd nem egészen az.
    "ki is szemeltem azt ami lehet hogy még a 7300GT-ket is jobban kihajtja."
    Játékok szempontjából már most is ki vannak hajtva, szóval ne várj csodát.
    "sokat számít ha a processzor "támogatja" az nForce 570 sli chipsetet?"
    A chipset támogatja a processzort. Jelentősége kimerül a működőképességben :)

De ez legyen a zárszó a témában, vannak megfelelőbb topikok erre.

Új hozzászólás Aktív témák