- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz jeselivo #21019 üzenetére
az 1-2 dolcsis vacakoknál nem foglalkoznék ugyanakkora összegű biztosítással. vagy benyeli az ember, mert olyan csekély az összeg, hogy még a 4 nap levélváltást sem éri meg. de ilyen összegnél azért újra lehet küldetni velük.
azért a paypal is véd, ott is lehet kopogtatni, ha a GB nagyon kekeckedne. de pl 100 dollár fölött meg már nem oszt nem szoroz a 3-4 dolláros biztosítás, ha ezzel az elvesztés esetén sokkal gördülékenyebé válik az ügyintézés.
biztosítás esetén mindig regisztrált postával adják fel, így aki a regisztrált potára van ráizgulva annak is jó, mert ingyen posta + biztosítás olykor olcsóbb, mint a sima regisztrált posta.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
PNP
őstag
válasz jeselivo #21026 üzenetére
Nincs különbség ilyen szempontból, ez csak azért van, hogy ne lehessen nem regisztráltra biztosítást kötni (és visszaélni esetleg vele). Amúgy a Belga TN (LVS kezdetű) az pont nem sokat ér, mert nem kell aláírni, az összes többit elvileg igen. Ha mégsem, akkor a postás csinál valamit rosszul, vagy jól (mondjuk ismer, és bedobja a postaládába).
-
cidalain
veterán
válasz jeselivo #21026 üzenetére
nekem az autós kamerát NL regisztrálttal küldte, házig tudtam követni (Mo-on is a posta rendszerében), és alá kellett írnom a postásnál az ívet átvételkor.
azt unregistered post (0 $) + insurance (~1,5 $) módon kértem.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
13rainiaC
csendes tag
válasz jeselivo #21019 üzenetére
A Belgium Registered csomagok nekem is nagyon lassúak. Az eddigi negatív rekorder 40 nap (naptári nap) alatt jött meg. Én is aggódtam, meg le is mondtam már róla, de megjött. "Szerencsére" van most egy ami ezt szeretné megdönteni, már 33 napnál jár...
A leggyorsabb eddig 18 nap volt nekem, de jellemzően 20-30 nap között szoktak lenni.
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz jeselivo #21648 üzenetére
A. Postai vámkezelés - kell X
- de ugye ezt végül nem kell majd kifizetnem, ha elfogadják a számlát/fizetési bizonylatot? -nem kell ha nem fizeted az áfát.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
cidalain
veterán
válasz jeselivo #22626 üzenetére
igen, igen. főként attól.
nekem egy 16 dolláros tétel volt eddig a legnagyobb, amit szó nélkül újraküldtek. egy BT billentyűzet volt, és nem működött megfelelően, majd miután ezt videóval bemutattam felajánlották a refund/újraküldés verziókat. újraküldettem.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Tommmysun
senior tag
válasz jeselivo #26709 üzenetére
Lehet úgy van ahogy te mondod, de én azért gondolnám, hogy ilyenkor már itt van az országban, mert volt olyan csomagom is, ami ez után a bejegyzés után, már 1,5 nappal a postás kezében volt, tehát én úgy gondolom, hogy ilyenkor már a belga posta átadja Magyarországon a központi elosztónak, de aztán az is lehet, hogy ilyen baromi gyorsan ide ért Belgiumból és jött is rögtön az elosztóból.
[ Szerkesztve ]
-
Tommmysun
senior tag
válasz jeselivo #26714 üzenetére
Persze, köszi tudom, egyelőre nem aggódom, meg nem tehetek mást, mint várok türelmesen. A legrégebbire meg biztosításom is van, szóval ha nem is jön meg, akkor sincs az idő kiesésen kívül más buktám. csak azért érdekes, milyen random módon jönnek meg ezek a belga csomagok, van amit sokkal később rendeltem és már rég itt van!
-
Tommmysun
senior tag
válasz jeselivo #26725 üzenetére
Lehet, jobb ha nem látjuk
Igaz nem kínai posta, de egy kis támpont ..: From A to B
készíteni kell egy ilyen cuccot és feladni a GB-nek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Samsung LCD és LED TV-k
- Napelem
- Politika
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.