Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Az asztali piacra is jönne a Bartlett Lake-S?
- Házi hangfal építés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
artiny
őstag
Gearbest -ten ha EU Warehouse bol veszek 150-200€ kozott egy telefont, akkor az azt jelenti, hogy mar nem megy rá ado, vám mivel warehouse-s - tapasztalata valakinek ilyennel?
-
Wendelke
aktív tag
válasz
Real_Necro #13997 üzenetére
Ez egy jó cucc
, de kíváncsi lennék, hogy hosszabb távon mennyit bír.
-
Real_Necro
veterán
November 29-én rendelt Xiaomi lámpacsek ma megjött.
20k power bankkal bírni fogja egy darabig, amúgy meg brutál fénye van.
-
Knobber
aktív tag
E-mailben jött:
site-wide 10% OFF : GB6688 (Expires: Jan 3, 2017)
Cell phones 13%OFF : GBcells (Expires: Jan 3, 2017)
Apparel 20% OFF: GBclothes (Expires: Jan 20, 2017)Aki talált jobb (vagy más) kuponokat ne féljen megosztani
-
vasi89
őstag
válasz
Real_Necro #13994 üzenetére
igen, azért írtam, nem bízom benne, hogy ideér péntekig az országon belül. A többi része meg szerintem gyors is, ez nem panaszkodás volt
-
vasi89
őstag
El se hiszem. 12.12-én elküldték a csehek, tegnap beért az országba ma pedig belföldi szállításra továbbadva. Talán ideér karácsonyig, mérget nem vennék rá de talán 5 nap elég a magyar postának pestről lejuttatni 130km-re
-
Vásárlás során a PayPal-os checkoutnál (forgott a kör) megszakadt a Net.
Visszamentem. Most bent volt az áru 0-Ft-os költséggel és nincs PayPalos checkout csak "sima". Ijedtemben kitöröltem az árut nehogy kétszer számolja. Pontot is írtam volna.Hogy tudom befejezni a fizetést?
-
Black Phone
senior tag
válasz
PainKiller13 #13990 üzenetére
péntek hajnalba ért célországba...lehet vám lesz belőle
-
PainKiller13
őstag
válasz
Black Phone #13989 üzenetére
Meg az enyéimen... Egyébként szerintem ma is dolgozhatnak, és mivel nincs kiszállítás így tudnak a rengeteg külföldi vacakra koncentrálni.
-
-
vasi89
őstag
Lehet védeni a postát de marha szánalmas. Nem magyarázat az sem, hogy ők előre szóltak már 2 hónapja. Jóhogy nem már júliusban megrendelem a karácsonyi cuccokat. Gondolom szép csendben lezajlik ez is, kitudja mennyit csomagot hagynak el, panasz esetén meg mindenki szétteszi a karját hogy ez ilyen. De ebben az országban ez tök normális.
-
anarchoid
csendes tag
Összeomlott a posta a csomagok súlya alatt
A szomoru az hogy igazad van
"Az MPL (ez a posta futárszolgálata) erre megadott központi száma szerdán már ki se csengett, hanem azonnal bontja a vonalat..."
-
Bubu
csendes újonc
válasz
Black Phone #13981 üzenetére
Változatlan - 12.09. NL Post tracking: "The item has arrived in the country of destination", de a magyar posta nem látja. Hívtam a posta üfszolg-át többször: volt h ki volt kapcsolva (!!!), de ha kapcsolt, akkor se volt benne köszönet (13 perc 35 másodperc a rekordom várakoztatózene-hallgatásban). Írtam egy e-mailt, h mizu; válasz: "Elektronikus üzenetét megkaptuk, melynek feldolgozását hamarosan megkezdjük. A megnövekedett ügyfélmegkeresések miatt előfordulhat hosszabb válaszadási idő." Sztem ezt inkább a Nyuszi hozza, nem a Jézuska...
-
anarchoid
csendes tag
-
anarchoid
csendes tag
válasz
Silent77 #13976 üzenetére
jaja a valaszaikban kiemeltek, hogy unnepekkor hektikus lehet a csomagkuldes
The precise shipping time can also be affected by factors such as customs,remote locations, peak shipping periods, Holidays and Festivals, inclement weather and operational issues impacting the shipping company.
-
bazsimano
őstag
válasz
Paradox7 #13963 üzenetére
szia!
ha igy erkezett akkor irjad meg szepen, hogy akkor az o szabalyzata alapjan visszakuldod nekik, mert ezt mar rossz volt amikor megkaptad" él a 3 napos DOA szabaly: "3 Day Dead on Arrival (DOA) Guarantee"
linkes akokr szepen megbeszeled veluk hogy ez alpajan te visszakuldod es ennyi...majd megy a dolog a maga utemeben...de mindenkepp gyorsan irjal nekik...
-
anarchoid
csendes tag
En leveleztem, ize ticketeztem gearbestel de nekem az jott at hogy egy szot sem tudnak angolul es vagy az iq-juk minusz erteken all
a kerdeseim elismetlesen kivul mast nem tettek
, ugydontottem varok egy kicsit hatha megjon a cuccom aztan majd ha megsem paypallal visszavetetetm a penzt aztan sakkozzanak magukkal..
mokas a valaszuk amit a projektorosnak kuldtek
, tanulsag : egy ertek hartaron felul nemszabad toluk venni semmit
-
Paradox7
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem a Gearbest-el kapcsolatban. Rendeltem egy projektort. Megérkezett, de nem működik. Bekapcsol, hűt a venti, de nem ad képet. Írtam a supportnak mi történt. Küldtem képeket a problémáról és le is írtam nekik. Kaptam egy üzenetet tőlük három opcióval. Ezek az opciók elfogadhatatlanok. Mit tehetek? A cucc 175 dollár volt.
We would like to extend our apologies for this inconvenience.
Kindly refer to our warranty policy here:http://www.gearbest.com/about/warranty-and-return.html
http://www.gearbest.com/about/terms-and-conditions.htmlAfter reviewing your case, please review our possible solutions:
1)Return the item to us
You can return the item to us in China/country as per our terms and conditions indicated in the link above.
Once we receive the item , we can exchange or offer a refund to your GB wallet extra point. As long as the item does not exceed the 45 day money back guarantee limit.
The shipping fee for sending the product back to us will be paid by customers and is not refundable.2)Keep the item and accept a partial refund to your Wallet (credit)
We can offer a partial refund of your product value which is 25 USD on your wallet. This amount can be used for your future orders.
In this case, you can keep the item and do not need to return it to us for this time.
Learn more about wallet benefits: http://www.gearbest.com/about/gb-wallet.html
Check out to use points: http://www.gearbest.com/about/about-points.html?157wrew3)Resend a replacement (No return)
We can resend you a replacement but we kindly ask you cover a handling fee of 100 USD. If you choose this option, we will send you an invoice and arrange the shipment for you.
If you choose this option, please offer us the resend address as below:
Consignee name:
Detailed address:
City:
State(Province):
Postal code:
Country:
Phone:Before making any decision, please consult the local post office to know the price of returning the item and inform us about it.
Our address is in Shenzhen city, Guangdong Province, China.I look forward to hearing from you at your earliest convenience with your decision.
Thank you for your understanding.Best Regards
Pamela
Gearbest Customer Service
http://www.gearbest.com/ -
Zoty4
őstag
értékelést írtam ma egy termékről videoval és képpel, és azonnal jóváírták, wow
-
Bubu
csendes újonc
válasz
Black Phone #13936 üzenetére
Sztem Te vagy, aki szintén Trustpiloton panaszkodott, ezek szerint Neked is bevált. Nekem is újraküldték az elveszett csehpostás Mband2-t. A Holland Posta szerint 6 napja az országban van, a Magyar Posta rendszerében még csak nem is látszik! Tényleg nagy gáz lehet a postánál...
-
TV box akciók!
SAMMIX R95S TV Box
coupon: GBR95S12 37.99$SCISHION V88 TV Box 22.99$
Mini M8S II 4K Smart TV Box 35.99$
DIY Raspberry Pi Model 3 B Motherboard - ENGLISH VERSION
Coupon:DIYR Price:$33.99Khadas Vim An Open Source TV Box:
2+16G coupon: GBKV16 54.99$
2+8G coupon: GBKV8 43.99$dave0: Van már egy ideje, csak rövidítve volt.
-
vasi89
őstag
válasz
Black Phone #13936 üzenetére
Nekem elküldték 80 napja a powerbanket holland postával de unregistered. Nem ért ide, 15 napja újraküldték Cseh postával..
ehhez már tartozik nyomkövetés 12.12 volt a célországba elküldve de azóta még semmi. Autóval kint vagyok fél nap alatt a cseheknél, úgy látszik a posta biciklivel jön
-
hpsafl
tag
Xiaomi Mi Band 2 ár: 22.79$
SJCAM SJ5000X ár: 102.99$
Xiaomi Mi5s ár: 301.99$
ASUS ZenFone 2 ár: 126.99
Xiaomi Redmi 4 ár: 145.99$
Xiaomi Redmi Note 3 Pro ár: 122.99$ -
válasz
headhunter #13943 üzenetére
1 hét kb feladástól.
-
Breki
veterán
válasz
headhunter #13943 üzenetére
Azt tudod, hogy a Simple pack-oshoz van kupon?
-
headhunter
addikt
EU raktárból, mennyi az "átlagos" szállítási idő?
-
prsq
aktív tag
válasz
Knobber #13938 üzenetére
Nekem november 27-én adták fel, és így néz ki:
2016.12.06 11:06
22000 (Czech Republic)
Küldemény információ:
Küldemény postai átvétele a küldő országban / Item accepted in origin country2016.12.07 20:00
CZPRGA(Czech Republi
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad -
Knobber
aktív tag
November 22-i rendelés Cseh Posta.
November 29én adták fel.Hazai postán így néz ki:
2016.12.08
13:55 22000(Czech Republic
Item information :
Küldemény postai átvétele a küldő országban / Item accepted in origin country
2016.12.09
20:00 CZPRGA(Czech Republi
Item information :
Célországba elküldve / Item sent abroad
2016.12.12
09:28
Item information :
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2016.12.13
17:44
Item information :
Belföldi feldolgozásra továbbítva – Forwarded for domestic sortingVolt olyan rendelésem is, ami nem Gearbest, és VALÓDI cseh posta tehát tényleg csehek adták fel, az meg ilyen sebesség:
2016.12.06
15:19 11007(Czech Republic
Küldemény információ:
Küldemény postai átvétele a küldő országban / Item accepted in origin country
2016.12.07
03:06 CZPRGA(Czech Republi
Küldemény információ:
2016.12.07
07:20 CZPRGA(Czech Republi
Küldemény információ:
2016.12.07
18:43
Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2016.12.08
22:24
Küldemény információ:
Belföldi feldolgozásra továbbítva – Forwarded for domestic sortingTehát valahol a vámolós folyamatban lehet gond, mert a vám nélküli valódi EU-s cseh posta kőkemény 2-3 nap
-
prsq
aktív tag
A cseh postás trackinges csomagom egy hete valahol a légüres térben van Prága és Magyarország között. Ilyenkor mi van?
(Múlthét csütörtöki az utolsó tracking bejegyzés, Prágából elindult Magyrországra. Nem tudtam, hogy a cseh posta sz@rabb, mint a magyar.)
-
Knobber
aktív tag
Ti se tudtok cseh postát választani rendeléshez?
Kis pár dolláros karóra lenne, nem fontos hogy mindenképp holland posta legyen, de azért ne is unreg. -
erik365
senior tag
Nov 27.-e óta a vámon ül egy 3$-os csomagom, vajon megették? Vagy mit csinálnak vele kéthete?
-
Zoty4
őstag
hát bazki ,
rendeltem egy csomagot, direkt nem kértem trackinget, erre berakott cseh postás regisztert. kössz gb
pedig a nem regisztrált csomagok marha hamar megjöttek -
RBJ
addikt
Nem értem mi ez a rinyálás mást se olvasni hol a csomag merre a csomag.
Mit vártatok karácsony tájékán? Ez olyan mikor csodálkoznak, hogy esik a hó télen. -
válasz
sambenez #13926 üzenetére
A nyomkövetés holland postánál mennyire naprakész? Arra gondolok, hogy ha odafigyelek, akkor időben értesülhetek online arról, mikor vehető át a központi szolgálaton. Vagy rosszul gondolkodom?
Van egy reg. számom, le is fotózták a csomagot, de még nincs elérhető bővebb infó, ma jött az üzenet, hogy postázták.
-
tahepa
senior tag
-
cris78
őstag
Cseh posta követésre melyik oldal ajánlott?
-
Zoty4
őstag
A walleten levo penz meddig hasznalhato fel? Barmeddig?
-
Zoty4
őstag
Kinai posta lelassult durvan, Magyar posta szarakszik, de a gbs csomagok nem tudom hogy, de mindig hamar megjonnek
-
Sziasztok!
Leadtam első rendelésem Gearbesten, mégpedig egy Naviforce 9028 karórára. "Netherlands Registered" postát választottam, biztosítást nem kötöttem, PayPal-al fizettem.
Általában mennyi idő szokott lenni ezzel a szállítási móddal a kézbesítés, karácsony közeledtével? Tudom, hogy amíg nem adják fel a csomagot, nem lehet megmondani, de mégis körülbelül mennyi időre számítsak? Előre is köszönöm
-
Július 20-án feladott csomagom, most ért ide.
Közel 5 hónapot utazott.
-
Beni2360
félisten
Azt hiszem egyértelműen megírták milyen dokumentumok szükségesek.
1: Devizautalás vagy megrendelés visszaigazolás. (A vissza igazoló e-mail amiben a fizetendő összeget fizettél
2: esetleg PayPal igazolás (melyből látható, hogy mennyit fizetett)
3: Számla szerinti, pontos magyar árumegnevezés
4: A lakcímed ahova kiviszik vagy át akarod venni.
És nem a kamu számlát amit kiállítottak. - Hát nem bizony de az itthoni szolgáltatók és vámosok se most jöttek le a falvédőről. Ezt nem lehet megúszni sajna. -
Gergi
senior tag
Sziasztok!
Rendeltem Kínából (Gearbest-en keresztül) egy drónt 255 dollár értékben. A DHL fogja hozni és már küldtek is levelet, hogy vámkezelni kell, amiben ugye ezek a dokumentumokat kérik:
Devizautalás-, vagy megrendelés visszaigazolás, esetleg PayPal igazolás (melyből látható, hogy mennyit fizetett)
Számla szerinti, pontos magyar árumegnevezés
Címzett bejelentett lakcímeViszont az oldal ahonnét rendeltem, kiállított egy külön számlát pdf formátumban, amin többek között ez szerepel:
Akkor elég ezt elküldenem nekik vagy kell paypal számla/kivonat stb.?
(nem mindegy az összeg a vámolás miatt)Előre is köszönöm a választ!
-
vasi89
őstag
válasz
Beni2360 #13897 üzenetére
na ezt nem is tudtam, hogy így is működik
@-inferno-: az kemény..
Mindegy amúgy nem sürgős a csomag, 70 napja rendeltem, most küldik másodjára. Csak azért nem a pénzt kértem vissza mert marha sok pontot felhasználtam rá és azt meg nem akarják visszaadni. Remélem így már ideér, ha nem akkor balhét csinálok
de kezdek átszokni a geekbuyingra, hasonló árak de a postázás meg ügyfélszolgálat korrektebb. Banggood a legjobb de sajnos ők "drágák"
-
tDr1v3r
veterán
válasz
tboy93 #13899 üzenetére
Hát, akkor ez van...
Biztos nem én törtem meg, évek óta használok fülhallgatókat, az előző Piston 3-am közel egy évet bírt nálam (abban is a jobb hangszóró halt be, nem a kábel). Direkt odafigyelek az ilyenekre, úgy rakom be hogy a jacktől 3-4 centiig ne legyen hajlítás a kábelen, ugye ennek meg mindenképp elégnek kellett volna lennie a szalagkábeles kivitel miatt...
Mindegy, érdekes, maximum rendelek egy (vagy több) másmilyen típust ha nem oldódik meg valahogy - bár nagyon "röhögni" fogok, ha nem cserélik ki, eBayen kevesebbért is kaptam refundot vagy új darabot.
Nem akarok sz.rtrágni ezen, filléres tétel, csak egy hónap se kellett hozzá hogy behaljon... amikor a kettes Pistonjaim haltak be (ugyanígy) akkor után nem reklamáltam egyik miatt sem, pedig az egyik 3 hónap alatt döglött meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Okos Otthon / Smart Home
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Motoros topic
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Opel topik
- További aktív témák...
- HP Elite Mini 600 G9 Micro - Mini PC - Core i5 12500 - 16GB DDR5 - 256GB NVMe SSD - gari + számla
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700 (8 mag/16 szál) +RTX 3060 12GB +32GB DDR4 +1TB SSD! GAR/SZÁMLA!
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS érintő i5-10210U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Kingston NV2 1TB M.2 PCIe NVMe
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 32GB (4x8GB) DDR4 3600MHz
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Egyedi ékszerdobozka
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest