- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
murdock25
tag
Valakinek van tapasztalata DJI drónok és Gearbest kapcsán? Egy Mavic Pro Combo-t szeretnék rendelni. Ekkora méretben/értékben az EU Express / EU Registered változatok révén valóban lehet vám/áfa mentesen megkapni az adott terméket?
-
beg
veterán
válasz
eddieke666 #18191 üzenetére
Ruizu termékeit nézd meg. Az X02-ben biztos van magyar nyelv, ilyen van nekem is.
-
eddieke666
aktív tag
Nem tud valaki bevált normális mp3 lejátszót ajánlani?
Nem lenn ha gond ha véletlen a magyar nyelv is benne lenne.
Metál ,blues,rock zenék mennénk rajta,nem tudom ez mennyire számít.Üdv E.
-
Castell
aktív tag
válasz
kicsi007 #18189 üzenetére
tényleg szerencséd volt, nekem a minap kibontották a csomagom, ezt onnan veszem, hogy snicerrel fel volt vágva a fólia és csomagzáró szalaggal összekókányolták, szóval így kaptam meg. A rendelés összértéke 19 usd volt, a csomagolásra fele annyit írt a gearbest, szerintem ezért bontották ki, de természetesen nem lett belőle "vámolás."
-
kicsi007
tag
válasz
kicsi007 #18015 üzenetére
Sziasztok!
07.31-én rendeltem belga postával 1 db. médiaboxot, 1 db. air mouse-t, iletve 2 db. Xiaomi wifi jelerősítőt (61 USD értékben). A tracking szerint 08.09-én érkezett meg az országba, s ma vettem fel a postáról!
Egy kicsit izgultam, hogy megkapom-e, lesz-e vám, de szerencsére minden rendben volt! -
AtiSnatch
aktív tag
Nekem is 1 jött.
Silent nem az 50cent de azért vannak elveim
-
zacci
aktív tag
NL-es szallitas 10 nap alatt faltol falig. Ebbol kb. 3 nap a posta szarakodasa volt. Ez mar igen jo ido !
-
Krogoth
senior tag
Majd a fejleményekre kíváncsi vagyok, hogy ti is 1 darabot kaptok-e, vagy csak nálam maradt ki 1.
-
Krogoth
senior tag
Hy.
Rendeltem egy ilyet
Ezen már 1 darab van a címben is, viszont mikor rendeltem még 2 darab volt.
Csomag felbontásáról nem készítettem videót.
Ilyen esetben érdemes írni nekik, vagy videó hiányában nem tudom bizonyítani így fölösleges?(#18174) AtiSnatch
Talán USD-re kell állítani a pénznemet és jó lesz. -
AtiSnatch
aktív tag
Paypal fizetésnél másnak is ezt írja ki?
"SetExpressCheckout API call failed. Detailed Error Message: Order total is invalid.Short Error Message: Transaction refused because of an invalid argument. See additional error messages for details.Error Code: 10401Error Severity Code: Error"
-
Zolee_70
senior tag
2017-08-10 14:15 Your shipment has been delivered to the postal operator of the country of destination and will be delivered in the coming days.
10.-e óta a Postán van a cucc. Szerintetek meddig kell még várnom? A Posta nyomonkövetésben nem látszik, belga postán és a track17-en igen.
-
Az hogy lehet hogy a dpd tracking-nél változnak a dolgok, eddig uk-ből ment az elosztó felé hajnal 1 órakkor, most ránéztem és már Best (NL)-t írt, hogy onnan megy oda 21 órakkor. Ez hogy lehet?
-
zacci
aktív tag
Ha nyomkovetessel rendelted a cuccokat, akkor kapnod kellene trackinget. Elvileg ugyan azzal a szallitasi moddal kuldik utana a hianyzo darabot. Ha jol emlexem kulon rendelesi azonositot nem fog kapni.
Irj nekik ticketet, mert hajlamosak elfelejteni szolni dolgokrol. Nekem volt, hogy tobb mint 1 hetig packed allapotban volt a rendelesem es mikor rakerdeztem, hogy WTF ? na akkor kinyogtek, hogy ja ize nincs 1 dolog raktaron es nem is lesz. Hat bazzeg, es ha nem kerdezek ra, akkor orokre igy maradunk ?
Neha verni kell az asztalt, mert vagy kevesen vannak es el vannak havazva, es vagy figyelmetlenek, vagy csak szimplan idiotak. -
zacci
aktív tag
Hi,
Elvileg 15-20 nap a hivatalos vallalasi ido az egyetlen HK-s szallitasi lehetoseggel, de termeszetesen nem problemazok, ha 1-2 napot kesik. Bar nincs karacsony, es az eddigi csomagok a feladastol szamitva mind idoben ide ertek, igy azzal szamoltam, hogy a vallalt idoben meg fog erkezni. A szabimat is ugy idozitettem, hogy eppen akkor erkezzen meg es tudjak vele foglalkozni, lollerezni stb.
Az ilyen 40 napos szallitassal jol ki is baxnanak velem 8(
A nagyobb gond az, hogy ugye most mindenki akciozza ezt a lollert, es ha ezek itt most tokolnek, elqrjak a megrendelest, azzal annyi ido elmehet, hogy vege lesz az akcios idoszaknak oszt akkor mar se jo ido, se loller. 500+dodoert meg mar nem veszem meg. Pont ez a 400 alatti osszeg az a lelektani hatar nalam, amiert azt mondtam, hogy legyen.
Persze mind2 levelben(2 tracking) mar 8-18napot irnak. Ezt nem tudom ossze kell adni, vagy amblokk ertendo
Azon kivul, hogy kifizettem az arat gyak. semmi sem stimmel abbol amit igertek, de mar nem akadok ki ezen -
UHHH
őstag
eu express: harmadikán indult, ma 13h-kor volt BP-n, holnap kiszállítják! Silent77-tel egyszerre rendeltem.
-
Pyzoo
aktív tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni.
Rendeltem az oldalról 4 tételt augusztus 6-án. Ebből 1 tétel akciós volt.
Augusztus 7-én már nem lehetett kapni az akciós tételt.
A csomagon 10 napig "processing" volt a státusz. Tegnap már szállítás alatt volt, de csak 3 tétel.
Ami akciós volt az kimaradt. Kaptam is egy mail-t "Remaining items to be shipped" ,de nem kapott külön rendelési azonosítót. Persze kifizettem az összeset. A kimaradt tétel azóta sem kapható.
Vajon küldeni fogják vagy számíthatok egy kis csevejre a support-tal?Előre is köszönöm a segítséget!
-
freezer922
aktív tag
válasz
Silent77 #18163 üzenetére
Fene írok egy új hsz-t mert későn írtam szerkesztésbe.
Most látok egy olyat gb felületen track your order cuccnál, hogy mai naptól "Southall"-ban van a parcel. Most akkor Angliában lenne már?
Hirtelen ráguglizva találtam itt pár hsz-t (de semmi érdemlegeset ami megválaszolna ) illetve valami Lengye meg Román nyelvű találatotszerk.; Illetve jobban megnézve "2017-08-17 21:34:00Parcel left depot Southall" xD ez mi
tudom, hogy az Angoloknál egy órával visszább vannak, nemtom gb merre van, hogy náluk 21:34 volt
de ez most így furább mint első olvasásra.
-
válasz
freezer922 #18162 üzenetére
Nálam eddig 10-14 nap volt.
Holnap jön a következő, az 15, vagy 16 nap.
3.-án adták fel.15 nap, ügyes vagyok kiszámoltam.
-
freezer922
aktív tag
Én még csak múlt héten rendeltem ilyen tréfa mentes szállítással valamit, de még múlt héten mindenki (azon a 2 oldalon amit elolvastam
) azt írta, hogy ilyen 2 hét alatt megkapta a dolgát.
Csak kíváncsiságból kérdezném, hogy mennyire gyakoribb a <2 akár 3 hét (benne van a 25napban, csak kíváncsi vagyok).Már picit beleéltem magam, hogy jövő hét végére vagy max azutáni hét elején már tuti itt lesz
Igazából a tréfamentességgel is vagy 7-8ezret spórolok ami miatt tuti így rendeltem volna, de ha gyakoribb a 25nap vége akkor lehet egy olcsóbb, de 22euro fölötti terméknél inkább egyszerűen kérek egy gyorsabb postát.
Utálok várniszerk.; Most nézem gb-t, látok egy ilyet, hogy "Parcel left depot Southall". Ez azt jelentené, hogy már UK-ban van? Mert akkor tényleg gyorsak voltak
, múlt hét szerdán lett rendelve és csütörtökön "adták fel".
-
zeon.hu
nagyúr
Awei füles, aug. 1-én rendeltem:
2017.08.17. 07:51:02
Departure to country of destinationRemélem, hó végéig ideér
-
zacci
aktív tag
Megjelent egy Xiaomi uj bringa, szerintem nagyon jo aron.
https://www.gizmochina.com/2017/08/15/xiaomi-mi-qicycle-mountain-bike-smart-gps/
Remelem lesz belole Gearbesten is es nem lesz sokkal dragabb...
-
zacci
aktív tag
Hi,
Hidd el, nem vagyok hulye, nekem is megeri ez a fajta szallitasi mod, de nem minden aron. Maradjunk abban, hogy szeretnenk azt hinni, hogy esemenytelen lesz a szallitas. Garanciat erre senki nem kap. A Gearbest is tagad es tolja az ilyenkor szokasos vamkezelesi szoveget. Csak a tapasztalatok mutatjak azt, hogy trukkos a szallitas. Ha pedig megszivod, akkor a Gearbest csak szettarja a kezet es mutogat a szokasos vam kezelesi szovegere, hogy o megmondta...
Es mivel az eddigi tapasztalatok azt mutattak, hogy a DPD-s szallitas esemenytelen, ezert en ragaszkodtam a DPD-hez, barmennyire rossz a hire. Max. ujra kuldik a termeket, ha utkozben ossze tortek.
Na es akkor ehhez kepest UPS (nekem kellett kinyomozni, hogy egyaltalan milyen szallitoval kuldik) es ahhoz kepest, hogy trackinges meg a Gearbest sem tudja merre van a cucc. Ok, azt mondjak elkuldtek, en azt latom at se vette a szallito.
De varok, ahogy kertek...Na befejeztem az obegatast, csak leirtam a utobbi idok tapasztalatait Gearbest fronton 8)
Ettol fuggetlenul en szeretem a Gearbestet, mert az egyik legjobb kinai shop. Legalabbis eddig az volt...8) -
zacci
aktív tag
Ooo nem ez az elso draga rendelesem. Es nem izgulok, ott a paypal mogottem. Az ugyfelkezeles az ami felbaxott. Kezdve azzal, hogy DPD helyett UPS-el szallitanak. Nem ez volt "megbeszelve". Ok, ezen mar tultettem magam. Az osszes eddigi rendelesnel legalabb azt lehetett latni, hogy tenylegesen elindult. Itt meg azt latom, hogy nem...Ez aggaszt, nem mas.
Hat ha szerinted ez igy rendben van, akkor megnyugodtam 8)) -
beg
veterán
Ha neked nem éri meg, hogy a szokásos kínai csomagtempó mellett áfa béta gamma mentesen kapod meg a 22 eurónál drágább cuccot, akkor ne rendelj onnan többet. Pont.
Nekünk többieknek ez tökéletesen megfelel és hálásak vagyunk ezért a szállítási módért. Ezért kár nyitott benzines kannával, égő cigivel rohangálni már a sokadik hozzászólás óta.
-
zacci
aktív tag
Hi,
nyilvan nem fogok felteglat kapni, csak mar kicsit ideg vagyok. Ma is kaptam DPD-s csomagot es szerencsere egyben volt mind2 kamera. Ja es persze azt is rendeltem 8D
Ok, akkor te is ugyan azt az utat jarod, mint en. elso tracking a 24track-nel mutat valamit de csak azt, hogy van ilyen tracking, de meg nem vettek fel a csomagot. Az UPS-es meg varja a csomagot. Ennyi.
De ha te 1 honapnal jarsz, akkor nekem van meg par napom. Most tartok a 12. napnal.
Nyilvan nem azt varom el, hogy 12 napra jojjon meg egy ilyen aru, csak a 0 support zavar, de az mar egyre inkabb.
Majd 7 nap mulva rakerdezek, hogy WTF ? Akkor majd kamuznak megint valamit es varok tovabb.
Ha lejar a hivatalosan megadott szallitasi hatarido, es nem mozdul a csomag es tovabbra is csak kamuznak, akkor lepek. Ennyi. -
zacci
aktív tag
válasz
Silent77 #18142 üzenetére
Azert, mert eddig megbizhato volt a Gearbest. Mostanaban kezdett elqrvulni, linkeskedni, akadekoskodni es hazudni.
Koszonom a felajanlasodat, de ha ok nem tudnak semmit a csomagrol, akkor te sem fogsz tudni, hacsak nem vagy Gearbest alkalmazott. Bar akkor sem, mivel a supportnak sincs fogalma a csomag holleterol.
Szoval nem ertem mit erolteted ezt a rendelesi azonositot ? Miert kene megadnom ?Nem a szallitasi idovel van bajom, bar a hozzaszolasok alapjan ezt a 10-25 napot sem fogjak tudni tartani.
Azzal van bajom, hogy az elso tracking szerint a szallito meg meg sem kapta a csomagot, pedig eltelt mar 12 nap.
A support azt kerte varjak 5-7 napot, vagyis 7 napot. Semmi gond, de nagyon remelem, hogy nem az derul ki 7 nap mulva, hogy jajj fel se adtak a csomagot, vagy hogy jajj idokozben elfogyott, nincs raktaron (erre mar sajnos volt pelda szinten az utobbi idoben), mert akkor kicsit felrugom oket.
Nem szeretem, ha hazudnak. Ismetlem, kifizettem az arut, nem kavicsokat adtam erte, hanem ropogos (nem hamis) amcsi dollart. En korrekt modon jartam el. Nem baxtam at oket, ok se tegyek.
Ha kerdezem oket akkor valaszoljanak a kerdesemre, ne tereljenek. Nem vagyok adoellenor. Csak szeretnem tudni az igazat.
Az idohuzast azt gyonyoruen kimaxoltak. Naponta 1x valaszolnak, mind1 mikor irsz nekik. Mintha a marsrol uzengetnenk egymasnak. Ido kell mire oda er es vissza.Es tovabbra is ez a bajom:
06.08.2017
09:22:47The track code is added to the database Track24.ru for automatic monitoring.
Probably, the parcel has not been shipped. -
PNP
őstag
Amikor én rendeltem CN-ből, akkor volt ingyen lassabb szállítás, meg amit te választottál, de az valami 70 dollár lett volna. (Mindkét mód Priority Line-on belül "... for Scooter Only"). Azon nem görcsölnék, hogy féltéglát kapsz, nem magyar a feladó. Hány napnál tartasz? Kétféle trackinget kaptam, az első sehova nem jó, ez világos, a második pedig a UPS-nél lekérdezhető, de még nincs náluk a roller.
-
zacci
aktív tag
En azert rendeltem akkor HK-bol, mert ugyan CN-re volt 379-es kupon, de a szallitas valami 70 dodo volt, igy inkabb 399 minusz nemi pontbevaltassal elhoztam HK-bol free shippinggel 8)
Es pont ezert kerdeztem ra a supportnal, hogy a HK-s szallitast ki intezi. Akkor kaptam az elso kamut, hogy a DPD.
Ha tudom, akkor rendelhettem volna mashonnan is olcsobban, ugyanis mindenki mas is UPS-el szallittatja a scootert.Hat ahhoz kepest, hogy 10-25 nap...
Na de most mar mind1, lexarom, csak erkezzen meg esemeny mentesen, biztonsagban. Ja es persze az amit rendeltem, nem egy mittomen felteglat.
Tobb meglepetest, kamuzast mar nem szeretnek.
Te milyen trackinget kaptal ? DPD vagy UPS ? -
SZATA
senior tag
válasz
cidalain #18148 üzenetére
Igen, jelezték.
Megosztós játék nem volt, de valahol olvastam, hogy lehet velük így kommunikálni, kuponokat kapni, stb.Részben bot, részben ember válaszol. Egyszer írtam nekik valamit, és automata válaszra bejött egy menü-szerűség. Abban volt my orders gomb (még a Messengeren belül) arra rányomtam.
Akkor még nem működött, de mintha azóta jeleznének. Lehet, hogy "trükkös" volt a link.Kérdeztem hogy működik, de természetesen nem értette az ember, mit akarok.
-
SZATA
senior tag
Hogy tudják jelezni a Messengeren, hogy útnak indult a csomagom?
A GB profilomban nem adtam meg semmit a fb vagy messenger fiókommal kapcsolatban. Az email cím mondjuk megegyezik.
-
Ha ilyen véleménnyel vagy, miért rendelsz onnan?
Én biztos nem tenném, az elveim nem engednék.
Kértem tőled rendeléséi azonosítót, hogy megpróbálok utánanézetni, nem adtál.
Dehogynem, az itteni hozzászólásod szinte mind az.
Kínából Angliába nem lehet követni. Ha nem tetszik ez a módszer, válassz mást, vagy ne rendelj.
Szállítási idő 10-25 nap, benne vannak? Igen!Félreértések elkerülése végett. Nem védem őket, mert tudjuk milyen hiányosságok vannak, és, hogy a support mennyire rossz.
Scooter szállításnál is merült fel probléma tudtommal. -
zacci
aktív tag
válasz
Silent77 #18132 üzenetére
Ezt vagom. Csak eppen az elso tracking allapota szerint meg at sem vettek a csomagot, tehat e szerint fel sem adtak. Vagy ez is csak kamu a sok masik mellett es mar uton van. Ertem en, h miert nincs nyomkovetes angolokig. Ha en tudnam kovetni akkor azt a hatosagok is...
De h meg a Gearbest sem tudja mi a helyzet az mar kezd bosszantani. Allandoan terelnek letagadjak, h az adott szallitasi mod duty free. Jo ezt is vagom, mivan ha az adohatosag rendelget es erdeklodik...
Nem felesleges hangulatkeltesrol, hanem jogos reklamaciorol, eszrevetelrol van szo. -
sepsi0
őstag
válasz
Silent77 #18135 üzenetére
Köszönöm!
Amúgy ez nagyon jó húzás volt a GB-től, gondolom a Te kezed is benne van.
A többiek fel kell, hogy kössék a gatyájukat.
Egyedül az Alin a Xiaomi shopban láttam hasonló megoldást (egyéb költségmentesen...), de nem mertem kiprobálni. A topikban sem tudták megmondani a tutit, csak pár értékelést olvastam magyaroktol, ahol alátámasztják.... -
soldner
tag
Sziasztok,
Gearbest garanciális ügyintézés. Küldenek új terméket a meghibásodott helyett, az alábbi feltételekkel. (Ami csak 20% kedvezmény az eredeti árhoz képest.)
Ezt írták: "We kindly ask you to cover a handling fee of 24 USD"Akkor most mennyi a kezelési díj? 24 USD-t fognak kérni vagy a 24 USD-nek egy részét? Pontosan mennyit?
(Attól tartok, hogy úgy értik, hogy fizessek 24 USD-t)Valakinek van erről tapasztalata?
Ez a legjobb ajánlatuk, ha ezt nem fogadom el, akkor semmit sem kapok?
Előre is köszi a választ. -
sepsi0
őstag
válasz
Silent77 #18132 üzenetére
Így van, örüljünk, hogy van ilyen lehetőség. Mióta van én teljesen rákaptam, már 300 dolcsi felett járok...
Engem nem érdekel hogyan hozzák, csak érjen ide egyéb költség nélkül.
Egyedül a telefonokat hiányolom a kínai raktárból, ez a HK 2 kg kicsit fura nekem.Viszont egy dologban igaza volt, ennyire megnyomorgatott csomagot még sohasem kaptam, pedig van ali, ebay, BG, GB rendelésem egy jópár....
Ezt esetleg jelezhetnéd a Gearbest felé, ha gondolod. -
bazsimano
őstag
sziasztok!
samsung microsd kartyanal h tudom lecsekkoloni, hogy eredeti vagy hamis?
seria szamrol le tudom? -
zacci
aktív tag
Kezd egyre melyebre sullyedni a Gearbest. Ma kezbesitenek egy DPD-s csomagot es nem kaptam rola sms-t, igy nem tudom pontosan hol jar a futar es mikorra kellene odaernem a helyszinre. Felhivtam a DPD-t es kiderult, hogy nem kaptak tel szamot es pontos nevet sem.
Rakerdeztem hol jar a kamu DPD-s csomagom, ami valojaban UPS-es. Azt a valaszt kaptam, hogy a csomagom jellege miatt UPS-el kuldik. Arra mar nem adtak valaszt, hogy akkor miert DPD-s website linkkel sokkolnak. Na mind1.
Egyebkent meg fogalmuk nincs merre jar a csomag, mert a kerdesemre nem adtak valaszt, csak a szokasos kampo dumat toljak.
Elkuldtek ujra az UPS-es trackinget es hozza a DPD-s linket. Hat ehhez csak gratulalni tudok!Az elso trackingre pl. nem tudtak mit mondani:
The track code is added to the database Track24.ru for automatic monitoring.
Probably, the parcel has not been shipped.Es mar eltelt 12 nap...
jo ertem en, hogy jobb ha nem tudod hogyan csalnak adot, ezert sem latod, hogy mikent kerul be az EU-ba a csomag, de azert ez a sunyitas, linkeskedes egy nagy erteku arunal mar zavaro. En tisztessegesen es maradektanalul kifizettem a termek arat es elvarom, hogy ugyan ilyen tisztessegesen valaszoljanak es informaljanak a szallitasrol. Mar az is egy oltari nagy hazugsag, hogy nyomonkovetheto a csomag.
Ha az elso tracking azt mondana, hogy mar elindult a csomag, akkor legalabb lenne valami erdemi info...
Varok meg nehany napot es utana lepek. -
bul07
nagyúr
Én most a Blackview A7 3G telefonon gondolkozok, pontozva 28$
Kel vagy nem, bár egy kétes garanciás dologra még ennyit is sokallok(nem hogy egy drágább dolog esetén) -
Hurkafej
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek most melyik telefon lehet a best buy a kedvenc áruházunknál?
Amiket főleg néztem az a Vernee Apollo. QHD kijelző, elég jó fényképező és relativ nagy memóriája van.
Esetleg tudtok ajánlani mást is hasonló árban, hogy bővitsem a választékot magamnak? -
Sterilzona
senior tag
Sziasztok!
végre nekem is megjött a kék mijia kék tollbetét. kicsit lassabban a többiekhez képest.
úgyhogy most már csak, egy pofás kis ajándék dobozt kellene találni, vagy csinálni.
aztán bele a toll ...
valaki látott esetleg? -
-
Surci1
tag
Sziasztok! Felhomályosítást szeretnék kérni. Tegnap kinéztem egy telefont, ajándék lenne, csak az a gondom, hogy HK-2 raktáras. Olvastam itt a topikban régebben, hogy 2 kg felett küldi csak HK raktárból a GB. eu express szállítással. Tegnap ki is próbáltam és kosárba raktam magát telót, nem is volt pirority line eu express lehetőség , de ma délelőtt már ki lehet választani. Létezik ilyen? Ez nem bug? Ha így kifizetem akkor eu express-szel is küldik el?
-
Bornie127
aktív tag
válasz
PainKiller13 #18115 üzenetére
Először onnan veszi le a pénzt, aztán a kártyáról.
-
PainKiller13
őstag
Sziasztok!
Ha van paypal egyenlegemen USD akkor miért csak azzal enged fizetni? Hiába adom hozzá a kártyát 100adszor is.
-
üszök
őstag
Köszi meglett közben, DPD lesz.
-
üszök
őstag
Egy 14 számjegyből álló trackinget hol lehet követni,és ki szállítja? Németországból jön a csomag.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- The First Berserker: Khazan
- Motoros topic
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged