- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Azonnali fotós kérdések órája
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Asztrofotózás
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
andrisbandi
őstag
Gearbest "biztosítás" tapasztalatok.
- Bontva hozta a DPD a csomagot. Szólt a futár, h baj van. Átnéztük kb a fele cucc hiányzott.
Én hülye átvettem. A futár hivatalos formában lekönyvelte a hibás átadást. (Fényképek, PDA-jában megfelelő rublika.)A GB-nél indítottam a reklamálást.
Húzták vonták majd egy hónapig, nem akartak fizetni.A Papypal segít, gondoltam.
Elöször ott is a Gerabesttel kellett tárgyalni a PP felületen.
Ott már ajánlottak 30% kártérítést. Plusz befenyítettek, h ez fel fog kerülni a kartonomra, a következő reklamálásaim elbírálásánál figyelembe lesz véve.
Nem fogadtam el, kértem PP döntést az ügyre.A GB újraindítatta az ügyet, egy új témakörben, mert az előző megnevezése nem volt jó nekik.
Itt már kezdett gyanús lenni, h cumika lesz.
A GB megint kapott 30 napot az újraindítással a reagálásra.
Új ajánlatuk 75% bánatpénz volt.
- Mint utólag kiderült, ezt el kellett volna fogadni.A kért PP döntés nem várt eredményre vezetett.
Hiába volt "GB biztosításom 16$", hiba ítélt a GB meg részleges kártérítést (DPD hibás teljesítés bizonyított), a Paypal átírányított a rendőrségre, és a feljelentésről kapott dokumentumokkal tudom majd folytatni a reklamálást.
Csak ilyen dokumentum feltöltő gomb látszik a PP-os folyamat ábrán, vagy zárhatom az ügyet.Nekem annyi ebből a tanúság, h nem szabad biztosítási pénzt fizetni a Gearbestnek. Valamint tilos bontott, hiányos csomagot átvenni.
Ha van más alernatíva a Gearbestet, és a DPDt is kerülni kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Megújult a PROHARDVER!
- Sorozatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Apple MacBook
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PlayStation 5
- The First Berserker: Khazan
- További aktív témák...
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest