- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Videós, mozgóképes topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Akciókamerák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Androidos fejegységek
Aktív témák
-
Bobbacsi
veterán
válasz
B-L-A-C-K #4966 üzenetére
Itt sem találsz ?
Bővebben: link -
VINIKOR
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #4940 üzenetére
A P4-es procik 200MHz FSB-je nem tudja kihasználni a DDR2 RAM magasabb órajelét. Ugye ebből négyszeres szórzással lesz 800MHz FSB ----> kicsit lejjeb tekersz a 800MHz-es FSB-hez: Bővebben: link
A DDR2 időzítése meg sokkal rosszabb a ''régi'' ramokhoz képest, bár ezeket lejjebb lehet állítani 5-5-5-15-ről.
Egy jó AGP / DDR-RAM konfig is simán hozza azt mint a PCI-E / DDR2-RAM-os. -
x_o_n
veterán
-
Boxer001
veterán
válasz
B-L-A-C-K #4821 üzenetére
akkor olvass vissza...és rájöhetsz barátocskám, hogy kurvára nem sajnálom rá, csak egyszerűen nagy ívben fosok rá, nem érdekel. Különben már a karin virítana. Legutóbb ezzel a témával kapcsolatosan írtam is ide, hogy volt egy 4k-s lehetőségem egy full érintetlen cu-ra, azóta nem tudom, hogy milyen atmoszférán kering a dolog, de már nem is érdekel. Tunningolni úgy se tunningolok, nem megy olyan jól a kari, hogy dicsekedhessek vele, meg a gépem is kevés, hogy bármilyen jó eredményeket el tudjak vele érni. Köfi hogy leesett a téma
-
-
Möhe
addikt
válasz
B-L-A-C-K #4607 üzenetére
Köszi,de nem akarom túlfeszíteni mert gyári a hűtőm rajta és még nem akarom hogy elfüstöljön!Most 570/1040 megy, a konfogom már kicsit régi de ezzel 7900-at kapok 3d03-ban, a MOHPA-ban(nyúzza vki ezt mostanában?kéne 1 kis segítség) kicsit belassul mikor a japók mindenhonnan repcsivel lőnek rám!Csak ezért gondoltam hogy meghúzom pötyet! kössz
-
werwolf
csendes tag
-
kovsol
titán
-
Shalala
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #4136 üzenetére
Aztmondod a leadtek hutese se jo? Valoszinuleg nem is fogom huzni.
Ha 60 fok korul tartja az nekem mar elegendo.
inno3d-t nem igazan szeretnek mert mostanaban sokan irtatok, hogy tonkrement.
plusz hutesre nem igazan szeretnek fizetni.
Ha van valami olcsobb es jobb kombo (kartya+zalman), mint a leadtek akkor irjatok mar le.(kiveve inno) -
anjani182
őstag
válasz
B-L-A-C-K #4024 üzenetére
Csütörtökön veszem a kezembe a karit! Nem változtatom meg, mert 2 gépem van végül is....egyik otthon, másik itt ahol vagyok most! Amit beirva látsz az keverve van most, amig meg nem lesz az új alaplap, proci, mem, a vidkari meg érkezik ugye a héten!
Tehát marad a 3000+ Barton gép 6600 GT-vel, LG 710B-vel, 512ddr, Audigy2, Creative T2900, Logitech egér és bill, Codegen ház...stbstb..az új gépem meg 6800gt, 1024ddr, athlon 64 3000, samsung 710n, logi bill,egér, z3, vmien asus lapot nézek majd, ja meg a DTK házban lesznek ezek, lg 4163 iro stbstb...kb ennyi -
Aktív témák
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest