Hirdetés
- Letarolná a kínai AI igényeket a Huawei CloudMatrix 384
- Az USA elzárta Kínától az NVIDIA legnépszerűbb AI gyorsítóját
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- Laptop takarítás otthon? Így csináld biztonságosan!
- Ne várd meg, míg kikapcsol! Laptop hőproblémák röviden - Tech Percek #2
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ASUS ROG Ally
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ne várd meg, míg kikapcsol! Laptop hőproblémák röviden - Tech Percek #2
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
hedy
újonc
Sziasztok! itt új vagyok, eddig elég jól elboldogultam a GEARBEST-tel, de most gyorsan tanácsra van szükségem, segítsetek!!
Elkezdtem a családom tagjai számára apróbb kütyüket ( okoskarkötő, okos óra) rendelni, eddig már meg is jött több minden. Sziogorúan kb.21-22 Eurós értékig. Erre ma a szuperakciós, 12 Eurós okosórához, ami már egy hete Mo-n van, jött a postától, hogy a vámkezelést intézzem. Megtaláltam mindent a posta honlapján, a nyilatkozatot, valamint hogy számla vagy/és paypal bef. bizonylatot mellékeljem, ezetleg a rendelés visszaigazoló mailt.
A Gearbest oldalán a rendelési információknál megtaláltam "invoice", letöltöttem, de olyan furcsa... rendes számla ez? Elfogadja a vámhatóság? ( Mert számlaszámot nem találok rajt, csak a nyomkövetési számot, valamint tételesen az áru árát, postaköltséget,és a biztosítás díját- ráadásul devizanem sincs feltüntetve, de ez dollárban van, utánanéztem a visszaigazoló mailben.A paypalnál viszont euróban van az elszámolás, ez nem gond? Most akkor milyen összegekkel töltsem ki ezt a vámnyilatkozatot??? ) És kérnek rajta áru tömegét is- azt honnan szedjem??? Jó ami a termék adatlapon van? Mert hogy a csomagon milyen adat van, arról fogalmam sincs, a fotón nem látszik...
Ráadásul:
bőven a 22 Euro alatt van mindennel együtt a cucc,11.66 Euro, volt -a számlának nevezhető valamin 14.26 szerepel-mint írtam, valutanem nélkülNEM AKARNÉK rá fizetni semmit hiszen messze nem éri el a 22euros határt. Ha jól értelmeztem a posta tájékoztatóját, ők mindenképp lerántanának rólam 2500 Ft-ot ügyintézés címén??? Akkor is ,ha a papírokkal bizonyítom, hogy nincs 22 Euro a holmi??? A 19 Euros okoskarkötőmet minden további nélkül megkaptam...
Kérdésem:Mi a teendő? Ha megbízom a postát az ügyintéséssel, nekik a 2500-öt ki kel fizetni mindenképp? Vagy kérjem, hogy továbbítsák vámkezelésre( de úgy láttam, hogy akkor 1100 Ft-ot húznak le közvetítésért...)
Kinek van tapasztalata, kérek szépen tanácsokat, hogy mit kell csinálni ilyenkor, amikor nem éri el az áru a vámértékhatárt !!! SOS- köszi előre is -
bul07
nagyúr
Próbálgattam a dolgokat és egy telefont a kosárba tettem majd nyomtan rá pontot és mivel volt GB Wallet-em oda is beírtam a jelszavamat csakhogy ezután egyből átdobott a papypal oldalára és hogy fizessek
Csakhogy én most ezt nem akartam megvenni
Ez már majd két napja volt státusza Partial Paid, de én arra számítottam hogy 24óra múlva automatikusan törlődik de nem így lettMost törlődik automatikusan vagy nem, írnom kell hogy töröljék?
Azért bosszantó mert az összes pontom meg a Walletem is benne van -
válasz
szabifotos #14891 üzenetére
Másik topikba írtam.
Írj nekik még ma.
Holnap jár le a 60 nap, előtte nem foglakoznak vele.Megelőztek.
-
bazsimano
őstag
válasz
szabifotos #14891 üzenetére
szerintem mar inditsd a panaszt!
ticket nyitas aztan kapod a refundot! -
szabifotos
senior tag
Dec. 22.-én rendeltem egy kz zs3 fülest.
Még sajnos nem érkezett meg. Meddig várjak? Mi a teendő? Gearbest-en nem igazán van tapasztalatom refund terén... -
cidalain
veterán
válasz
bazsimano #14886 üzenetére
ezaz, most éppen nem rendelnék semmit. nyilván el tudom tapsolni valamikor azért walletről is.
a walleten levő összeg nem törlődik soha, ugye? (nem úgy mint a pontok)(#14887) lllama
posta/csomagpontot nem vágom, de az biztos, hogy a szállítási cím lehet más, mint a paypalon.
illetve a paypalon tudsz beállítani alternatív címeket. nekem 3 cím van felvéve a paypalra, az egyik az alapértelmezett. de pl vettem már paypallal cuccot úgy hogy kapásból a tesómnak küldettem (a címen kévül még a név is más ugye) -
lllama
csendes tag
Sziasztok!
Gearbest-ről szeretnék rendelni kb 120 Euró értékben EU raktárból, Standard shipping-el. Az megvan, hogy a dpd hozza, az érdekelne, hogy lehet e olyat, hogy posta pontra/pickpack pontra szállítanák ki, vagy mindenképp házhoz kell mennie? Illetve az lehet e probléma, ha a paypal-nál megadott címem nem egyezik a szállítási címemmel?
Előre is köszönöm! -
cidalain
veterán
partial refunddal kapcsolatban kérdeznék:
egy terméket wallet+paypal opcióval vásároltam, de kis probléma lett vele, de ettől függetlenül még használható. 10 USD partial refundot ajánlottak fel, de csak walletre akarja tenni, paypalra nem, arra hivatkozva hogy a fizetéskor használtam walletot is (de persze paypalt is, és a paypal része is nagyobb volt mint 10 USD)ilyennel más is találkozott? érdemes még izmozni, vagy fogadjam el walletra?
-
benfolds
őstag
válasz
UberMutant #14882 üzenetére
tehát akkor mégsem úgy van, hogy minden pontot a megszerzés időpontjától számítva 6 (vagy 5) hónapon belül kell felhasználni? ehelyett egy évben egyszer törlik a pontokat?
-
AcCEsS
senior tag
Január 13-án rendeltem egy Gocomma Roidmi 2S Bluetooth V4.2 Transmitter Car Charger-t, de se híre se hamva. A szállítás módja Netherlands Post Unregistered. Szerintetek reklamáljak, vagy még korai, várjak még egy ideig?
-
hpsafl
tag
Yeelight Smart LED Ceiling Light ár: 74.99$ kupon: CeilingGB
XiaoMi Mi Pad 2 16GB ROM (arany) ár: 174.99$
Yongsheng 038 Fountain Pen ár: 5.16$
GOPHERT CPS - 3205 AC to DC Power Supply ár: 47.99$ kupon: ZDKDAD
Geeetech I3 Pro B 3D Printer DIY Kit ár: 219.99$ kupon: GEEECO -
benfolds
őstag
sziasztok, a pontokat meddig lehet felhasználni? jól emlékszem, hogy fél évig? nem találtam gb-n ezzel kapcsolatban semmit.
-
z2solti
tag
Nekem a január 4.-i csomag még sehol. A 14.-i csomagomnál meg , már a refundot is lerendeztem.
Ugyan úgy maláj posta volt. Ki érti ezt! -
blash
tag
Van most valami altalanos kupon? Egy Nitefighter BT40s lampat vennek. Itt talaltam ezt a kupont: BT40SYY, amivel 47 dollar helyett 44. Most nincs nagyobb kedvezmenyu nagyobb osszeg felett ervenyes altalanos kupon? Mert akkor rendelnek mas kacatot is.
-
Miért jönnek ilyen lassan a GB csomagok? Már 1 van amelyik másfél hete Magyarországon van és nem hozza a postás őket egyszerűen, bezzeg az eBayes csomagokat...
-
nimfas
addikt
válasz
nimfas #14862 üzenetére
Goldway bolt Original-Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-Prime-32GB-ROM
US $196.57 EU express szállítással...
-
hpsafl
tag
Xiaomi Mi5s 4G Phablet kupon: Mi54GGB ár:389.99$
Xiaomi Redmi Note 3 Pro International Version 4G Phablet kupon: REXM ár: 178.99$
OnePlus 3T 4G Phablet - 6GB RAM 64GB ROM kupon: OPTGBS ár: 446.99$ -
lkristóf
senior tag
válasz
Silent77 #14856 üzenetére
Nekem is ilyen van csak a matt változat ami Invotone HD2000 néven fut, bár itthon drágább meg szállítás tudom.
-
Wendelke
aktív tag
Halihó!
GB-ről (esetleg BG-ről
) tudna nekem linkelni, ajánlani valaki olyan fejhallgatót (nem fülhallgatót) ami jó minőségű, 20-30 dollár közötti. Telefonhoz lenne. Van egy 10-11 dolláros Ovleng-em ami jó basszusos, de a magas nem az igazi rajta.
Köszi!
-
hpsafl
tag
Cima fixpengés kés 7Cr17MoV pengével, és micarta markolattal ár: 17.29$
XiaoMi Mi5 64GB ár: 249.99$ kupon: MI5GBX -
Bornie127
aktív tag
válasz
Black Phone #14845 üzenetére
Nekem átlag 10-12 nap a hollandokig, soha nem volt még 4-5 nap.
-
Black Phone
senior tag
válasz
UberMutant #14844 üzenetére
eddig odaért hollandokhoz 4-5 nap alatt...
-
UberMutant
őstag
válasz
Black Phone #14842 üzenetére
bocs, de eltart pár napig amíg kínából elér a csomagod hollandiáig, pláne ha hajóval jön
-
Black Phone
senior tag
hát sajnos nekem se mozdul ujraküldött csomagom, NL posta 8a óta item pre advised a státusz...
-
=Mentor=
őstag
Gearbestről akarok rendelni egy VR headsetet, de a hozzászólásokat nézve elbizonytalanodtam, elég sok a meg nem érkezett csomag. Ok hogy a legolcsóbb bolt, de ha ennyire megbízhatatlan akkor inkább megveszem máshol drágábban a cuccost.
-
bul07
nagyúr
válasz
cidalain #14834 üzenetére
Három lehetőséget ajánlottak
1, Fizessem ki a rendelés összegének a felét és újraküldik
2, 50% visszatérítés + pontok
3, 50% refund vissza a paypal-on keresztülSicc ezek nem elfogadhatóak
Erre én kértem 10$+pontokat, fizetett 11.1$+pontok helyett
Erre jöttek azzal amit bemásoltam
Válaszom hogy számomra még elfogadható összeg a 10$ kevesebb nem
Most meg is jött a válasz hogy a teljes összeget GB wallet-re teszik
Nekem ez jó, lehet megrendelem újra
Pontjaim azok még vannak annyi hogy nem hiszem hogy elfogy mire törlik
(1552 pontom van, 31$ levonás, 100$-os valamit kellene rendelnem)
Egy kicsit noszogtatni kellet őket de pénz visszajött
-
bul07
nagyúr
válasz
meridaharcos #14832 üzenetére
Lehet az lesz, megy még egy válasz nekik
Hogy úgy gondolják hogy én vagyok a hibásHa utána is terelnek akkor paypal, bár akkor a felhasznált pontokat bukom, bár úgyis van még sok amit lehet nem fogok elhasználni a törlés előtt így
-
hpsafl
tag
Ganzo G727M-W1 ár: 12,69$ kupon: 727MGB
YUNDOO Y8 Internet TV Box ár: 129,99$ kupon: GBYDY8 -
bul07
nagyúr
Nem értem mit akarnak
Ezt a választ kaptam
Na de ez most mi?Thank you for your positive feedback.
After reviewing your order in detail, we have found that you haven't purchased any insurance during the check-out. Please understand that in such case we can only compensate you partially.
We will improve better in the future.
Have a nice day !
Thank you for your continued understanding and kind support. -
WestBam
senior tag
Ha nem lehet akkor Silent pls. töröld a hozzászólásom, direkt linket nem teszek bele.
A blogomon készítettem egy kis leírást, hogyan lehet a kuponokat és a pontokat használni a gearbesten. Sok kérdést kaptam ezzel kapcsolatban, lehet itt is van olyan akinek hasznos lesz egy kicsit szájbarágósan leírva a dolog.
-
z2solti
tag
-
bul07
nagyúr
válasz
meridaharcos #14824 üzenetére
Nálam tn mentes
Írtam nekik hogy 10$+pontot elfogadok, 11.1$ helyett
Engedtem kicsitHa már tegnap tudtam meg hogy 7200Ft-os fizetés emelést kaptam
Csak az a röhej hogy bejelentve szakmunkás minimummal vagyok, eddig se kaptam akkora fizetést kézhez mint papíron, és most ugye felemelték szak minimumot így papíron 107e Ft a fizetésem, viszont az említett emelés mellet is 17e-rel kapok kevesebbet kézbe
És még ez is istenes itt helyben a semmi közepén a román határ melletAmúgy jól jellemzi a helyzetet hogy már Romániába Nagyváradra a gyári munkások innen a magyar falukból járnak ki, 3műszak és tisztán olyan 110-130-at keresnek
Tehát ennyire teljesít jól az ország hogy már Románia is vonzó munkaerő piac -
meridaharcos
senior tag
Paypal-nál jelentsd be ! Ugyan ez történt velem három hete, pont ma jött a paypal döntés, hogy visszakapom a teljes összeget. Ma êppen 86 napja, hogy nem érkezett meg a csomag...
Postát is felhívtam, tn-em is van. Posta szerint csak a feladó tud intézkedni elakadt csomag esetêben... -
bul07
nagyúr
Most levelezek egy dec 14-i nem megérkezett csomagról
Arra hivatkozva hogy nem kötöttem biztosítást 50% visszatérítést akarnak adniVagyis 3 lehetőséget írtak, kifizetem a 50%-át és újraküldik, 50%-át walletra teszik(meg valami pontokat is magyaráznak), harmadik meg 50% refund rendesen vissza
Nem hiszem hogy ez nekem jó, fizettem nem jött meg, és én járjak rosszul, bár ők se igazán tehetnek róla
Jöhet az újabb kör -
NORBl
aktív tag
Xiaomi Powerbankot vásárolnék, de hibaüzenetet ír ki. Azt írja, hogy nem megoldható a szállítás, ha akkuról, vagy e-cigiről van szó, és a termék meghaladja a 100 cm hosszt.
Nah, hát a méretkorlátozás úgy vélem nem valósul meg.
Mi lehet a baj ? Valaki találkozott már ezzel a hibaüzenettel ?
-
Ibis
csendes tag
LOL, a nyomkövetés feltalálta az időutazást:
2017.02.14
16:56 NLAMSE(Netherlands (Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad
2017.02.15
13:00 NLAMSE(Netherlands (Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad -
Lepeke
csendes újonc
Nagyon rossz tapasztalatom van most a GearBest-el kapcsolatban. Pont egy hónapja rendeltem egy okoskarkötőt. Mivel két hét alatt sem bírták postázni, majd jött a kínai újév, újabb bő hét, utána felvettem velük a kapcsolatot. Azt mondták, hogy a tételt visszahívták, amint jön az új szállítmány, küldik a csomagot. Újabb bő hét eltelt, semmi válasz. Írtam ma nekik, hogy egyáltalán mikorra várható az új szállítmány (miközben látom, hogy a MiBand folyamatosan rendelhető). Erre nem jött válasz, sőt, a ticket kompletten eltűnt a postaládámból. Írtam újat, kaptam rá számot, de nem jött róla visszaigazoló mail, és meg sem jelent a ticketek között. Holnap megkérdezem a kollégámat, hogyan kell a paypaltól visszakérni a pénzemet.
-
Vertigo18
addikt
válasz
Real_Necro #14803 üzenetére
Akor irigykedhetek...
Nekem semmi!
-
Vertigo18
addikt
válasz
Real_Necro #14799 üzenetére
Nekem ugyanez, ugyanúgy Gamissról, csak már február 4-én beérkezett az országba. De még sehol...
Új hozzászólás Aktív témák
- Magyar ThinkPad T490 - 14"iPS, i5-8365, 16DDR4 / 512 SSD, kevés üzemidő, Thunderbolt3 GARi +SZLA
- Latitude 7450 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Ultra 7 165U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Magyar LENOVO THINKPAD T495 - 14"iPS MATT, R5 Pro ! 16/256 SSD, RadeonVEGA8 ujl.olv +SZÁMLA +GARI
- Lenvoo M90Q Gen 5 Micro - Mini PC - Core i5 14500T- 32GB DDR5 256GB NVMe SSD -gyári WIFI
- Lenovo Thinkpad P53 " Magyar bill "
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AM 5 lapok
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Újszerű ASUS ZenBook 14 UM3402 -14" 2.8K OLED 90Hz -Ryzen 5 5625U - 16GB -512GB - 1,5 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest