Hirdetés
- RAM topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Korrekt táblagépet dobott össze a Motorola
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED monitor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
tekknopit
csendes tag
Sziasztok.
4nappal ezelött érdeklödtem a forumban,illetve probáltam egy kis infót gyüjteni az adott szituációrol.
Január 25.én fel adtak nekem egy csomagot a Fas-23 raktárról,ami elvileg Csehországot jelent. Érdeklödtem a fórum hallgatóságától hogy miért nem találok semmi infót az adott Tracking numberre,egy oldalon sem.Shipping Methods: DEPEURM2
Tracking Number:
RC*********DE(nyilván személyes infók miatt nem irtam számot,csak mégis látszódjon a Tracking formátum)Akkor azt a választ kaptam hogy türelmetlen vagyok,ne rendeljek Gearbeströl és hasonlóak. El telt jópár nap és egy keresö sem látja még mindig a nyomkövetési számot. Kezd a szitu nyugtalanitani mert viszonylag értékes dolgot rendeltem. Tényleg csak segitségre lenne szükségem hogy miért Registered Business Letter with declared value Germany a küldemény, ha elvileg Csehországi a raktár?
Egy oldalon volt csak pár infó foszlány a csomagról,ahol ténylegesen Csehországi származási helyet irnak(http://parcelsapp.com)
Zavaros az egész,nem is értem hogy miért ennyire infóhiányos a küldeményem.
Gearbestnek is irtam,válaszult azt kaptam hogy 2hónap is lehet a szállitási idö(5napot igér az EU raktár),vagy érdeklödjek a helyi postámnál hátha ott a csomag.(nem lát a posta rendszere ilyen nyomkövetési számot)Kérlek titeket ha van ötletetek segitsetek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- E-roller topik
- Eredeti játékok OFF topik
- RAM topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC
- GAMING Nitro5 GTX 1650 4gb i7-9750H 16gb ram 500gb ssd 17col FHD 120HZ Win11
- Microsoft Surface PRO 3 12col 2K TOUCH Intel core i5-4300 8gb DDR4 ram 256gb ssd win11
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest