Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- LG LCD és LED TV-k
- Skálázhatóvá tenné a ferroelektromos memóriákat az FMC és a Neumonda
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
sepsi0
őstag
EU raktárnál nem volt áfa, Angliából jött, de ott van az EU Express.
Én sem akartam drága vászont venni, sokat agyaltunk mi legyen helyette. Fal az nem az igazi, lepedő vicces, roló jó lehet, de az sem olcsó.
Szerintem 16-ért nem drága a vászon, igaz van benne egy kicsi hullám, de a proji sem 200eft, az egész család élvezi. Tv sem fullos itthon (samu 47"),házimozi 12 éves Philips, nincs 1 millám az "igazi élményre", úgy voltam jó ez nekünk, jó lett. Tv nem kell, az összes helységben éjszakai sötétet tudok csinálni, tvt tényleg nem veszek már, 2x3m-es mozi megvolt 60eft-ból.Bocs most nézem csak 2x2m-es a vászon....
-
válasz
sepsi0 #19092 üzenetére
Beindította a fantáziámat
Nem feltétlenül az általam linkelt típus, inkább csak maga a kínai projektor történet. Vászon mindenképp kell hozzá a megfelelő minőséghez? Nem elég a sima, fehér falfelület? Összesen akkor 135 dollár volt a termék, nem kellett áfát + vámot fizetni az EU raktár miatt?
(#19094) kcsa: nem pontosan ez a típus érdekelt, inkább csak a tapasztalatok, érdemes-e foglalkozni a dologgal egyáltalán. Nappal egy projektort nem igazán használnék, esetleg hétvégén, de akkor meg lehúzom a redőnyt.
-
sepsi0
őstag
válasz
sepsi0 #19092 üzenetére
Huh ez lemaradt, Excelvan 720D.
Bár én 135$-ért vettem EU raktárból. -
sepsi0
őstag
-
gingerbalm
aktív tag
válasz
gingerbalm #19089 üzenetére
megoldottam: kijelentkeztem az appból, engedte kosárba tenni, aztán visszajelentkeztem, és maradt a kosárban, hurrá
-
gingerbalm
aktív tag
Ezt a ventit csak én nem tudom az appos kosárba tenni? Folyton kiírja megnyugtatóan, hogy add to cart, akár 5-re is, de mikor a kosárhoz lépek, már üres. Webes felületen teljes áron van, ott látom is a kosárban, de az appban nem jelenik meg.
-
Sziasztok!
Valaki vett már GB-ről projektort? Egyik ismerősöm eBay-ről vett ettől az eladótól egy GP-9 típusút 1 hónapja, nagyon meg van vele elégedve egyelőre. Személyesen még nem láttam a képét, ő TV helyett használja. Gearbesten is láttam hasonló típust, jó értékelésekkel.
Mennyire jó alternatíva ez filmezésre, alkalmankénti sport közvetítésre? Egyáltalán lehet ebben izzót cserélni? Nem ismerem a projektorok világát, nincs semmi tudásom róluk, főleg nem a kínai típusokról.
-
sepsi0
őstag
válasz
Beni2360 #19083 üzenetére
Ne vedd meg a 3C-t.
Vegyél inkább 3G-t 30 $-ért nagyon jó vétel, 10$ a különbség. USB3 port, 1000 lan, 2 mag, ram,....Vagy várj, ezután biztos lesz akció a sima 3-ra is ami most 27$, ez van nekem itthon jelerősítőnek, brutális wifije van, eddig a legjobb wifi routerem.
Én a 3-at 30-ért a 3G-t 50$-ért vettem, de így is megérte.... -
Kozy10
tag
válasz
Beni2360 #19080 üzenetére
Xiaomi Mi WiFi 300M Amplifier 2 English Version
4.99$
kód: wsssport6bocsi a dupla posztért,ja és ez ráadásul nem is az amit kerestek
-
Beni2360
félisten
Hi.
Erre valami kupon nem volna a héten mintha láttam volna de nem találom.
Eredeti Xiaomi Mi 300Mbps WiFi Router 3C angol verzió -
Kozy10
tag
válasz
attiati #19073 üzenetére
az a termék cikkszáma:
nyisd meg a termék lapját és jelöld ki azt a sort ahol a termék megnevezése van felül, így már látszani fog az sku szám
normál esetben ez nem látszik
amúgy a csomagoláson a vonalkód feletti számsormaestro87 jobb képet tett be közben
az enyémet töröltem is
-
attiati
veterán
Gearbest garanciáztatásnál mi az a SKU number?
Valami fehér címkén kellene lennie, de nincs ilyen. És ha ez a terméket jelöli, akkor a rendelésszámból mi a fenéért nem képesek visszafejteni?
A 3. levél után még mindig képeket kérnek a termékről, miközben 3x elküldtem. Érdekes egy banda ez is.
-
AcCEsS
senior tag
Erre az - állítólag -, hideg érzetet adó törölközőre nincs valami kupon?
-
-
cidalain
veterán
Lassan mar a klotyopapirt is kinabol vesszuk flash sale-lel vagy kuponnal?
-
Köszi a válaszokat ha lesz megint kupon én is beneveznek egyre
-
lacko6
senior tag
HI.
A mi home app,server location-nal a 2 tyuklabas a china vagy a sok tyuklabas ?
-
KamuMazsola
őstag
-
Ez a xiaomi toll ennyire jó mert látom milyen nagy itt rá az érdeklődés
-
palika!
csendes tag
válasz
cidalain #19042 üzenetére
Szia,
És megírnád azt a kuponkódot a mikroszálas kendőhöz? Köszi.Más:
Nemrégiben rendeltem együtt egy SD kártyát és egy kis összegű HDMI adaptert. Időközben a HDMI adapter feleslegessé vált. A státusz még Processing. Korábban olvastam, hogy Packed státuszig még lemondható a rendelés. Én viszont csak a HDMI adaptert szeretném lemondani, míg az SD kártyát továbbra is szeretném és akkor indíthatnák azt önállóan. Erre van lehetőség a GB-nél, bevett gyakorlat? Vagy csak félreértenék a kommunikációt, az egész rendelést törölnék és még az SD kártyát sem küldenék? Köszi a segítséget. -
mate1396
tag
Sziasztok!
Rendeltem egy KDZ ED9-es fülest de nem igazából vagyok elégetett. Vagy kiesik a fülemből vagy kényelmetlen hangminőség se nagy cucc magasak jók ennyi. Ilyen esetben lehet valamit tenni vagy így jártam ?(jah és egy kis helyen le van kopva a festék bár ez nem érdekelne)
-
zeon.hu
nagyúr
Nem bírtam már ellenállni, Xiaomi Mijia éjszakai lámpa berendelve
GBledmi kuponkóddal $7.99. -
cidalain
veterán
válasz
kicsi007 #19038 üzenetére
Mivel a legtobb esetben ingyen van a posta, nyugodtan vehete kulon is.
Ennek a legnagyobb elonye egyben az is, hogyha elveszik a csomag, akkor csak egy resze ugrik, ha egybe veszed meg, es elveszik akkor minden.En nagy ertekunel szoktam ugy hogy ingyen posta biztositassal, es akkor nekem legutobb holland regisztralttal jott. Ala is kellett irnom a postasnal. Raadasul a magyar posta kovetoje is jelezte, amint az orszagba ert (mas kerdes, hogy rosszul, mert mar nalam volt a csomag, es a track szerint meg valami kozponti elosztoban dekkolt)
Mondjuk ha akarsz ilyet, akkor meg nem jo szetbontani a rendelest, mert akkor a postakoltseg novekszik.
Mas:
Hogy rohadnanak meg az akciok. 2 napja vettem a mikroszalas kendot 0.99-ert, erre most meg latom a facen hogy koponozhato 0.09-re. Nem lehetne valami akcioelorejelzo? -
kicsi007
tag
Sziasztok!
Ha rendelek apróságokat (káddugó, szilikontok joyhoz,stb.) kb. 30$ értekben, milyen szállítási módot érdemes választani?
Valamint itt olvastam, hogy ha kérek biztosítást, s az untracked opcióval együtt veszem meg ezeket, akkor is kapok TN-t a biztosítás miatt. Ha ez megy, akkor így csinálnám. Valaki szokott így rendelni?
Előre is köszönöm a válaszokat! -
Beni2360
félisten
Éppen most állt meg egy dpd furgon a szomszéd előtt, hozott egy nagy csomagot neki.
Dolgoznak még péntek Du. is. -
cidalain
veterán
de nem EU Expressel rendelted
nekem is van ami hamar befut, a toll nekem is 13 nap volt. de általában inkább 20-25 napot utaznak a cuccok. ezen felül most már többször előfordul hogy eleve 3-4 napot tökölnek, mielőtt shipped out lesz a termék. ezek alapján egy sima cucc most már inkább 1 hónap a rendeléstől nézve sajnos. -
sambenez
addikt
válasz
adamfriday #19027 üzenetére
Mert a DPD nem tudja, hogy kínában van, és ez egy automata üzenet neked.
-
UHHH
őstag
válasz
adamfriday #19025 üzenetére
Az csak arról szól, hogy a GB megrendelte a DPD-nél a szállítást. De a cuccod még Kínában figyel.
-
adamfriday
senior tag
Ahogy elnézem az előzményeket, ne nagyon foglalkozzak azzal, hogy szerdán jött a DPD-s üzenet 2-5 napos kézbesítésről (EU Express).
-
yoshi77
csendes tag
Ugye tudjuk hogy ma reggeltől HK raktárból is elérhető az EU express szállítás.
))
-
bul07
nagyúr
válasz
V.Stryker #19022 üzenetére
Na igen de mikor meg hogy, hónapok
2015-be volt a sok DPD csomag eltűnés és akkor is szeptemberbe(vissza lehet keresni DPD-re kidobja)
És olyan 25-30 eset csak erről a fórumról, telefonok tabletek miegymásHa jól emlékszek 2015-be volt ám olyan eset hogy a paypal se térítette vissza, elutasította a kérelmet
És talán egy fórumtárs közbenjárására oldódott meg valahogy a dolog -
UHHH
őstag
válasz
CactuS #19017 üzenetére
Augusztus vége óta van elakadva UK-ban ( nem, nem Kínában! ) a csomim, most írt a dpd, mert már huszadjára reklamálok: "We will start the searches. Please kindly note that an investigation takes seven days after which we will advise you of the outcome." Csak az a baj, hogy már egy hete is itt tartottunk. Szerintem meglógtak egy pár kamionnal. De ez tuti egyedi eset, korábban minden megjött flottul.
-
wierra
senior tag
Yeelight Ceiling Light CN rakát, EU Express szállítás
Szept. 11: rendelve, fizetve
Szept. 14: DPD SMS megkapva
Szept. 15: GB üzenet megkapva, hogy útnak indult a csomag -
WestBam
senior tag
Ebből a feketéből még van egy 0,59$-ért.
-
V.Stryker
nagyúr
Arra én is kíváncsi lennék, hogy EU expressz szállítással mennyi szokott lenni reálisan a megérkezési idő. 16 napja várom,hogy a tracking frissüljön, de még mindig semmi.
-
cidalain
veterán
Mi band 2 befordított patentos, kívül textúrás szíj 0,1 USD. Pontozható is ráadásul!
Csak a fekete-fehér csíkos akciós
Forrás Mi band topic -
gulac12
tag
válasz
nimfas #18984 üzenetére
A Xiaomi Mi A1 változást hoz a korábbiakhoz képest, legfontosabb az Android One projectben való részvétel, ami azzal jár, hogy a Mi A1 vegytiszta zöld robotos rendszert futtat néhány Mi szoftverrel megspékelve, egyelőre nougatos alapokon, de még az idei évben befut az Oreo frissítés.
-
szacsee
nagyúr
válasz
szacsee #18751 üzenetére
Sziasztok!
Meddig érdemes várni, ha elakadt egy express csomag?
8-án írtak, hogy 3-4 munkanap a válasz.
Cr-10 tickettemre is szarnak válaszolni.
Úgy érzem részemről ennyi volt a Gearbest-be fektetett bizalom tűréshatára.
Nem azért fizetek drágább szállításért, hogy aztán annyit várjak, mintha hajóval jönne.
1-2$-os aprólékokkal érdekes nincs baj, felette meg elakad a csomag, sérült a termék stb...
Új hozzászólás Aktív témák
- Prince of Persia: The Lost Crown - Befutottak az iOS és Android kiadások
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mikrotik routerek
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- Éjszakai műszak
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest